Yhteistyössä

Jotta juhlanne olisivat mahdollisimmat onnistuneet, teemme yhteistyötä alueen parhaiden toimijoiden kanssa.
Täältä löydät heidät.

Elävää musiikkia ja tunnelmointia

Bändit

Ohjelmatoimisto Rocktalo tarjoaa laadukasta, järkevästi hinnoiteltua ja vaikuttavaa elävää musiikkia, joko yksittäisinä keikkoina tai suurempiin kokonaisuuksina.

Tarjoaa ammattitaitoista ja luovaa musiikkipalvelua. Oli kyseessä sitten häät, yritysjuhlat, opiskelijabileet, syntymäpäivät, polttarit, karonkka, lastenjuhlat tai mitä tahansa, Kruuvaus hoitaa sen tyylikkäästi alusta loppuun järkkymättömällä ammattitaidolla.

The Ultimate Disco Machine Dollby soittaa halutuimmat discopläjäykset 1970-luvun kulta-ajalta tähän päivään. Dollby ottaa haltuunsa tapahtuman kuin tapahtuman tinkimättömällä asenteella ja taianomaisella ammattitaidolla. Lanteenheiluttamisen ammattilaiset ovat kotonaan niin suurilla kuin myös pienemmillä estraadeilla. Glitterit heiluen nämä discobiitin ammattilaiset viihdyttävät Sinua, ystäviäsi ja asiakkaitasi ja tiedätkin kehen ottaa yhteyttä, jos kinkerisi ovat sinulle kullan kalliit.

Twister on monipuolinen livebändi, jonka kotipaikka on Keski-Suomi ja Jyväskylä. Twister tarjoilee hyvää menoa ja musiikkielämyksiä ympäri maata. Missä ikinä mennäänkään, viisihenkinen Twister pyöräyttää bileet käyntiin, menohenkselit kaakkoon ja tanssikumpparit kallelleen. Hurjat solistisuoritukset, timanttiset köörit ja sielukas saksofoninsoitto uppoavat kaikenlaisille yleisöille. Tyylitietoinen ja nuorekkaan energinen Twister takaa ammattitaidollaan oikean meiningin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Bändi keikkailee myös akustisesti ja mukana matkaa myös äänentoisto ja valoshow!

Herkutteluhetkiin

Kakut & leivokset

Minna bakes Juhlapalvelusta saat amerikkalaiset cupcaket, korkeat ja näyttävät kakut, macaronit sekä muut herkut kauniiseen juhlapöytään. Kaikki tuotteet on valmistetaan laadukkaista raaka-aineista käsityönä Vaajakosken leipomossa.

Valmistaa kahvila-konditorian runsaat leivonnaiset alusta asti käsityönä laadukkaista raaka-aineista. Resepteissä on käytetty reilulla kädellä luovuutta ja niitä on hiottu pitkään ja huolella, jotta ne maistuisivat – paremmilta kuin koskaan!

Viimeistelyyn

Koristelu, somistus & kalustus

Kaksikymmentävuotias Ruusupuu palvelee asiakkaitaan Jyväskylän keskustan laidalla.

Herttalan somistevuokraamosta voit vuokrata kauniit somisteet ja tarjoiluastiat juhliin sekä tapahtumiin. Rekvisiittaa löytyy asuntostailauksiin, näyteikkunaan tai valokuvauksiin. Somistevuokraamo toimii Jyväskylässä ja sovitusti myös muualla Keski-Suomessa. Valitsemasi tuotteet voi noutaa Herttasta Vaajakoskelta tai tilata toimituksen suoraan tapahtumapaikalle.

Kalustevuokraukset ja Dj-palvelut tapahtumiin saman katon alta.

Ikuistetut muistot

Valokuvaus

Tiina Salminen, kokenut graafisen alan ammattilainen ja valokuvaaja.

Valokuvaajan ammattitutkinnon suorittanut Pasi Hakala on intohimoinen valokuvaaja, jolla on pitkä kokemus alalta  ja halu oppia koko ajan lisää. Hänen työssään korostuu luotettavuus ja yksityisyyden kunnioittaminen.

 

Naurua ja viihdykettä

Ohjelmaa

Koomikko Mikko Vaismaa on ammattikoomikko ja hyvän tilannetajun omaava esiintyjä, joka ottaa aina huomioon tilanteen luonteen.
Ilmeikäs ja ajatuksia herättävä esiintyjä tempaa mukaansa niin illanvietoissa kuin koko perheen tilaisuuksissa.

Teatterikoneen rattaissa syntyy monenmoista tilattavaa ohjelmaa, joka sopii niin firman kevätjuhliin kuin pikkujouluihin, häihin tai muihin tapahtumiin. Tarjolla on teatteria, musiikkia ja esityksiä niin lapsille kuin aikuisille. Valmiiden ohjelmanumeroiden skaala on vakavasta draamasta aina osallistaviin esityksiin.

 

Vesitse tai maitse

Bussit & laivat

Matka Mäkelä Oy tarjoaa tilausajopalveluita yli 80 vuoden kokemuksella tähdäten 100 % asiakastyytyväisyyteen.

Tilausajoja ajanmukaisella ja monipuolisella kalustolla.

Tarpeidenne mukaan suunnitellut tilausristeilyt.

Satoi tai paistoi – hyvä Meininki puhaltaa tuulta purjeisiin ja vie Sinut ja vieraasi minne haluat – turvallisesti ja aina iloisin mielin!

Lepää ennen tai jälkeen juhlien

Majoitus

Hotelli Verso on aivan Jyväskylän keskustassa sijaitseva yksityisomisteinen tasokas hotelli.

Hotelli Alba on yksityinen  kolmen tähden hotelli Jyväskylässä, Jyväsjärven rannalla.