Harjoittelu & työpaikka

Tule osaksi tiimiämme

Hae meille töihin

Tule osaksi tiimiämme

Hae meille töihin

vieraanvaraisuutta

ja tunnelmaa

aitoa

ja välitöntä

Harjoittelu

Onko edessäsi työharjoittelu tai opintojesi lopputyö?
Meillä saat kokemusta monenlaisista tapahtumista.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja siksi annamme mielellämme sinulle vastuuta työtehtävissä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja myös sinulla on mahdollisuus osallistua kehitystyöhön mikäli intoa riittää.
Toimintamme on erittäin monipuolista ja pystyt itse vaikuttamaan paljon harjoittelusi sisältöön. Työtehtäviä on tarjolla eri osa alueissa niin ravintolan, keittiön kuin myynninkin puolella. Tahdomme tarjota mahdollisuuden harjoitteluun, joka hyvinkin voi muuttua sinulle työpaikaksi harjoittelun jälkeen.
Tykkäämme tehdä työmme hymyillen ja nauraen, toisiamme kannustaen ja näitä odotamme myös sinulta.

Ota yhteyttä ja tule käymään paikan päällä! Aikaisempien harjoittelijoiden kokemuksiin voit tutustua sivun alalaidasta.

Hae harjoitteluun

Täytä hakemus

Hae harjoitteluun

Täytä hakemus

Harjoittelupaikkoja

Ympäri vuoden

Suositeltu kesto

3-4 kk

”Jamkin opiskelijat ovat olleet hyvin kysyttyjä työelämän harjoittelupaikoissa ja yritykset ovatkin yhteydessä meihin ulkomaita myöten, tarjotakseen opiskelijoillemme työharjoittelumahdollisuuksia.

Meille on tärkeää, että opiskelija löytää hyvän, itselleen sopivan paikan, jossa pääsee kehittymään ja oppimaan monipuolisesti oman alan työstä.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Savutuvan Apajan kanssa. Opiskelijat ovat saaneet monipuolista ja kattavaa työkokemusta ja heiltä saamamme palaute Savutuvan Apajasta on ollut poikkeuksellisen positiivista.”

Pauliina Silvennoinen – Senior Lecturer in JAMK, Sustainability, Consumer behaviour and Career coaching

Jemina Kyyrö – Suuntaava harjoittelu

Kesän mittainen harjoittelujakso Savutuvan Apajalla oli monipuolinen ja ainutlaatuinen kokemus.

Kesän aikana opin laajasti uusia asioita koskien erilaisia asiakastilaisuuksia, sekä niihin liittyvistä taustatöistä. Erityisen paljon pidin kesähäistä, jotka alkoivat varhain ja jatkuivat yöhön, sillä miljöö ja sen luoma tunnelma sai minut kokemaan melkein kuin itse olisin ollut vieraana häissä.

Savutuvalla ei tarvinnut pelätä jos halusi oppia uutta, sillä jokainen paikan työntekijöistä oli valmis ja halukas opettamaan asioita, liittyivät ne sitten laskutukseen tai heinäseipäiden tekoon.

Parasta harjoittelussa oli uuden oppiminen, aurinkoisten päivien hyödyntäminen pihahommissa sekä töiden jälkeinen pulahdus järvessä. Kohdallani koen harjoittelun Savutuvan Apajalla tukeneen urakehitystäni.

 

 

 

TallennaTallenna

Eveliina Kuusniemi

Harjoittelun aikana tutustuin moniin uusiin ihmisiin, jotka ovat jääneet osaksi elämääni harjoittelun jälkeenkin.

Suoritin restonomiopintoihini sisältyvän toisen harjoittelun Savutuvan Apajalla Jyväskylässä. Yritys herätti mielenkiintoni kiinnostavan liikeidean ja ainutlaatuisen miljöönsä ansiosta. Tavoitteeni harjoittelulle oli laajentaa ammatillista osaamistani, ja Savutuvan Apaja tarjosikin mahdollisuuden tutustua erityisesti tilausravintola- ja juhlatoimintaan.

Harjoittelun aikana työskentelimme toisen harjoittelijan kanssa asiakaspalvelutehtävissä, minkä lisäksi hoidimme myös kaikenlaisia muita yrityksen toiminnassa vaadittavia tehtäviä. Työpäivät olivat todella vaihtelevia, ja ne koostuivat pääasiassa tilaisuuksien valmistelusta ja toteuttamisesta. Harjoittelun aikana pääsimme osaksi hyvin eri luonteisia ja kokoisia tilaisuuksia. Saimme työskennellä niin lukuisissa häissä ja juhlissa, yritystapahtumissa kuin vaikkapa vaihto-oppilaiden illanvietossa. Savutuvan Apajalla pääsikin tapaamaan myös monia kansainvälisiä vieraita, mikä oli mielestäni mahtavaa.

Asiakaspalvelutehtävien lisäksi pääsin tutustumaan monipuolisesti myös muihin pienyrityksessä vaadittaviin tehtäviin ja taitoihin. Oli todella mielenkiintoista päästä seuraamaan matkailuyrittäjän arkea. Yritys soveltuukin hyvin erityisesti matkailu- ja ravintola-alan harjoittelupaikaksi, sillä se edustaa hyvin suomalaista matkailubisnestä, ja harjoittelun aikana pääsi tutustumaan lähietäisyydeltä yritystoiminnan pyörittämiseen.

 

 

Koska yritys on pieni perheyritys, pääsi tiimiin helposti mukaan ja vastaanotto oli lämmin. Harjoittelun aikana tutustuin moniin uusiin ihmisiin, jotka ovat jääneet osaksi elämääni harjoittelun jälkeenkin. Mukavat työkaverit, mielenkiintoiset työtehtävät ja kaunis miljöö tekivätkin kesästäni ikimuistoisen.

TallennaTallenna