Yritystilaisuudet

Olemme koonneet sivulle palautteita yritystilaisuuksistamme.

“Savutuvan Apaja ei ollut minulle entuudestaan tuttu. Kartoittaessamme sopivia juhlapaikkoja tärkeimmille kansainvälisille vieraillemme Jyvässeudulla, saimme suosituksen Savutuvan Apajasta paikalliselta taksikuskilta.

Testasimme paikan
soveltuvuuden paikallisten kollegoidemme avulla ja sain heiltä niin hyvän palautteen, että valinta oli selvä. Tilaisuus oli kokonaisuutena erinomainen ja Savutuvan Apajan puolesta kaikki meni loistavasti.

Laivalla saapuminen Apajalle oli hieno elämys vieraillemme, ja ruoka ja palvelu paikanpäällä toimivat moitteettomasti, Kalliosali ja paikan tunnelma tekivät vaikutuksen.

Nyt kun Savutuvan Apaja on minulle tuttu, voin lämpimästi suositella paikkaa suurillekin yritystilaisuuksille.”

Marjo H, Metsä-Group.

Savutuvan Apajan vahvuuksia on tunnelmallinen ympäristö, kiireetön tunnelma, kaunis kattaus, ja SuperHyvä lähiruoka – paikka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille!

Palveluketju toimii aina varausvaiheessa ryhmän erityistoiveet huomioon ottavan ideoinnin kautta ystävällisen tyylikkääseen toteutukseen, koko henkilökunta on kautta linjan mukana.

Vieraiden odotukset ylittyvät toistuvasti, ja teille toistuvasti konferenssi-illalliselle vierasryhmiä tuovana itse aina ilahdun ja nautin siitä miten eleettömän täydellisesti kaikki teillä sujuu.

Suosittelen kympillä!”

Taru-Maija H-R, Jyväskylän Yliopisto.

Kiitokset vielä mahtavista pikkujouluista. Hauskaa oli ja puitteet sekä palvelu huippuluokkaa.

Erityiskiitokset loistavasta karitsasta! Ensi vuonna kuulemma uudestaan.”

Aki A, Meiko Oy

Olen saanut olla Apajalla vieraana useampaan otteeseen. Tilat ja puitteet ovat erinomaiset monenlaiseen tilaisuuteen.

Vieraanvaraisuus on huipussaan, ruoka on ollut poikkeuksetta erittäin maistuvaa ja kaikki on sujunut juuri niin kuin pitääkin.”

Tapani M, Keski-Suomen liitto.

 

Savutuvan Apaja oli täydellinen valinta päivätilaisuutemme järjestämiseen joulukuun ensimmäisenä päivänä.

Tilaisuus onnistui yli odotusten ja saimme osallistujilta pelkästään positiivista palautetta. Kalliosali oli juuri sopivan kokoinen kokoustila 45 osallistujalle.

Pysäköintitilaakin oli riittävästi aivan kokoustilan vieressä. Oli mukava kuulla osallistujien kokousmiljöötä ihastelevia kommentteja takkatulen lämmössä. Meillä oli tilaisuudessa 16 esitystä rennossa ilmapiirissä. Tekniikka pelasi ja hiljaisempikin ääni kuului ilman mikkiä.

Tilaisuutemme tarjoiluihin kuuluivat aamukahvi karjalanpiirakalla, buffet -lounas seisovasta pöydästä sekä päätöskahvit. Lounas keräsi laajalti kiitosta. ”Paras härkäpapupihvi ikinä” lausahti hankkeemme rahoittajan helsinkiläinen edustaja terveisinä keittiömestarille.

Hyvissä ajoin ennen tilaisuutta kävimme tutustumassa Savutuvan Apajan tiloihin ja meille esiteltiin paikan monipuolisia kokoustilavaihtoehtoja. Esitimme myös toiveita ruokalistaan liittyen ja toiveemme toteutettiinkin erinomaisesti, sillä erilaisia ja erityisen maittavia proteiinilähteitä oli monipuolisesti tarjolla buffet -pöydässä. Vain hyönteiset puuttuivat!

Voin lämpimästi suositella Savutuvan Apajaa kokouspaikaksi oman kokemuksemme sekä hinta-laatusuhteen pohjalta.”

Ari P, Jyväskylän Yliopisto

Kaunis ja ainutlaatuinen miljöö, herkullista ruokaa, ystävällinen palvelu. Suosittelen lämpimästi!

Myös kansainvälisille vieraille unohtumaton elämys.”

Pia A, VRT Finland Oy

”Kaikki sujui todella hyvin. Tilaisuuden alussa oli mukava seurata keskustelun lomassa ruoanvalmistusta samassa tilassa. Kaunis ja rauhallinen paikka ja hyvää ruokaa moneen makuun.

Suosittelemme!”

Arto S, Trimedia Oy

Ruoka oli hyvää ja tarjoilu pelasi. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja piti meille torpassa mukavan tarinatuokion alkuglögien aikana kertoen paikan historiasta.

Saunoimme lopuksi torpan tunnelmallisissa saunoissa, joissa oli mahtavat löylyt. Kaiken kaikkiaan upea miljöö ja onnistunut ilta.”

Sauli A, Maintpartner Group