Juhlamenu Nuotta

Juhlamenu Nuotta on ennen kaikkea kalanystävän mieleen, joka toivoo tuoretta ja maittavaa juhlaruokaa Jyväskylässä. Pöydässä on tarjolla raikkaiden salaattien ja kasvislisukkeiden lisäksi valikoima kotimaisia kaloja. 

Taivuta menu tarpeisiisi

Pyydä tarjous juhlaruoasta

Taivuta menu tarpeisiisi

Pyydä tarjous juhlaruoasta

Hinta alkaen (sis. alv)

59 e | hlö

Ryhmäkoko

10+ hlö

Juhlamenu Nuotta

Pääruokana tarjoiltava kuha on kalastettu Keurusselän vesistä ja se toimitetaan Apajalle suoraan kalastajan toimesta. Metsäsienikastikkeen sienet on pääosin itse poimittu keittiömme toimesta Keski-Suomen metsistä. Menun kohokohtana on monipuolinen kalavalikoima. Menun kruunaa laukaalaisen Rossin Kalan savustettu lohi ja Apajalla itse graavattu kuha. Menun muikut tulevat meille Leppävedeltä, pienet muikut paistamme suosiolla.

Menun hinta sisältää

  • Juhlatilan yksityiskäyttöönne etukäteen sovituksi ajaksi
  • Maittavan menukokonaisuuden
  • Juhlatilan peruskoristelun talon koristeilla
  • Kattauksen talon astioilla
  • Ammattitaitoisen palvelun juhlia valmistaessa ja aikana
  • Juhlatilan siivouksen tilaisuuden jälkeen

Menu

Paistettua kuhaa rukiisella siemenkuorrutteella
Peruna-palsternakka pyree
Metsäsienikastiketta

Valkoviinivoissa kuullotetut kasvikset
Hunajapaahdettua kurpitsaa

Apajalla savutettuja muikkuja ja valkosipulicremeä
Kylmäsavustettua lohta
Ginigraavattua kuhaa

Vihersalaattia
Apajan omenainen salaatinkastike
Viinitarhurin juustoa, rucolaa ja raparperivinegrette
Lämmin punajuurisalaatti

Torpparin suolareunusleipää
Voita

Apajan juhlakakku*
Kahvia ja teetä

*Valmistamme kermatäytekakkuja, mousse- ja juustokakkuja; marjaisina, suklaisina tai hedelmäisinä

Tälle menulle suosittelemme