Yhteistyössä

Jotta juhlanne ja tilaisuudet olisivat mahdollisimman onnistuneet, teemme yhteistyötä alueen parhaiden toimijoiden kanssa. Täältä löydät heidät.

Elävää musiikkia ja tunnelmointia

Bändit ja artistit

Tessa Virta Duo/ Trio soittaa hyväntuulista jazzahtavia tunnettuja kappaleita ja laulajat Hanna Kronqvist ja Pekka Kuivalainen ovat mukana tarjoilemassa alkudrinkkejä pukeutuneina talon henkilökunnan mukaan. Tervehdyssanoista tai alkuruokien viininkaadon yhteydessä alkaa ensimmäinen yllätysnumero haitarin ja kontrabasson säestyksellä, josta tilanne huipentuu O sole mio -hauskaan kisailuun laulajien kesken. Pääruoan jälkeen toinen esitys, jonka jälkeen Tessa Virta jatkaa taustamusiikilla jälkiruokien ajan.

Tarjoaa ammattitaitoista ja luovaa musiikkipalvelua. Oli kyseessä sitten häät, yritysjuhlat, opiskelijabileet, syntymäpäivät, polttarit, karonkka, lastenjuhlat tai mitä tahansa, Kruuvaus hoitaa sen tyylikkäästi alusta loppuun järkkymättömällä ammattitaidolla.

The Ultimate Disco Machine Dollby soittaa halutuimmat discopläjäykset 1970-luvun kulta-ajalta tähän päivään. Dollby ottaa haltuunsa tapahtuman kuin tapahtuman tinkimättömällä asenteella ja taianomaisella ammattitaidolla. Lanteenheiluttamisen ammattilaiset ovat kotonaan niin suurilla kuin myös pienemmillä estraadeilla. Glitterit heiluen nämä discobiitin ammattilaiset viihdyttävät Sinua, ystäviäsi ja asiakkaitasi ja tiedätkin kehen ottaa yhteyttä, jos kinkerisi ovat sinulle kullan kalliit.

Twister on monipuolinen livebändi, jonka kotipaikka on Keski-Suomi ja Jyväskylä. Twister tarjoilee hyvää menoa ja musiikkielämyksiä ympäri maata. Missä ikinä mennäänkään, viisihenkinen Twister pyöräyttää bileet käyntiin, menohenkselit kaakkoon ja tanssikumpparit kallelleen. Hurjat solistisuoritukset, timanttiset köörit ja sielukas saksofoninsoitto uppoavat kaikenlaisille yleisöille. Tyylitietoinen ja nuorekkaan energinen Twister takaa ammattitaidollaan oikean meiningin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Bändi keikkailee myös akustisesti ja mukana matkaa myös äänentoisto ja valoshow!

Jenna Bågeberg ja Mikael Konttinen ovat musiikin ammattilaisia ja hyviä ystäviä. Esiintymisissä korostuvat erityisesti ammattitaito, heittäytyminen ja monipuolisuus. Illan musiikillinen anti pyritään tarjoilemaan asiakkaan toiveiden mukaan, Jennan ja Mikaelin duettojakaan unohtamatta. Tarvitsitpa musiikkia häihin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, yritystilaisuuksiin jne. on tämä kaksikko oiva valinta! Ohjelmisto räätälöidään tarpeiden mukaan aina jatseista pophitteihin ja monipuolisesti siltä väliltä.

Bilebändi Rubiinin kuutio on viisihenkinen ammattimuusikoista koostuva bilebändi Keski-Suomesta. Olemme keikkailleet monilla hää-, yritys- ja yksityiskeikoilla ympäri Suomen jo vuodesta 2017 lähtien. Ohjelmistoomme kuuluu vanhempaa tanssimusiikkia, suomirockia ja -poppia, hempeitä balladeja niin Suomesta kuin ulkomailtakin sekä listahittejä 60-luvusta tähän päivään. Eli kaikkea Brita Koivusen ja Antti Tuiskun väliltä! Käytämme laskutukseen laskutuspalvelua ja tuomme paikalle myös äänentoistolaitteet ja valot. Settilista suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja biisitoiveita saa myös esittää. Meiltä onnistuu myös pienemmät duo- ja triokokoonpanot. Tehdään juhliisi yhdessä ikimuistoinen musiikkielämys!

