Yritysjuhlat ja yritystilaisuudet

Jyväskylässä Päijänteen rannalla ravintolamme kolme persoonallista tilaa kietoo tunnelmaansa kerralla jopa yli 200 vierasta. Yritysjuhlien onnistumisen takaavat Apajan tasokkaat menut ja laadukkaat viinivalinnat, jotka luovat ikimuistoisia kokemuksia vieraillemme. Kesäaikaan saapuminen risteilemällä ja juhlien päättäminen laituritansseihin kruunaavat juuri teidän yritysjuhlanne.

Yritysjuhlat Jyväskylässä Päijänteen rannassa

Savutuvan Apajan kuvankaunis miljöö luo upeat puitteet suuremmillekin yritysjuhlille. Pääsalin aito kallioseinä, hirret ja kaikki pienet yksityiskohdat huokuvat rauhaa ja lempeää läsnäoloa. Kesäisin maljat nostetaan ja tervetulosanat nautitaan Apajan vehreässä pihapiirissä aivan luonnon helmassa. Talvisin tunnelmaa maljan nostoon luo takkatulen loimu. Ammattitaitoinen ja rempseä henkilökuntamme huolehtii vieraidenne viihtyvyydestä koko illan, suunnitteluvaiheesta saakka.

Referenssit yritystilaisuuksista

Ehdotelma illan kulusta

18.00
Saapuminen maitse tai vesitse

18.00
Maljan kohotus ja tervetulosanat
Hyvää tunnelmaa nostattamaan on mukava kohottaa yhteinen malja

18.30
Apajan tervehdys
Henkilökuntamme toivottaa seurueenne tervetulleeksi ja esittelee illan menun. Mikäli haluatte, kerromme samalla lisää Savutuvan Apajasta. 

19.00
Juhlaillallinen
Valitsemanne menukokonaisuus ja juomat

22.00
Tilaisuus päättyy

Aitoja suomalaisia makuja

Savutuvan Apajan keittiössä ruoan alkuperä, valmistustavat ja elämyksellisyys ovat arvossaan. Tasokkaat raaka-aineet ja huolella mietityt menukokonaisuudet takaavat onnistuneen juhlan. Voit valita menun valmiista ehdotelmistamme, mutta otamme mielellämme toiveitanne vastaan ja voimme räätälöidä menun sisällön täysin toiveidenne mukaiseksi.

Tutustu Ruoka & Juomavalikoimaan

Upeita puitteita yritysjuhlillenne

Päärakennuksen kolme persoonallista ravintolasalia ja Halkoproomujen ainutlaatuinen tunnelma luovat upeat puitteet yrityksenne tärkeimpään päivään. Juhlaruokailu on kesäaikaan mahdollista nauttia myös rennommissa merkein Halkoproomujemme katetulla laiturilla.

Tutustu tiloihimme

Hinta alkaen Juhlamenuilla (sis. alv)

55 e | henkilö

Suositus henkilömäärä

10+ hlö