Juhlamenu Sato

Juhlamenu Sato kuljettaa ruokailijan läpi suomalaisen satokauden. Unohtumaton Savutuvan Apajan juhlapaikka Jyväskylässä kruunaa makukokemuksen. Pöytään on valikoitunut monipuolinen kattaus kotimaisia herkkuja, joissa maistuvat puhtaat ja aidot maut.

Taivuta menu tarpeisiisi

Pyydä tarjous juhlaruoasta

Taivuta menu tarpeisiisi

Pyydä tarjous juhlaruoasta

Hinta alkaen (sis. alv)

55 e | hlö

Ryhmäkoko

10+ hlö

Juhlamenu Sato

Tämän menun pääruokana tarjoiltava viljapossu tulee Pohjosahon tilalta Laukaasta. Tila on tuottanut laadukasta sianlihaa jo vuodesta 1988. Menu on monipuolinen ja juhlava kokonaisuus, jossa on laadukkaita yksityiskohtia ja suussa sulavia makuja. Menun muikut, jotka savustamme itse Apajalla tulevat meille Leppävedeltä. Pienet muikut paistamme suosiolla. Kylmäsavulohen Apajalle toimittaa laukaalainen Rossin kala ja itse graavaamamme kuha on kalastettu Keurusselältä.

Menun hinta sisältää

  • Juhlatilan yksityiskäyttöönne etukäteen sovituksi ajaksi
  • Maittavan menukokonaisuuden
  • Juhlatilan peruskoristelun talon koristeilla
  • Kattauksen talon astioilla
  • Ammattitaitoisen palvelun juhlia valmistaessa ja aikana
  • Juhlatilan siivouksen tilaisuuden jälkeen

Menu

Kevyesti savustettua possunfileetä
Kermaista pippurikastiketta
Apajan Paholaisenhilloa

Maalaisperunat
Paahdettua palsternakkaa ja raitajuurta
Punajuuri-vuohenjuustopaistos

Apajalla savustettuja muikkuja ja valkosipulicremeä
Kylmäsavulohta
Ginigraavattua kuhaa

Vihersalaatti
Talon omenainen salaatinkastike
Keisarinjuustoa, rucolaa ja raparperivinegretteä
Hunajamarinoitua punasipulia ja valkosipulinkynsiä

Torpparin suolareunusleipää
Voita

Apajan juhlakakku*
Kahvia ja teetä

*Valmistamme kermatäytekakkuja,
mousse- ja juustokakkuja; marjaisina, suklaisina tai hedelmäisinä

Tälle menulle suosittelemme