Ajankohtaista

Varaa ikimuistoiset pikkujoulut viimeistään nyt!

Apajalta onnistuvat pikkujoulut niin joululounaan, illallisen tai vaikka koko illan paketin kera. Pikkujoulut kruunaa lähiruoasta valmistetut herkulliset menukokonaisuudet, erinomaiset viini- ja juomavalinnat, tunnelmalliset joulusaunat, tiimiyttävät ohjelmanumerot sekä tanssittavat bilebändit.

Etsimme tiimiimme uutta ravintolapäällikköä, nykyisen ravintolapäällikkömme keskittyessä enemmän jatko-opintoihin.

Haluatko luoda vieraillemme unohtumattomia elämyksiä, olla aktiivisessa roolissa liiketoiminnan kehittäjänä sekä työskennellä upeissa maisemissa Päijänteen rannalla?

Moni ihana teistä on kysellyt kesän Rantaterassin perään. Kiitos äärimmäisesti mielenkiinnosta, mutta tänä kesänä keskitymme yksityistilaisuuksien järjestämiseen ja täten emme avaa yksityispuolelle Rantaterassia.

Koko piha-alueemme Rantaterassia myöten on rauhoitettu yksityistilaisuuksille.

Suunnitteletko hääjuhlia? Tarjoamme upeat puitteet hääjuhlien viettoon ympäri vuoden, niin arkena kuin viikonloppunakin. Tunnelmalliset juhlatilat, ympäröivä luonto vesistöineen ja kuvankaunis miljöömme ovat ihastuttaneet häävieraita jo yli 30 vuoden ajan. Kesän 2022 häävarauskalenteri on jo loppuunvarattu, mutta alkuvuodesta 2023 tilaa löytyy tunnelmallisten talvihäiden viettoon.

Oletko järjestämässä henkilöstönne virkistyspäiviä, mahdollisesti vieraillenne yritysillallista vai etsitkö oivallista paikkaa järjestää asiakastapahtuma? Olet löytänyt oikeille sivuille, sillä autamme mielellämme järjestämään onnistuneen ja sujuvan tilaisuuden kanssanne.

Valmistamme tänä vuonna taas pienen erän vappumunkkeja ja simaa myyntiin <3 Mikäli et ole vielä maistanut Apajan pakurimunkkeja ja itsetehtyä simaa, niin nyt on viimeistään aika pistää tilausta tulemaan. Tilaukset keskiviikkoon 27.4.2022 klo 12 mennessä ja nouto tapahtuu Apajalta vappuaattona 30.4.2022 klo 11:30-12:00 välisenä aikana.

Yllätä perheesi ja tule useamman sukupolven kera nauttimaan äitienpäivästä Savutuvan Apajalle <3 Juhlimme äitejä tänä vuonna jälleen kahden kattauksen verran klo 11:30 ja 14:30. Laadukas buffetpöytämme on katettu jälleen sesongin parhaimmilla mauilla, tervetuloa nautiskelemaan! Huom! Molemmat kattaukset loppuunmyyty, kiitos kaikille paikan varanneille <3 Nähdään sunnuntaina!

Olemme avoinna hiihtolomaviikolla laskiaissunnuntaista perjantaihin 27.2.-4.3.2022 klo 10-15 <3 Tarjoilemme koko aukiolon ajan keittolounasta, tuoretta pullaa, virvokkeita ja vaihtuvia herkkuja. Pihapiirimme on vapaassa käytössä ulkoilua varten. Lisäksi Torpan saunamme ovat lämpöisinä avannon kera lisähinnasta.

Varaa paikkasi alkuvuoden halutuimpaan tapahtumaan <3 Makuja ja tunnelmaa -tilaisuuden antimista nautitaan Apajalla lauantaina 12.3.2022 klo 12 alkaen. Tule nauttimaan ystävien, puolison tai vaikkapa sisarusten kanssa.

Mietityttääkö rajoitukset? Lue täältä ajankohtaiset tiedotteet ravintolarajoituksista ja niiden vaikutuksesta Savutuvan Apajan toimintaan.