Sonic Poetry on perustettu vuonna 2013 ja esiintymiskokemusta Olgalla on eri tapahtumista (mm. Kasvu Openin päätöstilaisuus, Salo Irish Festival, Ulvilan Keskiaikamarkkinat). Kantelekilpailussa Olgalle tuli 3. sija pariin otteeseen (yksin Keski-Suomen kanteleella ja osana hänen perustamaa Mielen Maisemat- yhtyettä), Konsta Jylhä- kilpailussa Sonic Poetry on ollut semifinaalissa (kilpailun 2018 teemana oli muinaissuomalaisuus) ja vuonna 2019 Sonic Poetry on saanut Äänekosken kulttuuripalkinnon. Soittimet ovat piano, kantele, harppu, viulu/alttoviulu. Ohjelmaa löytyy kirkkomusiikista suomipoppiin.

Ohjelmatoimisto Rocktalo tarjoaa laadukasta, järkevästi hinnoiteltua ja vaikuttavaa elävää musiikkia, joko yksittäisinä keikkoina tai suurempina kokonaisuuksina.

Teen keikkoja erilaisiin tilaisuuksiin niin yksin sellolla soittaen kuin myös isompien kokoonpanojen kanssa. Onnistuvat kokoonpanot ovat muun muassa seuraavat ja aina voit esittää toiveita:

  • Selloduo
  • Sello ja piano
  • Jousitrio
  • Jousikvartetti

Herkutteluhetkiin

Kakut & leivokset

Minna bakes Juhlapalvelusta saat amerikkalaiset cupcaket, korkeat ja näyttävät kakut, macaronit sekä muut herkut kauniiseen juhlapöytään. Kaikki tuotteet on valmistetaan laadukkaista raaka-aineista käsityönä Vaajakosken leipomossa.

Valmistaa kahvila-konditorian runsaat leivonnaiset alusta asti käsityönä laadukkaista raaka-aineista. Resepteissä on käytetty reilulla kädellä luovuutta ja niitä on hiottu pitkään ja huolella, jotta ne maistuisivat – paremmilta kuin koskaan!

Viimeistelyyn

Koristelu, somistus & floristipalvelut

Juhla- ja hääkukat elämänne tärkeimpiin päiviin. Me Vehkannassa haluamme luoda juhlapäivästänne unohtumattoman sekä ainutlaatuisen kukkien avulla teidän tyylitoiveiden mukaisesti. Käymme yhdessä läpi toiveenne ja kutsumme teidät myös katsomaan ja fiilistelemään juhlapäivän kukat juhlaa edeltävänä päivänä, jonka jälkeen saatte rauhassa valmistautua juhlaanne ilman ylimääräistä huolta kukista.

Kaksikymmentävuotias Ruusupuu palvelee asiakkaitaan Jyväskylän keskustan laidalla.

Partylandilta upeat yksilölliset ilmapalloasetelmat kaikenlaisiin ja kaiken kokoisiin juhliin – niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin!

Valikoimastamme löytyy satojen eri ilma- ja heliumpallojen lisäksi hatut, naamiaisasut, koristeet, kattaustarvikkeet, konfetit ja konfettitykit, pinjatat ja paljon muuta! Myymälämme sijaitsee Forumin 3. kerroksessa.

Olemme saaneet kiitosta sekä valikoimamme monipuolisuudesta että etenkin yksilöllisestä palvelusta! Me pyrimme huomioimaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja jokaiset juhlat ovat meille yhtä tärkeät!

Ikuistetut muistot

Valokuvaus & Videokuvaus

Taltioin hääpäivän uniikiksi lyhytelokuvaksi, jonka ytimessä on aidot hetket ja tunteet. Häävideossa jäljitellään filmikameran jälkeä, jossa on rouhea tekstuuri ja elokuvalliset värisävyt.

