Yritysjuhlat - Ohjelmasuunnittelu

Maljan nostoa, puheenvuoroja, stand up -komiikkaa vai mahdollisesti livemusiikkia? Mistä täydelliset yritysjuhlien ohjelmanumerot ovat koottu?

Ohjelmasuunnittelussa kannattaa ottaa huomioon onko kyseessä paikalliset, valtakunnalliset vai kansainväliset yritysjuhlat, jotta ohjelman sisältö ja kieli on kaikille ymmärrettävissä.

Onko yritysjuhlien ohjelmanumeroiden suunnittelu vastuullasi? Sinun työtäsi helpottamaan, olemme koonneet oivallisen listauksen laadukkaita ohjelmanumeroita yritystapahtumiin omien yhteistyökumppaniemme kautta ja pitkän kokemuksen tuloksena suosittelemme tutustumaan seuraaviin esiintyjiin. 

Soittajat

Saapumisen oheen ennen puheenvuoroihin siirtymistä suosittelemme livemusiikkia esimerkiksi viulistin, saksofonistin tai sellistin toimesta. Ilmapiirin jännitys muuttuu nopeasti musiikin vietäväksi.

  • Kruuvaus – Laulu ja piano
  • Sonic Poetry – Soittimet ovat piano, kantele, harppu, viulu/alttoviulu
  • Heli Siekkinen- Harmonikka ja sello
  • Lotta Marie – Viulu

Puheenvuorot

Hienot yritystapahtumat alkavat lähes aina isännän tai emännän tervetulosanoilla. Tervetulosanat voivat koostua kiitoksesta, että vieraat ovat päässeet paikalle, mahdollisesta kiitoksesta ja juhlanaiheesta, miksi kyseiset juhlat järjestetään sekä halutessaan tervetulosanoissa voi avata illan ohjelmaa myös muutamalla sanalla.

Lisäksi puheenvuoroille kannattaa jättää tilaa ruokailun oheen. Hyvin suunnitellussa tilaisuudessa puheenvuorot on etukäteen jaettu ja aikataulutettu yritysjuhlien ohjelmaan.

Viinipruuvi

Hienostuneempaan yritysjuhlaan suosittelen tutustumista erilaisiin viineihin maistelun muodossa. Kokenut ja viinimaailmaa nähnyt Jyväskylän viiniklubin edustaja johdattaa sinut ja ryhmäsi viinien maailmaan. Maisteluun voidaan valita, vaikka jokin tietty maa tai alue, jolta valitaan esimerkiksi kolme valko- ja kolme punaviiniä. Vetäjän johdolla tutustutte alueeseen, sen tyypillisiin kasvuolosuhteisiin, tuotantomenetelmiin ja rypäleisiin sekä tietysti itse viineihin.

Komiikkaa ja livemusiikkia

Livemusiikkia

Loppuillan meiningistä vastaa bändi, jolloin tanssilattialla saa olla ruuhkaa. Useat bilebändit voivat suunnitella yrityksellenne sopivan soittolistan, näin jokainen varmasti löytää itselleen sopivaa musiikkia!

KRUUVAUS

Tarjoaa ammattitaitoista ja luovaa musiikkipalvelua. Oli kyseessä sitten häät, yritysjuhlat, opiskelijabileet, syntymäpäivät, polttarit, karonkka, lastenjuhlat tai mitä tahansa, Kruuvaus hoitaa sen tyylikkäästi alusta loppuun järkkymättömällä ammattitaidolla.

DOLLBY

The Ultimate Disco Machine Dollby soittaa halutuimmat discopläjäykset 1970-luvun kulta-ajalta tähän päivään. Dollby ottaa haltuunsa tapahtuman kuin tapahtuman tinkimättömällä asenteella ja taianomaisella ammattitaidolla. Lanteenheiluttamisen ammattilaiset ovat kotonaan niin suurilla kuin myös pienemmillä estraadeilla. Glitterit heiluen nämä discobiitin ammattilaiset viihdyttävät Sinua, ystäviäsi ja asiakkaitasi ja tiedätkin kehen ottaa yhteyttä, jos kinkerisi ovat sinulle kullan kalliit.

