Juhlamenu Nuotta

Juhlamenu Nuotta on ennen kaikkea kalanystävän mieleen. Tähän juhlalliseen kokonaisuuteen on valikoitunut pääruoan kuhan kaveriksi lähimetsien sienistä tehtyä kastiketta.

Apajalle kerätään yksittäisten toimijoiden toimesta karpalot, puolukat, mustikat, lakat ja sienet lähimetsistä. Niistä valmistetaan mehuja, glögiä ja erilaisia ​​säilykkeitä, kuten marmeladeja.

Taivuta menu tarpeisiisi

Pyydä tarjous juhlaruoasta

Taivuta menu tarpeisiisi

Pyydä tarjous juhlaruoasta

Hinta alkaen (sis. alv)

59 e | hlö

Ryhmäkoko

10+ hlö

Juhlamenu Nuotta

Pääruokana tarjoiltava kuha on kalastettu Keurusselän vesistä ja se toimitetaan Apajalle suoraan kalastajan toimesta. Metsäsienikastikkeen sienet on pääosin itse poimittu keittiömme toimesta Keski-Suomen metsistä. Menussa kalavalikoimaa täydentää laukaalaisen Rossin Kalan savustettu lohi ja Apajalla itse savustetut Leppäveden muikut. 

 

Menun hinta sisältää

  • Juhlatilan yksityiskäyttöönne etukäteen sovituksi ajaksi
  • Maittavan menukokonaisuuden
  • Juhlatilan peruskoristelun talon koristeilla
  • Kattauksen talon astioilla
  • Ammattitaitoisen palvelun juhlia valmistaessa ja aikana
  • Juhlatilan siivouksen tilaisuuden jälkeen

Menu

Paistettua kuhaa rukiisella siemenkuorrutteella
Paahdetulla sipulilla höystettyä perunapyreetä
Metsäsienikastiketta

Valkoviinivoissa kuullotetut kasvikset
Hunajapaahdettua kurpitsaa ja lehtikaalia

Apajalla savutettuja muikkuja ja valkosipulicremeä
Kylmäsavustettua lohta

Vihersalaattia
Viinitarhurin juustoa, rucolaa ja puutarhan vinegrette

Satokauden salaatinkastiketta, yrttiöljyä ja vinegretteä

Torpparin suolareunusleipää
Saaristolaisleipää
Voita

Apajan juhlakakku*
Kahvia ja teetä

*Valmistamme kermatäytekakkuja, mousse- ja juustokakkuja; marjaisina, suklaisina tai hedelmäisinä

Tälle menulle suosittelemme