Ajankohtaista

Tervetuloa Savutuvan Apajalle nauttimaan herkullisesta ruoasta ja ihanasta joulun tunnelmasta keskiviikkona 13.12.2023 klo 12.00! <3  Varaa siis paikka tiimillesi, ystäväporukalle tai vaikka perheelle, ja tule nauttimaan herkullisesta ruoasta ja lämpimästä jouluntunnelmasta!

Onko teidän isänpäivän suunnitelmat vielä auki?

Savutuvan Apajalla haluamme viettää kiireettömän, rennon ja juhlallisen päivän kanssanne. Katamme pitopöydät täyteen erinomaisia ja herkullisia makuja sunnuntaina 12.11.2023 klo 11:30 ja 14:30. Pitopöytämme koostuu isänpäivänä lähitilojen ja -toimittajien parhaimmista raaka-aineista, alusta loppuun Apajalla valmistettuna.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan <3

Etsitkö mahtavaa työpaikkaa ruoan ympäriltä!
Etsimme juuri nyt keittiön vuoromestaria.

Varaa yrityksenne henkilöstölle tai asiakkaille herkullinen ja tunnelmallinen joululounas viimeistään nyt. Vai suunnitellaanko kuitenkin vauhdikkaammat pikkujoulut iltaan?

Savutuvan Apajalla järjestämme tilauksesta pikkujouluja niin lounas- kuin illallisaikaan, viikon jokaisena päivänä. Autamme järjestämään juuri teidän näköisen tapahtuman huolellisesti suunnitellun menukokonaisuuden, mahdollisten aktiviteettien sekä saunojen ja ulkoporealtaiden kera. Jokainen tilaisuus toteutetaan yksityistilaisuutena teidän seurueellenne.

Päärakennuksen kolme erillistä ravintolasalia yhdistämällä tilat taipuvat jopa 200 hengen pikkujouluihin.

Huom! Molemmat kattaukset ovat loppuunmyyty. Äitejä juhlitaan tänä vuonna kahden kattauksen verran klo 11:30 ja 14:30. Vietä ikimuistoinen äitienpäivä tuomalla perheesi Savutuvan Apajalle!

Makuja ja tunnelmaa vol5. -tilaisuus on jälleen pistetty kalenteriin! Varaathan paikkasi ajoissa ja fiilistele menneitä tai tulevia hääjuhlia, tai tule nauttimaan vain Apajan tunnelmasta ja hyvästä ruoasta. Tilaisuus on avoin kaikille. Tervetuloa nauttimaan tilaisuuden antimista la 25.3.2023 klo 12 alkaen.

Suunnitteletko hääjuhlia? Tarjoamme upeat puitteet hääjuhlien viettoon ympäri vuoden, niin arkena kuin viikonloppunakin. Tunnelmalliset juhlatilat, ympäröivä luonto vesistöineen ja kuvankaunis miljöömme ovat ihastuttaneet häävieraita jo yli 30 vuoden ajan.

Oletko järjestämässä henkilöstönne virkistyspäiviä, mahdollisesti vieraillenne yritysillallista vai etsitkö oivallista paikkaa järjestää asiakastapahtuma? Olet löytänyt oikeille sivuille, sillä autamme mielellämme järjestämään onnistuneen ja sujuvan tilaisuuden kanssanne.

Etsitkö sopivia tiloja alkuvuoden asiakastilaisuutta varten? Varaa koko päivän paketti meiltä tai saavu nauttimaan messujen jälkeen vieraidenne läsnäolosta herkullisten ruokien, hyvien juomien sekä saunomisen ja ulkoporealtaiden pariin.

Isänpäivää juhlistetaan Savutuvan Apajalla herkullisella menukokonaisuudella kahden kattauksen verran. Varaa aika joko klo 11:30 tai 14:30 kattaukseen.

Tervetuloa nauttimaan pienen tai suuren seurueen kera <3