TWISTER

Twister on monipuolinen livebändi, jonka kotipaikka on Keski-Suomi ja Jyväskylä. Twister tarjoilee hyvää menoa ja musiikkielämyksiä ympäri maata. Missä ikinä mennäänkään, viisihenkinen Twister pyöräyttää bileet käyntiin, menohenkselit kaakkoon ja tanssikumpparit kallelleen. Hurjat solistisuoritukset, timanttiset köörit ja sielukas saksofoninsoitto uppoavat kaikenlaisille yleisöille. Tyylitietoinen ja nuorekkaan energinen Twister takaa ammattitaidollaan oikean meiningin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Bändi keikkailee myös akustisesti ja mukana matkaa myös äänentoisto ja valoshow!

JENNA BÅGEBERG & MIKAEL KONTTINEN -DUO

Jenna Bågeberg ja Mikael Konttinen ovat musiikin ammattilaisia ja hyviä ystäviä. Esiintymisissä korostuvat erityisesti ammattitaito, heittäytyminen ja monipuolisuus. Illan musiikillinen anti pyritään tarjoilemaan asiakkaan toiveiden mukaan, Jennan ja Mikaelin duettojakaan unohtamatta. Tarvitsitpa musiikkia häihin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, yritystilaisuuksiin jne. on tämä kaksikko oiva valinta! Ohjelmisto räätälöidään tarpeiden mukaan aina jatseista pophitteihin ja monipuolisesti siltä väliltä.

BILEBÄNDI RUBIININ KUUTIO

Bilebändi Rubiinin kuutio on viisihenkinen ammattimuusikoista koostuva bilebändi Keski-Suomesta. Olemme keikkailleet monilla hää-, yritys- ja yksityiskeikoilla ympäri Suomen jo vuodesta 2017 lähtien. Ohjelmistoomme kuuluu vanhempaa tanssimusiikkia, suomirockia ja -poppia, hempeitä balladeja niin Suomesta kuin ulkomailtakin sekä listahittejä 60-luvusta tähän päivään. Eli kaikkea Brita Koivusen ja Antti Tuiskun väliltä! Käytämme laskutukseen laskutuspalvelua ja tuomme paikalle myös äänentoistolaitteet ja valot. Settilista suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja biisitoiveita saa myös esittää. Meiltä onnistuu myös pienemmät duo- ja triokokoonpanot. Tehdään juhliisi yhdessä ikimuistoinen musiikkielämys!

OHJELMATOIMISTO ROCKTALO

Ohjelmatoimisto Rocktalo tarjoaa laadukasta, järkevästi hinnoiteltua ja vaikuttavaa elävää musiikkia, joko yksittäisinä keikkoina tai suurempina kokonaisuuksina.

TESSA VIRTA JA ORKESTERI – LAULAVAT TARJOILIJATTARET

Tessa Virta ja laulavat tarjoilijattaret osaavat yllättää kaikki. Tyylikäs ohjelmanumero voidaan aloittaa jo heti tervetulomaljojen ohella ja illan mittaan musiikkiesitys vain laajentaa otettaan yleisöstä. Ehdoton suositus tähän Apajalta.

Isompia artisti nimiä suosittelemme varaamaan Ohjelmatoimisto Itäpuun kautta.

Stand Up

Jokaisen yritysjuhlan varma nakki on hyvä ja osaava stand up -koomikko! Käy koomikon kanssa etukäteen läpi yrityksen ja alan kulmakiviä tai työntekijöidenne ominaispiirteitä, saatte varmasti hulvattoman puolituntisen.

MIKKO VAISMAA – STAND UP – KOOMIKKO

Koomikko Mikko Vaismaa on ammattikoomikko ja hyvän tilannetajun omaava esiintyjä, joka ottaa aina huomioon tilanteen luonteen.
Ilmeikäs ja ajatuksia herättävä esiintyjä tempaa mukaansa niin illanvietoissa kuin koko perheen tilaisuuksissa. 

”Ainutlaatuinen tunnelma poikkeuksellisen upeissa Päijänteen rantamaisemissa. Ammattitaitoinen, joustava ja odotukset ylittävä henkilökunta. Ensiluokkaisen keittiön huikeat suomalaiset, silti modernit makuyhdistelmät vaativaankin kansainväliseen makuun. Kesäkuussa 2019 yöttömän yön tunnelmissa saimme kokea tämän kaiken järjestäessämme kansainvälisen tapahtuman asiakkaillemme. Kaikki toimi saumattomasti ja tapahtuma oli ikimuistoinen. Lämmin kiitos Savutuvan Apaja!”

Marika M , Valmet Technologies Oy.

 

Lue lisää Savutuvan Apajan referensseistä

Pyydä tarjous yritysjuhlista