TYKY-päivät

Luonnosuojellun Haapasaaren ja Savutuvan Apajan miljöö antavat mainiot puitteet TYKY-päivän viettoon Jyväskylässä. Aloita päiväsi aamusaunalla, tutustu Haapasaaren luontopolkuun tai hyödynnä yhteistyökumppaneitamme aktiviteettiosuuksien osalta.

TYKY-päivät Jyväskylässä

Irtaudu arjesta ja tuo työporukkasi viihtymään Savutuvan Apajalle, Jyväskylään.

Pieni virkistäytyminen on aina omiaa pitämään työporukan motivoituneena ja se auttaa myös ryhmähengen ylläpitämisessä.

Savutuvan Apajalla virkistäydytään monella
eri tavalla niin luonnossa kuin muidenkin aktiviteettien parissa.

Ohjelmaa ja yhdessäoloa

Yhteistyökumppaneidemme avulla voitte täydentää aktiviteettien osalta TYKY-päiväänne suuntaan ja toiseen. Apajalta on mahdollisuus lähteä melomaan, ulkoilemaan ja omassa pihapiirissä onnistuu aktiviteetit hikijumpasta liikkuvuusharjoituksiin tai joogaan. Yhteistyökumppanimme tarjoavat motivoivia hyvinvointiluentoja sekä luovia kädentaitokursseja. Iltapäivän aktiviteettiosion kruunaa drinkkikoulutus.

Ehdotamme mielellämme TYKY-päivään sopivia aktiviteetteja ja osaan yhteistyökumppaneistamme voitte tutustua sivun alalaidassa.

Rantasaunat

Aivan Päijänteen rannalla sijaitsevat saunat ja niiden lempeät löylyt ovat oivallinen tapa joko aloittaa tai päättää  TYKY-päivä.

Aamuisin klo 8-11  voimassa ovat aamusaunahinnat:

Saunat 10-30 hengelle
500 e | 2 tuntia

Hintaan sisältyy Torpan saunat ulkoporealtaineen, pyyhkeet, laudeliinat ja pesuaineet sekä lasilliset kauden alkoholitonta saunajuomaa.

Tutustu Rantasaunoihin

Tule virkistäytymään

Pyydä tarjous TYKY-päivästä

Tule virkistäytymään

Pyydä tarjous TYKY-päivästä

hinta alkaen (sis. alv.)

48 e | hlö

suositus henkilömäärä

10+ hlö

Mitattua tietoa Hyvinvoinnista

Firstbeat

Firstbeat Työkykykartoitus antaa jokaiselle työntekijälle keinot oman hyvinvoinnin kehittämiseen. Paketti sisältää henkilökohtaisen sykevälimittauksen, raportin ja hyvinvointiasiantuntijan palautetilaisuuden. Firstbeat auttaa hallitsemaan stressiä, palautumaan paremmin ja liikkumaan oikein. Se kertoo myös missä olette onnistuneet niin yksilöinä kuin porukkana, ja mihin panostamalla voitte saada parhaat tulokset.

Tutustu Firstbeatiin

Rauhaa keholle ja mielelle

Valkoinen sulka

Yrityspuolella Valkoinen Sulka on keskittynyt tasapainon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkykyä lisäävään voimaan. Koulutuksissa keskitytään työyhteisöjen stressinhallintaan, palautumiseen, ravitsemukseen ja mielen yhteisvaikutuksiin ja keinoihin joilla jokainen voi voida paremmin. Yrityksille suunnatuista palveluista löytyy luennot, workshopit, TYKY ja TYHY päivät sekä tietysti jooga, meditaatiot ja erilaiset kehonhuoltoharjoitteet.

Tutustu Valkoiseen Sulkaan

Elämyksiä luonnossa

Tavinsulka

Vesiaktiviteetteihin ja luonnossa liikkumiseen erikoistunut palvelujen kehittäjä. Järjestävät  lukuisia aktiviteetteja valmiista retkeilyvaihtoehdoista räätälöityihin ohjelmapaketteihin, unohtamatta vapaa-ajan melontamahdollisuutta.

Tutustu Tavinsulkaan

Liiku luonnossa

Haapasaaren luontopolku

Haapasaari on runsaan kilometrin pituinen ja enimmälti vain 200 metrin levyinen saari Vaajakosken Haapaniemen kyljessä. Saaren korkein kohta on reilut 25 metriä Päijänteen pinnan yläpuolella. Luontopolun lähtöpaikka opastauluineen on saaren eteläosan pysäköintipaikalla.

Saaren metsäalasta merkille pantavan suuri osuus on lehtipuuvaltaista – on koivua, leppää, haapaa, pihlajaa. Kuivimmat osin kallio- ja kivikkopohjaiset lakialueet ovat mäntyvaltaisia. Metsäpohja on kuivanlaista kangasta, rantojen tuntumassa lehtomaista kangasta.

Vuonna 2006 perustetun luontopolkureitin pituus on 2,7 km. Saaren keskiosan yhdyspolun kautta kulkija voi valita erilaisia lenkkivaihtoehtoja. Kiertosuunta on vastapäivään. Reitin varrella on 12 rastitaulua. Ns. Opinsaunan kiuas vaatii erillisen pistäytymisen. Länsirannan nuotiopaikka on kaikissa vaihtoehdoissa reitin tuntumassa. Saaren kapeudesta johtuen koet kulkevasi lähes koko ajan vesistön tuntumassa. Maasto on kuivalla kelillä kuljettavissa ulkoilujalkinein. Korkeusvaihtelu on maltillista, joten reitti on helppokulkuinen.

