Juhlamenu Sato

Juhlamenu Sato kuljettaa ruokailijan läpi suomalaisen satokauden.
Pöytään on valikoitunut monipuolinen kattaus kotimaisia herkkuja, joissa maistuvat puhtaat ja aidot maut.

Taivuta menu tarpeisiisi

Pyydä tarjous juhlaruoasta

Taivuta menu tarpeisiisi

Pyydä tarjous juhlaruoasta

Hinta alkaen (sis. alv)

53 e | hlö

Ryhmäkoko

20+ hlö

Juhlamenu Sato

Tämän menun pääruokana tarjoiltava viljapossu tulee Pohjosahon tilalta Laukaasta. Tila on tuottanut laadukasta sianlihaa jo vuodesta 1988. Menu on monipuolinen ja juhlava kokonaisuus, jossa on laadukkaita yksityiskohtia ja suussa sulavia makuja. Menun muikut, jotka savustamme itse Apajalla tulevat Keski-Suomesta, useimmiten Päijänteestä tai Keiteleeltä. Kylmäsavulohen Apajalle toimittaa laukaalainen Rossin kala ja itse graavaamamme kuha on kalastettu Keurusselältä.

Menu

Kevyesti savustettua possunfileetä
Kermaista pippurikastiketta
Apajan Paholaisenhilloa

Maalaisperunat
Paahdettua palsternakkaa ja raitajuurta
Punajuuri-vuohenjuustopaistos
Karamellisoitua ruusukaalia ja pähkinää
Apajalla savustettuja muikkuja ja valkosipulicremeä

Kylmäsavulohta
Ginigraavattua kuhaa
Vihersalaatti ja paahdetut juureslastut
Talon omenainen salaatinkastike
Keisarinjuustoa, rucolaa ja raparperivinegretteä
Hunajamarinoitua punasipulia ja valkosipulinkynsiä

Juureenleivotut leivät
Yrttitomuvoita

Apajan juhlakakku*
Kahvia ja teetä

*Valmistamme kermatäytekakkuja,
mousse- ja juustokakkuja; marjaisina, suklaisina tai hedelmäisinä