Ajankohtaista

Heinäkuulta on vapautunut lauantai 22.7.2023, suunnitellaanko teidän juhlat siihen?

Voimme järjestää kyseisenä ajankohtana juuri teidän juhlat, olipa kyseessä häät, syntymäpäiväjuhlat, sukutapaamiset, yrityksen vuosijuhlat, eläköitymisjuhlat, näyttävät kesäjuhlat tai mitä vain mielessänne on.

Huom! Molemmat kattaukset ovat loppuunmyyty. Äitejä juhlitaan tänä vuonna kahden kattauksen verran klo 11:30 ja 14:30. Vietä ikimuistoinen äitienpäivä tuomalla perheesi Savutuvan Apajalle!

Makuja ja tunnelmaa vol5. -tilaisuus on jälleen pistetty kalenteriin! Varaathan paikkasi ajoissa ja fiilistele menneitä tai tulevia hääjuhlia, tai tule nauttimaan vain Apajan tunnelmasta ja hyvästä ruoasta. Tilaisuus on avoin kaikille. Tervetuloa nauttimaan tilaisuuden antimista la 25.3.2023 klo 12 alkaen.

Suunnitteletko hääjuhlia? Tarjoamme upeat puitteet hääjuhlien viettoon ympäri vuoden, niin arkena kuin viikonloppunakin. Tunnelmalliset juhlatilat, ympäröivä luonto vesistöineen ja kuvankaunis miljöömme ovat ihastuttaneet häävieraita jo yli 30 vuoden ajan.

Oletko järjestämässä henkilöstönne virkistyspäiviä, mahdollisesti vieraillenne yritysillallista vai etsitkö oivallista paikkaa järjestää asiakastapahtuma? Olet löytänyt oikeille sivuille, sillä autamme mielellämme järjestämään onnistuneen ja sujuvan tilaisuuden kanssanne.

Tervetuloa Savutuvan Apajalle nauttimaan herkullisesta ruoasta ja ihanasta joulun tunnelmasta tiistaina 13.12.2022 klo 18.00.
Varaa siis paikka tiimillesi, ystäväporukalle tai vaikka perheelle, ja tule nauttimaan herkullisesta ruoasta ja lämpimästä jouluntunnelmasta!

Etsitkö sopivia tiloja alkuvuoden asiakastilaisuutta varten? Varaa koko päivän paketti meiltä tai saavu nauttimaan messujen jälkeen vieraidenne läsnäolosta herkullisten ruokien, hyvien juomien sekä saunomisen ja ulkoporealtaiden pariin.

Isänpäivää juhlistetaan Savutuvan Apajalla herkullisella menukokonaisuudella kahden kattauksen verran. Varaa aika joko klo 11:30 tai 14:30 kattaukseen.

Tervetuloa nauttimaan pienen tai suuren seurueen kera <3

Varaa ikimuistoiset pikkujoulut viimeistään nyt!

Apajalta onnistuvat pikkujoulut niin joululounaan, illallisen tai vaikka koko illan paketin kera. Pikkujoulut kruunaa lähiruoasta valmistetut herkulliset menukokonaisuudet, erinomaiset viini- ja juomavalinnat, tunnelmalliset joulusaunat, tiimiyttävät ohjelmanumerot sekä tanssittavat bilebändit.

Etsimme tiimiimme uutta ravintolapäällikköä, nykyisen ravintolapäällikkömme keskittyessä enemmän jatko-opintoihin.

Haluatko luoda vieraillemme unohtumattomia elämyksiä, olla aktiivisessa roolissa liiketoiminnan kehittäjänä sekä työskennellä upeissa maisemissa Päijänteen rannalla?