Kokin paikka auki

Onko intohimosi makujen maailmassa? Etsimme sinua, joka viet vieraidemme kielen mennessään ja jonka annoksista puhutaan vielä pitkään valomerkin jälkeen.

Savutuvan Apajan tiimissä on nyt tarve kokille, jolla on intoa ja asennetta kauhan varteen – mutta myös kokemusta ja näkemystä, mistä unohtumaton ruokailuelämys koostuu. Toivomme, että arvostat aitoja ja puhtaita makuja ja palat halusta laittaa ruokaa alusta asti itse omassa keittiössä, isoksi osaksi keskisuomalaisten tilojen raaka-aineista. Meillä pääset uunin ja hellan lisäksi kokkaamaan ajoittain niin hiilellä, avotulella, kuin savustuspöntölläkin. Toivomme, että työn monipuolisuus lisää sinussa kipinää entisestään. Laittamalla nimesi työsopimukseen, allekirjoitat myös keittiömme kulmakivet: elämyksellisyys, paikallisuus, valmistustavat.

Toiveissamme on, että vieraamme pääsevät kesällä nauttimaan häistä ja rantaterassin grilli-illoista suunnitellusti ja jos kaikki menee hyvin, kesästä tulee työntäyteinen. Tässä epävarmassa tilanteessa emme kuitenkaan pysty lupaamaan kokoaikaista työsuhdetta, mutta toivomme, että tilanteen niin salliessa pystyisit työskentelemään täysipäiväisesti. Onnistuaksemme tarvitsemme koko henkilöstöltä, myös sinulta, rutkasti kykyä ja halua joustaa työajoissa – joskus lyhyelläkin varoajalla.

Työsopimus on aluksi osa-aikainen. Toiveissamme kuitenkin on löytää hyvä ja innostunut tyyppi, joka viihtyy Apajalla, yhteistyömme sujuu loistavasti ja pystymme työllistämään hänet jatkossa kokoaikaisesti.

Lue lisää täältä.

Mikäli kiinnostuit ja haluat tietää lisää, soita meille! Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Janne Ruohonen arkisin klo 11-15 välillä. Voit lähettää hakemuksesi nettisivujemme ”hae meille” -osion kautta tai sähköpostitse janne@savutuvanapaja.fi.