Ammattitaitoista hääkuvausta jo yli 10 vuoden ajan. @artotapiophoto

Anssi tykkää aidon tekemisen dokumentoinnista ja tallentaa valokuvin etenkin tilaisuuksia ja tapahtumia. Lämmin ja tinkimätön luonne näkyy hänen kyvyssään esittää tärkeimmät hetket kauniisti ja kiinnostavasti. @anssik_fi

Taltioin kuviini kaikki ne ihanat tunteet mitä hääpäivään kuuluu: jännitystä, iloa, naurua ja rakkautta. Kuvaan kaiken läheltä siten, että kuvia katsomalla pääsee takaisin kokemaan aitiopaikalta ne pienet ja suuret hetket mitä juhlapäivä pitää sisällään. Luonnonvalo on suosikkini, koska sitä hyödyntämällä päivän tunnelma saadaan ikuistettua kuviin parhaalla mahdollisella tavalla. @valokuvaajavillekotimaki

Taavi on dokumentaarinen tapahtumakuvaaja Jyväskylästä ja tehnyt valokuvausta vuodesta 2011 lähtien. Ihmisiä ja juhlia valokuvatessa Taaville on tärkeää, että asiakkaalle ei pelkästään jää hyvä fiilis kuvista vaan asiakaspalvelukokemuksenakin kuvaus olisi mukava elämys mistä jää iloiset ikuiset muistot.

Nimeni on Erkka ja rakastan dokumentoida aitoja hetkiä. Toteutan asiakkaan toiveet lämpöisellä fiiliksellä sekä aidolla hymyllä. IG @whosthatphotography 

Ympäri maailmaa palkitut hääkuvaajat Heljo ja Tapsa hoitavat hääkuvaukset aina kahdestaan, jolloin
palvelukyky ja kuvallinen tarinankerronta nousee aivan uudelle tasolle. Valtavirrasta poikkeava
monipuolinen kuvaustyyli ei jätä ketään kylmäksi. IG @kuvamiehet

Naurua ja viihdykettä

Ohjelmaa

Koomikko Mikko Vaismaa on ammattikoomikko ja hyvän tilannetajun omaava esiintyjä, joka ottaa aina huomioon tilanteen luonteen.
Ilmeikäs ja ajatuksia herättävä esiintyjä tempaa mukaansa niin illanvietoissa kuin koko perheen tilaisuuksissa.

Vesitse tai maitse

Bussit & laivat

Matka Mäkelä Oy tarjoaa tilausajopalveluita yli 80 vuoden kokemuksella tähdäten 100 % asiakastyytyväisyyteen.

Tilausajoja ajanmukaisella ja monipuolisella kalustolla.

Tarpeidenne mukaan suunnitellut tilausristeilyt.

Järjestämme yrityksille ja yksityisille upeat puitteet ja unohtumattomia elämyksiä Päijänteen aalloilla.

Satoi tai paistoi – hyvä Meininki puhaltaa tuulta purjeisiin ja vie Sinut ja vieraasi minne haluat – turvallisesti ja aina iloisin mielin!

Täysin katettu matkustaja-alus tilausristeilyihin

 

Lepää ennen tai jälkeen juhlien

Majoitus

Hotelli Verso on aivan Jyväskylän keskustassa sijaitseva yksityisomisteinen tasokas hotelli.

Hotelli Alba on yksityinen  kolmen tähden hotelli Jyväskylässä, Jyväsjärven rannalla.

Ympäristöystävällinen GreenStar Hotel sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Hotelli tarjoaa viihtyisät tilat ja hyvän hintaisen majoituksen lähellä kaikkea kaupungissa.

Vieraile Keski-Suomessa

Yhdistä vierailuun Apajalla

Säynätsalon kunnantalo on yksi arkkitehti Alvar Aallon merkittävimmistä töistä, jolla on kansainvälisesti tunnettu asema modernin arkkitehtuurin historiassa. Säynätsalon kunnantalo on monitoimirakennus, jossa toimivat kunnanhallinto (vuoteen 1993 asti) ja kirjasto. Rakennuksessa on myös asuntoja, liiketiloja ja vierashuoneita. Alvar Aalto suunnitteli kunnantalon kokonaistaideteoksena, mikä näkyy pientenkin yksityiskohtien ja nimenomaan tähän rakennukseen tarkoitettujen huonekalujen suunnitteluna.

Häiden ja muiden juhlien korut

Erikoisliikkeet

Kytölän Kello ja Kulta on iätön kello- ja kultasepän alan jyväskyläläinen erikoisliike. Olemme yksityinen perheyritys. Tinkimätön palveluasenne, luotettavuus ja ammattitaito ovat ylpeytemme.