Virkistyspäivät

Luonnosuojellun Haapasaaren ja Savutuvan Apajan miljöö antavat mainiot puitteet virkistyspäivän viettoon. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme toteuttamaan monenlaisia kokonaisuuksia ympäri vuoden.

Irti arjesta

Pieni virkistäytyminen on aina omiaa pitämään työporukan motivoituneena ja se auttaa myös ryhmähengen ylläpitämisessä.

Savutuvan Apajalla virkistäydytään monella
eri tavalla niin luonnossa kuin muidenkin aktiviteettien parissa.

Ohjelmaa ja yhdessäoloa

Yhteistyökumppaneidemme avulla meillä onnistuu aktiviteetit laidasta laitaan. On melontaa, hyvinvointiluentoja, kehonkoostumusmittausta, eräkisoja, lumikenkäilyä, hikijumppaa ja rennompaa liikuntaa.

Ehdotamme mielellämme päivään sopivia aktiviteetteja ja osaan yhteistyökumppaneistamme voitte tutustua sivun alalaidassa.

Rantasaunat

Aivan Päijänteen rannalla sijaitsevat saunat ja niiden lempeät löylyt ovat oivallinen tapa joko aloittaa tai päättää virkistyspäivä.

Aamuisin klo 8-14  voimassa ovat aamusaunahinnat:

Saunat 10-20 hengelle
250 e | tunti (201,61 e alv 0%)
Saunat 20-40 hengelle
350 e | tunti (282,26 e alv 0%)

Hintoihin sisältyy kaksi erillistä saunatilaa, pyyhkeet, laudeliinat ja pesuaineet sekä lasilliset kauden alkoholitonta saunajuomaa.

Tutustu Rantasaunoihin

Olemme suunnitelleet erilaisia teemoiteltuja virkistyspäiviä
jotka onnistuvat ympäri vuoden

ERÄ

KEHO

MIELI

Tule virkistäytymään

Pyydä tarjous virkistyspäivästä

Tule virkistäytymään

Pyydä tarjous virkistyspäivästä

hinta alkaen (sis. alv.)

42 e | hlö

suositus henkilömäärä

10+ hlö

Mitattua tietoa Hyvinvoinnista

Firstbeat

Firstbeat Työkykykartoitus antaa jokaiselle työntekijälle keinot oman hyvinvoinnin kehittämiseen. Paketti sisältää henkilökohtaisen sykevälimittauksen, raportin ja hyvinvointiasiantuntijan palautetilaisuuden. Firstbeat auttaa hallitsemaan stressiä, palautumaan paremmin ja liikkumaan oikein. Se kertoo myös missä olette onnistuneet niin yksilöinä kuin porukkana, ja mihin panostamalla voitte saada parhaat tulokset.

Tutustu Firstbeatiin

Hyvinvointitehdas - Hauskaa mutta tehokasta

Funky Fit

Funky Fit tuottaa kokonaisvaltaista hyvinvointia pilke silmäkulmassa ja raudanlujalla ammattitaidolla, niin yrityksille kuin yksityisillekin.
Vuosien kokemuksella tarjoamme valmennuspalvelut stressinhallinnasta, ravitsemukseen ja liikuntaan. Oli tavoitteenasi sitten tasapainoisempi arki, kevyempi olemus, tuottavampi yritys tai juuri toiveisiisi
räätälöity Tyky-päivä voit kääntyä puoleemme.

Tutustu Funky Fittiin

Hyvinvointia töissä ja sen ulkopuolella

Hidden Factor

Valmennuksemme tarkoituksena on luoda kehitystä sekä hyvinvoinnin että tuloksellisuuden näkökulmasta. Valmennuksessamme luomme henkilökohtaiset suunnitelmat työntekijöiden kanssa sekä yhteiset tavoitteet yrityksessä.

Kasvanut työtahti, vaatimukset ja paine ovat usein kuormittavia tekijöitä. Työn vaatimusten ja voimavarojen tasapainottaminen onkin tärkeä osa työtämme. Psykologinen kapasiteetti, kuten pystyvyys, resilienssi ja optimismi sekä erilaiset voimavarat usein ovatkin stressiltä suojaavia tekijöitä. Myös useat elämäntaidot, kuten sinnikkyys, hallinnan tunne ja tunnollisuus ovat tärkeitä tekijöitä sekä hyvinvoinnin että menestyksen kannalta (Steptoe & Wardle, 2017).

Mallissamme menestyvän organisaation tärkeitä tukipilareita ovat tavotteiden selkeys, hyvä työilmapiiri, laadukas johtaminen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu monista eri tekijöistä, joten autamme sekä yritystä että yksilöä luomaan kehityksen ilmapiiriä, jossa työn vaatimukset ja voimavarat ovat tasapainossa. Tarkoituksenamme onkin auttaa yritystä pääsemään haluttuun tulokseen, henkilöstöä voimaan hyvin ja luomaan pitkäkestoista kehitystä.

Tutustu Hidden Factoriin

Elämyksiä luonnossa

Tavinsulka

Vesiaktiviteetteihin ja luonnossa liikkumiseen erikoistunut palvelujen kehittäjä. Järjestävät  lukuisia aktiviteetteja valmiista retkeilyvaihtoehdoista räätälöityihin ohjelmapaketteihin, unohtamatta vapaa-ajan melontamahdollisuutta.

Tutustu Tavinsulkaan

Eräopaspalvelu

Jukan Tokka

Jukan Tokka tarjoaa luonnossa toteutettavia elämyksellisiä tapahtumia,
jotka virkistävät, irrottavat arjen työrutiineista, kohottavat kuntoa ja lisäävät hieman luonnon-tuntemustakin.

Ajatuksena on  luonnonläheisyys ja toiminta omin lihasvoimin ilman moottoreita. Ei pelkkää  rutiinisuoritusta, vaan luonnossa kulkemista sitä tutkimalla ja samalla uutta oppimalla.

Tutustu Jukan Tokkaan

Liiku luonnossa

Haapasaaren luontopolku

Haapasaari on runsaan kilometrin pituinen ja enimmälti vain 200 metrin levyinen saari Vaajakosken Haapaniemen kyljessä. Saaren korkein kohta on reilut 25 metriä Päijänteen pinnan yläpuolella. Luontopolun lähtöpaikka opastauluineen on saaren eteläosan pysäköintipaikalla.

Saaren metsäalasta merkille pantavan suuri osuus on lehtipuuvaltaista – on koivua, leppää, haapaa, pihlajaa. Kuivimmat osin kallio- ja kivikkopohjaiset lakialueet ovat mäntyvaltaisia. Metsäpohja on kuivanlaista kangasta, rantojen tuntumassa lehtomaista kangasta.

Vuonna 2006 perustetun luontopolkureitin pituus on 2,7 km. Saaren keskiosan yhdyspolun kautta kulkija voi valita erilaisia lenkkivaihtoehtoja. Kiertosuunta on vastapäivään. Reitin varrella on 12 rastitaulua. Ns. Opinsaunan kiuas vaatii erillisen pistäytymisen. Länsirannan nuotiopaikka on kaikissa vaihtoehdoissa reitin tuntumassa. Saaren kapeudesta johtuen koet kulkevasi lähes koko ajan vesistön tuntumassa. Maasto on kuivalla kelillä kuljettavissa ulkoilujalkinein. Korkeusvaihtelu on maltillista, joten reitti on helppokulkuinen.

Luontopolun kartta (pdf)

Kuntotestausta

LIKES

LIKES tarjoaa kuntotestauspalveluja yrityksille ja yksityisille henkilöille.

Tutustu Likes:iin