Luontopolun kartta (pdf)

Apajalta kalastamaan

Kalastusreissu

Kalastusopas Mika Kauppisen ohjaamana, kalastusreissu Savutuvan Apajan lähitienoolle. Kalastusreissuilla keskitytään vertikaali- jigaukseen joka toimii varsinkin kuhan pyytämiseen erinomaisesti.

Kalastusreissun kesto on n.4h. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

Cocktailkoulu

DeLorean

Drinkkikoulutus on jo vuosia ollut kaikkien itseään kunnioittavien virkistyspäivien, polttareiden ja pikkujoulujen suosikkiohjelmanumero. Koulutuksessa jokainen osallistuja pääsee itse valmistamaan cocktailin.

Koulutuksen kesto 1h

Hinta 125 e | koulutus, sisältäen alv24.
Tähän tulee lisäksi valmistettujen cocktailien hinta Apajan hinnaston mukaan.

Tutustu DeLoreaniin

Astetta luovempaan elämään

Pistola

Pistola tarjoaa palveluita astetta luovempaan kädentaitojen kehittämiseen. Pistola tarjoaa kursseja saippuan teosta betoninvaluseen.
”Kursseillani nautin kun huomaan ihmisten oivaltavan tekemisen riemun, unohtavan kiireen ja uppoutuvan hetkeksi käsillä tekemisen ihmeelliseen maailmaan. Luokseni voit saapua juuri sellaisena kuin olet!”

Tutustu Pistolaan

Fatbike -retkeilyä tai luontopolkuun tutustumista liukulumisuksilla

Versona

Versona Oy tarjoaa Jyväskylän seudulla ja Keski-Suomessa laadukkaita luontoliikunta- ja luontomatkailupalveluita. Yritys hyödyntää sekä omaa kalustoaan että tarpeen mukaan yhteistyökumppaneiden kalustoa ja palveluita. Saamamme palautteen mukaan olemme onnistuneet tilaisuuksien järjestämisessä hyvin. Meille jokainen asiakasryhmän jäsen on tärkeä!

Tutustu Versonaan

Tiimikisailua ja muita lajeja

Valkoinen Sulka

Valkoisen Sulan alta löytyy myös huikeita ohjaajia tiimikisailun ja erilaisten hikisempien aktiviteettien parissa.

Tiimikisailua
Kehonhuoltoa ja liikkuvuutta
Lajikokeiluja, kuten kahvakuulailua

Brain Relief - rentoutushoitoja

Rentoutumo

Ehdotelma 4-7 hengen ryhmälle

Pakettihinta 707 e | ryhmä, sisältäen alkumaljat, Savottasaunan, saunaruokailun sekä yksilöhoidot.
Hoitojen kesto riippuen vierasmäärästä 20min – 50min.

Lisähinnasta saatavilla Voimavaroja arkeen -luento. Hoitojen yhteydessä 18 e / hlö.

VOIMAVAROJA ARKEEN- HETKI

Sisältö:
– Läsnäoloa arkeen rentouttavien harjoitteiden avulla – Rennompaa arkea mielenhallinnalla
– Voimavarojen lisäämistä päiviin

Voimavaroja arkeen- hetki kestää 1h ja se sisältää innostavaa teoriaa ja eteenpäin vieviä harjoituksia. Valmennuksen tavoite on antaa osallistujille arkeen työkaluja omaan stressinhallintaan, sekä herättää ajatuksillaan pohtimaan omaa elämää, kuinka siihen itse vaikuttamalla voi löytää tyytyväisyyttä ja tasapainoa lisää. Tunnin mittaisen hetken myötä kokonaisvaltainen hyvinvointi lisääntyy ja välitöntä rentoutumista saavutetaan rentouttavien harjoitteiden kautta.

 

16.30 Saapuminen
Hyvää tunnelmaa nostattamaan alkumaljaksi

Cruse Blanc de Blancs –kuohuviini
Alkoholiton vaihtoehto

16.30 Apajan tervehdys
Henkilökuntamme toivottaa seurueenne tervetulleeksi ja vie teidät saunoille. Mikäli haluatte, kerromme samalla lisää Savutuvan Apajasta.

18.30-19.00 Saunaruokailu tarjolla
16.45-21.45 Brain Relief –yksilöhoidot ja sauna lämpimänä

Brain relief- hoito tarjoaa rasittuneille aivoille ja keholle mahdollisuuden hetken pysähtymiseen. Syvä rentoutuminen tapahtuu aktivoimalla mielihyvää ja rauhoittumista edeltävien välittäjäaineiden kuten oksitosiinin tuotannot kehossa täsmäkosketuksen avulla. Samanaikaisesti vähennetään maksimaalisesti stressihormoni kortisolin tasoa. Hoito yhdistää intialaista päähierontaa, vyöhyketerapiaa ja shiatsun liikkeitä.

Hoidon rentoutusvaikutuksen aiheuttama stressitilan katkeaminen VOI johtaa yksilöllisiin hyötyihin. Hoidettavat ovat kertoneet saavansa BrainRelief- hoidosta helpotusta mm. ylivilkkauteen, levottomiin jalkoihin, migreeniin, sekä monenlaisiin kiputiloihin ja nukahtamis- ja univaikeuksiin.

Hoidossa hoidettava makaa selällään, rennot vaatteet päällä, rauhoittavan musiikin soidessa taustalla.

22.00 Tilaisuus päättyy

Aikataulut voidaan sovittaa teidän aikatauluihin. Pyydäthän tarjouksen.

Tutustu lisää Rentoutumoon