Ajankohtaista

Huomioithan, että Rantaterassi on sulkeutunut kesältä 2021.

Torstaina saunamaakuntaviikolla Apajan kaikki saunat lämpenevät klo 15-17. Varaa paikkasi saunaristeilylle ja vietä ihana kesäpäivä Päijänteellä sekä Apajalla saunoen. Saunaristeily lähtee Jyväskylän satamasta klo 14.

Apajan Rantaterassi on sulkeutunut kesältä 2021 ja tässä vaiheessa haluamme kiittää äärimmäisen paljon kaikkia vieraitamme kesäkuun ajalta.

Loppukesän, syksyn ja talven keskitymme yksityistilaisuuksien- ja tapahtumien viettoon, jonka vuoksi koko pihapiirimme on rauhoitettu juhlille.

Varaa paikat Kukkahuone Helmen juhannusseppelepajaan ja vietä ihanat juhannusetkot Apajalla.

Juhannuksen kukkaseppelepajat varattavissa torstaille 24.6 klo 17-19 ja perjantaille 25.6. klo 17-19. Loihdi Kukkahuone Helmen opastuksella valloittavat ja kuvankauniit juhannusseppeleet.

Huomioithan, että paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä ja molemmille päiville otetaan vain rajallinen määrä osallistujia. Joten varaa paikkasi nyt.

Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa yhteistyössä suunniteltu Elämyskonsertti kolmen ruokalajin illallisen ja livemusiikin siivittämänä. Ilta alkaa päärakennuksella illallisella, johon voit varata paikat työporukan, ystäviesi tai vaikkapa asiakkaidesi kanssa. Illallisella esiintyvät Edu Kettunen ja Mika Kuokkanen. Ilta jatkuu Päijänteen rannalla Halkoproomuilla Mika Nuorvan ja Esko Turpeisen esiintyessä.

Tule viihtymään!

Savutuvan Apajalle on myönnetty 14.5.2021 Rôtisseurs-kilpi. Tämä ravintolalle myönnettävä tunnustus on merkki ruoan, raaka-aineiden ja palvelun korkeasta tasosta.

Apajan Rantaterassi palvelee kaikkia lähiruoan ja paikallisen juoman ystäviä kesäkuussa keskiviikosta lauantaihin klo 17-22 (pl. 17.6. ja 18.6.) Terassin yhteydessä myös paljon sisätilaa Halkoproomujen ravintolasalissa. Otathan Facebook ja Instagram tilimme haltuun, jotta pysyt ajankohtaisuutisten äärellä <3

Savutuvan Apajan tiimissä on nyt tarve kokille, jolla on intoa ja asennetta kauhan varteen - mutta myös kokemusta ja näkemystä, mistä unohtumaton ruokailuelämys koostuu. Toivomme, että arvostat aitoja ja puhtaita makuja ja palat halusta laittaa ruokaa alusta asti itse omassa keittiössä, isoksi osaksi keskisuomalaisten tilojen raaka-aineista. Meillä pääset uunin ja hellan lisäksi kokkaamaan ajoittain niin hiilellä, avotulella, kuin savustuspöntölläkin. Toivomme, että työn monipuolisuus lisää sinussa kipinää entisestään. Laittamalla nimesi työsopimukseen, allekirjoitat myös keittiömme kulmakivet: elämyksellisyys, paikallisuus, valmistustavat.

Suussa sulavat vappumunkit ja herkulliset simat Apajalta.

Pistimme erittäin rajatun erän Apajan pakurimunkkeja ja simaa myyntiin, joten toimithan nopeasti.
Myymme munkit ja simat seteissä, jotka sisältävät 6kpl pakurimunkkeja ja 1l simaa.

Savutuvan Apajan äitienpäivämenu on koottu juhlalliseen tyyliin kunnioittaen ihania makuyhdistelmiä kattauksen ja take away -menun muodossa.

Tänä vuonna äitejä juhlistetaan yhden kattauksen ja take away -menukokonaisuuden voimilla. Teethän varaukset ja tilaukset pikimmiten! Take away -menut kokoamme kahden hengen paketteihin ja ne onnistuvat myös gluteenittomina.

Erittäin pitkän pohdinnan ja punnitsemisen jälkeen ilmoitamme, että Makuja ja tunnelmaa vol3. tullaan toteuttamaan etänä. Haluamme kantaa kortemme kekoon koronan leviämisen ehkäisemiseksi.

Pitkään jatkuneen epävarmuuden ja korona-arjen keskelle haluamme kuitenkin tuoda iloa tällä tapahtumalla <3 

Aiomme panostaa koko rahan edestä erittäin hyvään sisältöön, niin takeawayn, yhteistyökumppaniemme puheenvuorojen kuin webinaarin tasting -osuuksien kanssa. Tehdään tästä yhdessä onnistunut tapahtuma <3