Ajankohtaista

Vietä ikimuistoinen äitienpäivä tuomalla perheesi Savutuvan Apajan uniikkeihin tiloihin! Juhlistamme äitejä maukkaalla ja monipuolisella äitienpäivälounaalla kahdessa kattauksessa.

Äitejä juhlitaan tänä vuonna kahden kattauksen verran klo 11:30 ja 14:30, varaathan paikkasi ajoissa!

Kattaukset ovat loppunmyyty. Kiitos kaikille varanneille.

Olemme avoinna laskiaistiistaina 13.2.2024 klo 11-18, lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

Tervetuloa ainutlaatuiseen Makuja ja tunnelmaa vol6. -tapahtumaan, jossa juhlien suunnittelu ja herkullinen makumatka kohtaavat! Oletko unelmoinut täydellisestä juhlasta, mutta kaipaat vielä inspiraatiota ja ideoita? Ei hätää, sillä tapahtumassamme pääset maistelemaan herkullisia Juhlamenuja ja niille valittuja suositusviinejä. Sekä tutustumaan monipuoliseen kattaukseen meidän sekä yhteistyökumppaneidemme palveluita.

Uusi vuosi luo uudet mahdollisuudet

Käännetään katseet vuoteen 2024, joka kukoistaa mahdollisuuksia ja kasvua! Alkuvuosi tarjoaa loistavan tilaisuuden aloittaa uudet projektit ja asettaa tavoitteet menestyksekkääseen vuoteen. Valmennukset, kokoukset ja koulutukset toimivat erinomaisena alustana organisaationne kehitykselle.

Tervetuloa Savutuvan Apajalle nauttimaan herkullisesta ruoasta ja ihanasta joulun tunnelmasta keskiviikkona 13.12.2023 klo 12.00! <3  Varaa siis paikka tiimillesi, ystäväporukalle tai vaikka perheelle, ja tule nauttimaan herkullisesta ruoasta ja lämpimästä jouluntunnelmasta!

Onko teidän isänpäivän suunnitelmat vielä auki?

Savutuvan Apajalla haluamme viettää kiireettömän, rennon ja juhlallisen päivän kanssanne. Katamme pitopöydät täyteen erinomaisia ja herkullisia makuja sunnuntaina 12.11.2023 klo 11:30 ja 14:30. Pitopöytämme koostuu isänpäivänä lähitilojen ja -toimittajien parhaimmista raaka-aineista, alusta loppuun Apajalla valmistettuna.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan <3

Varaa yrityksenne henkilöstölle tai asiakkaille herkullinen ja tunnelmallinen joululounas viimeistään nyt. Vai suunnitellaanko kuitenkin vauhdikkaammat pikkujoulut iltaan?

Savutuvan Apajalla järjestämme tilauksesta pikkujouluja niin lounas- kuin illallisaikaan, viikon jokaisena päivänä. Autamme järjestämään juuri teidän näköisen tapahtuman huolellisesti suunnitellun menukokonaisuuden, mahdollisten aktiviteettien sekä saunojen ja ulkoporealtaiden kera. Jokainen tilaisuus toteutetaan yksityistilaisuutena teidän seurueellenne.

Päärakennuksen kolme erillistä ravintolasalia yhdistämällä tilat taipuvat jopa 200 hengen pikkujouluihin.

Huom! Molemmat kattaukset ovat loppuunmyyty. Äitejä juhlitaan tänä vuonna kahden kattauksen verran klo 11:30 ja 14:30. Vietä ikimuistoinen äitienpäivä tuomalla perheesi Savutuvan Apajalle!

Makuja ja tunnelmaa vol5. -tilaisuus on jälleen pistetty kalenteriin! Varaathan paikkasi ajoissa ja fiilistele menneitä tai tulevia hääjuhlia, tai tule nauttimaan vain Apajan tunnelmasta ja hyvästä ruoasta. Tilaisuus on avoin kaikille. Tervetuloa nauttimaan tilaisuuden antimista la 25.3.2023 klo 12 alkaen.

Suunnitteletko hääjuhlia? Tarjoamme upeat puitteet hääjuhlien viettoon ympäri vuoden, niin arkena kuin viikonloppunakin. Tunnelmalliset juhlatilat, ympäröivä luonto vesistöineen ja kuvankaunis miljöömme ovat ihastuttaneet häävieraita jo yli 30 vuoden ajan.