Ajankohtaista

Mietitkö miten muistaa työntekijöitäsi nyt kun virkistyspäiviä ja yhteisiä kokoontumisia ei ole? Muista työntekijöitäsi kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2021 Savutuvan Apajan herkkuboxilla tai hemmottele työntekijöitänne takeaway vappubrunssilla.

Lue lisää täältä ja suunnitellaan halutessanne teille sopivin kokonaisuus <3

Pihakahvio palvelee kaikkia myös hiihtolomaviikolla (vko9) tiistaista lauantaihin klo 10-15. Päivittäin saatavilla lämmintä keittoa, makkaraa omatoimiseen paistamiseen ja tuoretta pullaa sekä kuumia ja kylmiä juomia <3 Pihapiirimme, napakelkka ja pilkit vapaassa käytössä. Tervetuloa!

Ystävänpäivän kakkutilausten nouto Savutuvan Apajalta lauantaina 13.2.2021 klo 13-14 <3 Halutessanne voitte kysellä vielä viime hetken kakku/leivostilauksia kauttamme. Sunnuntaina 14.2.2021 joudumme luopumaan ohjatusta Laskiaisriehasta, mutta pidämme pihakahviota auki klo 12-15. Pihapiirimme on vapaassa käytössä ulkoilua varten ja alueella palvelee pihakahvio. Lisäksi Torpan saunamme ovat lämpöisinä avannon kera (8 e + palvelumaksu | hlö).

Maistuisiko teille Apajalla valmistetut laatikot sekä paikalliset kalatuotteet joulupöydässä? <3 Helpota joulun stressiä ja osta osa jouluruoasta Apajalla käsin alusta loppuun valmistettuna. Tilaukset, nouto ja maksu suoritetaan Panimoyhtiö X:n kautta, jolloin samalla joulukassin oheen voi panimolta napata herkulliset jouluoluetkin.

Uutena vuotena herkulliset tarjottavat kruunaavat illan! Tänä vuonna suosittelemmekin tiputtamaan soppakauhat käsistä jo tässä vaiheessa ja tilaamaan ruoat Apajalta <3 Uuden vuoden menu koostuu perinteisistä vuoden vaihteen herkuista, kuten perunasalaatista ja savulohirieskarullista. Lisäksi leivomme kasseihin tuoreet Torpparin leivät.

Osta paikallisia tuotteita lahjaksi <3 Apajan joululahjapaketti sisältää Apajan oman pihan mehiläisten hunajaa, itsetehtyjä pipareita, Apajan paholaisenhilloa kinkun kaveriksi sekä Apajan artesaani-tryffeleitä. Toimitamme tilaukset suoraan haluamaasi osoitteeseen.

Huomioittehan, että tilaisuus on peruttu vallitseva tilanteen vuoksi. Tule juhlistamaan Suomen itsenäisyyttä Savutuvan Apajan itsenäisyyspäivän Juhlabrunssille sunnuntaina 6.12.2020. Brunssi on katettuna pöytään klo 12-14:30.

Juhlabrunssin kohokohtana lämpimät herkut, herkullisten salaattien kaverina sekä itsenäisyyspäivän oma leivos.

Pitopöytämme koostuu isänpäivänä 8.11.2020 klo 13 lähitilojen ja -toimittajien parhaimmista raaka-aineista, alusta loppuun Apajalla valmistettuna.

Tervetuloa nauttimaan pienen tai suuren seurueen kera <3 Tänä poikkeuksellisena vuonna kokoamme myös Takeaway -kokonaisuuden vaihtoehdoksi kattaukselle.

Savutuvan Apajalla järjestät ikimuistoiset pikkujoulut!

Yhdistä iltaan livemusiikkia, maukkaita jouluruokia, raikkaita juomia ja rentoa saunomista ulkoporealtaiden kera. Tänä vuonna olemme koonneet myös jouluisen takeawayn, joka on loistava idea muistaa henkilökuntaanne, mikäli pikkujoulut jäävät tänä vuonna välistä.

"Kätlin nostaa esille perinteiden tärkeyden ruoassa. Perinteet ovat asioita, joita esi-isämme ovat tehneet jo kautta aikojen ja jotka luovat jatkuvuutta ja suomalaista identiteettiä. Nämä ovat asioita, joita voimme markkinoida meitä maailmalle. Toki perinteitäkin uudistetaan ja kehitetään tämän päivän trendien mukaisesti, mutta kaiken A ja O on silti muistaa omat juurensa."