Tämän menun pääruokana tarjoiltava viljapossu tulee Pohjosahon tilalta Laukaasta. Tila on tuottanut laadukasta sianlihaa jo vuodesta 1988. Menu on monipuolinen ja juhlava kokonaisuus, jossa on laadukkaita yksityiskohtia ja suussa sulavia makuja. Menun muikut, jotka savustamme itse Apajalla tulevat Keski-Suomesta, useimmiten Päijänteestä tai Keiteleeltä. Kylmäsavulohen Apajalle toimittaa laukaalainen Rossin kala ja itse graavaamamme kuha on kalastettu Keurusselältä.
Kevyesti savustettua possunfileetä
Kermaista pippurikastiketta
Apajan Paholaisenhilloa
Maalaisperunat
Paahdettua palsternakkaa ja raitajuurta
Punajuuri-vuohenjuustopaistos
Karamellisoitua ruusukaalia ja pähkinää
Apajalla savustettuja muikkuja ja valkosipulicremeä
Kylmäsavulohta
Ginigraavattua kuhaa
Vihersalaatti
Talon omenainen salaatinkastike
Keisarinjuustoa, rucolaa ja raparperivinegretteä
Hunajamarinoitua punasipulia ja valkosipulinkynsiä
Vastaleivottuja leipiä
Voita
Apajan juhlakakku*
Kahvia ja teetä
*Valmistamme kermatäytekakkuja,
mousse- ja juustokakkuja; marjaisina, suklaisina tai hedelmäisinä