Ajankohtaista

Varaa paikat ainutlaatuiselle ja herkulliselle Isänpäiväkattaukselle meille Apajalle. Isänpäivää juhlistetaan sunnuntaina 14.11.2021 kahden kattauksen verran, klo 11 ja klo 14:30.

Toivottavasti näemme Apajalla <3

Haluaisitko olla ensimmäisten vieraiden joukossa maistelemassa paljon kehuttua Kilpimenuamme? Tämä keittiömestarimme ainutlaatuinen menukokonaisuus yhdistää Suomen luonnon ja vesistöt, pellot ja metsät upealla tavalla, joka on pakko maistaa ja kokea paikan päällä!

Rôtisseurs Pikkukapitulissa maistelu kokonaisuus sai paljon kehuja sen tarinallisuudesta, raaka-aineiden sekä valmistustapojen käytöstä sekä yhdistämisestä jopa rohkeisiin viinivalintoihin.

Varaa ikimuistoiset pikkujoulut viimeistään nyt!

Apajalta onnistuvat pikkujoulut niin joululounaan, illallisen tai vaikka koko illan paketin kera. Pikkujoulut kruunaa lähiruoasta valmistetut herkulliset menukokonaisuudet, erinomaiset viini- ja juomavalinnat, tunnelmalliset joulusaunat, tiimiyttävät ohjelmanumerot sekä tanssittavat bilebändit.

Huomioithan, että Rantaterassi on sulkeutunut kesältä 2021.

Torstaina saunamaakuntaviikolla Apajan kaikki saunat lämpenevät klo 15-17. Varaa paikkasi saunaristeilylle ja vietä ihana kesäpäivä Päijänteellä sekä Apajalla saunoen. Saunaristeily lähtee Jyväskylän satamasta klo 14.

Apajan Rantaterassi on sulkeutunut kesältä 2021 ja tässä vaiheessa haluamme kiittää äärimmäisen paljon kaikkia vieraitamme kesäkuun ajalta.

Loppukesän, syksyn ja talven keskitymme yksityistilaisuuksien- ja tapahtumien viettoon, jonka vuoksi koko pihapiirimme on rauhoitettu juhlille.

Varaa paikat Kukkahuone Helmen juhannusseppelepajaan ja vietä ihanat juhannusetkot Apajalla.

Juhannuksen kukkaseppelepajat varattavissa torstaille 24.6 klo 17-19 ja perjantaille 25.6. klo 17-19. Loihdi Kukkahuone Helmen opastuksella valloittavat ja kuvankauniit juhannusseppeleet.

Huomioithan, että paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä ja molemmille päiville otetaan vain rajallinen määrä osallistujia. Joten varaa paikkasi nyt.

Huom! Tilaisuus on peruttu AVIn yleisötilaisuukisen kokoontumisrajoitusten vuoksi.

Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa yhteistyössä suunniteltu Elämyskonsertti kolmen ruokalajin illallisen ja livemusiikin siivittämänä. Ilta alkaa päärakennuksella illallisella, johon voit varata paikat työporukan, ystäviesi tai vaikkapa asiakkaidesi kanssa. Illallisella esiintyvät Edu Kettunen ja Mika Kuokkanen. Ilta jatkuu Päijänteen rannalla Halkoproomuilla Mika Nuorvan ja Esko Turpeisen esiintyessä.

Tule viihtymään!

Savutuvan Apajalle on myönnetty 14.5.2021 Rôtisseurs-kilpi. Tämä ravintolalle myönnettävä tunnustus on merkki ruoan, raaka-aineiden ja palvelun korkeasta tasosta.

Apajan Rantaterassi palvelee kaikkia lähiruoan ja paikallisen juoman ystäviä kesäkuussa keskiviikosta lauantaihin klo 17-22 (pl. 17.6. ja 18.6.) Terassin yhteydessä myös paljon sisätilaa Halkoproomujen ravintolasalissa. Otathan Facebook ja Instagram tilimme haltuun, jotta pysyt ajankohtaisuutisten äärellä <3

Savutuvan Apajan tiimissä on nyt tarve kokille, jolla on intoa ja asennetta kauhan varteen - mutta myös kokemusta ja näkemystä, mistä unohtumaton ruokailuelämys koostuu. Toivomme, että arvostat aitoja ja puhtaita makuja ja palat halusta laittaa ruokaa alusta asti itse omassa keittiössä, isoksi osaksi keskisuomalaisten tilojen raaka-aineista. Meillä pääset uunin ja hellan lisäksi kokkaamaan ajoittain niin hiilellä, avotulella, kuin savustuspöntölläkin. Toivomme, että työn monipuolisuus lisää sinussa kipinää entisestään. Laittamalla nimesi työsopimukseen, allekirjoitat myös keittiömme kulmakivet: elämyksellisyys, paikallisuus, valmistustavat.