Ajankohtaista

Suunnitteletko hääjuhlia? Tarjoamme upeat puitteet hääjuhlien viettoon ympäri vuoden, niin arkena kuin viikonloppunakin. Tunnelmalliset juhlatilat, ympäröivä luonto vesistöineen ja kuvankaunis miljöömme ovat ihastuttaneet häävieraita jo yli 30 vuoden ajan.

Oletko järjestämässä henkilöstönne virkistyspäiviä, mahdollisesti vieraillenne yritysillallista vai etsitkö oivallista paikkaa järjestää asiakastapahtuma? Olet löytänyt oikeille sivuille, sillä autamme mielellämme järjestämään onnistuneen ja sujuvan tilaisuuden kanssanne.

Tervetuloa Savutuvan Apajalle nauttimaan herkullisesta ruoasta ja ihanasta joulun tunnelmasta tiistaina 13.12.2022 klo 18.00.
Varaa siis paikka tiimillesi, ystäväporukalle tai vaikka perheelle, ja tule nauttimaan herkullisesta ruoasta ja lämpimästä jouluntunnelmasta!

Etsitkö sopivia tiloja alkuvuoden asiakastilaisuutta varten? Varaa koko päivän paketti meiltä tai saavu nauttimaan messujen jälkeen vieraidenne läsnäolosta herkullisten ruokien, hyvien juomien sekä saunomisen ja ulkoporealtaiden pariin.

Isänpäivää juhlistetaan Savutuvan Apajalla herkullisella menukokonaisuudella kahden kattauksen verran. Varaa aika joko klo 11:30 tai 14:30 kattaukseen.

Tervetuloa nauttimaan pienen tai suuren seurueen kera <3

Varaa ikimuistoiset pikkujoulut viimeistään nyt!

Apajalta onnistuvat pikkujoulut niin joululounaan, illallisen tai vaikka koko illan paketin kera. Pikkujoulut kruunaa lähiruoasta valmistetut herkulliset menukokonaisuudet, erinomaiset viini- ja juomavalinnat, tunnelmalliset joulusaunat, tiimiyttävät ohjelmanumerot sekä tanssittavat bilebändit.

Etsimme tiimiimme uutta ravintolapäällikköä, nykyisen ravintolapäällikkömme keskittyessä enemmän jatko-opintoihin.

Haluatko luoda vieraillemme unohtumattomia elämyksiä, olla aktiivisessa roolissa liiketoiminnan kehittäjänä sekä työskennellä upeissa maisemissa Päijänteen rannalla?

Moni ihana teistä on kysellyt kesän Rantaterassin perään. Kiitos äärimmäisesti mielenkiinnosta, mutta tänä kesänä keskitymme yksityistilaisuuksien järjestämiseen ja täten emme avaa yksityispuolelle Rantaterassia.

Koko piha-alueemme Rantaterassia myöten on rauhoitettu yksityistilaisuuksille.

Valmistamme tänä vuonna taas pienen erän vappumunkkeja ja simaa myyntiin <3 Mikäli et ole vielä maistanut Apajan pakurimunkkeja ja itsetehtyä simaa, niin nyt on viimeistään aika pistää tilausta tulemaan. Tilaukset keskiviikkoon 27.4.2022 klo 12 mennessä ja nouto tapahtuu Apajalta vappuaattona 30.4.2022 klo 11:30-12:00 välisenä aikana.

Yllätä perheesi ja tule useamman sukupolven kera nauttimaan äitienpäivästä Savutuvan Apajalle <3 Juhlimme äitejä tänä vuonna jälleen kahden kattauksen verran klo 11:30 ja 14:30. Laadukas buffetpöytämme on katettu jälleen sesongin parhaimmilla mauilla, tervetuloa nautiskelemaan! Huom! Molemmat kattaukset loppuunmyyty, kiitos kaikille paikan varanneille <3 Nähdään sunnuntaina!