Ajankohtaista

13.05.2019

Sauna From Finland -yhdistys on myöntänyt meille torstaina 9.5.2019 Authentic Finnish Sauna Experience Nature -sertifikaatin, joista me olemme erittäin ylpeitä ja kiitollisia. Voimme siis ylpeinä kertoa, että saunamme ja saunapalvelumme ovat laadullisesti maailman huippua.

25.02.2019

Varaa illanvieton tai virkistyspäivän yhteyteen klubin järjestämä viinipruuvi. Maisteltavat viinit ja teema voidaan valita toiveidesi mukaan. Kysy lisää niin suunnitellaan teille laadukas ja avartava viinielämys!

Apajan viinikellarin valikoima täydentyy keväästä alkaen Eteläafrikkalaisen Reyneke -luomutilan viineillä, jotka on valittu yhteistyössä Jyväskylän viiniklubin kanssa. Saatavilla on mielenkiintoinen Sauvignon blanc - Semillon yhdistelmä sekä hurmaavan monipuolinen ja täyteläinen Shiraz - Cabernet Sauvignon punaviini.

20.11.2018

Aloittakaa henkilökuntanne vuosi 2019 virkistäytymällä Savutuvan Apajalla!

Rauhoita loppuvuoden kiireet ja viettäkää yhteisönne oma aika vasta alkuvuonna. Päijänteen rantasaunat ja ulkoporealtaamme, tunnelmalliset ravintolasalimme sekä uudistettu keittiömme luovat upeat puitteet yrityksenne hyvinvoinnin ja kasvun tueksi.

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

11.07.2018

Talven pimeydessä on hyvä muistaa, että Apajalla tanssitaan häitä läpi vuoden. Vihkiminen takkatulen loimussa, juhlaillallinen kynttilöiden ääressä, tunnelmalliset juhlat rakkaimpien kanssa ulkoroihujen valaistessa hankia.

Miltä teidän täydellinen hääpäivänne näyttää? Nyt on hyvä aika ottaa yhteyttä ja sopia tapaaminen talvihäiden suunnitteluun.

15.04.2018

Apajalla juhlitaan jälleen Äitejä kahden kattauksen voimin sunnuntaina 12.5. klo 11:30 ja 14:30. Juhlamenu on koottu lähituottajiemme parhaista raaka-aineista. Tervetuloa!

Huomioittehan, että molemmat kattaukset ovat loppuunmyyty. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä puhelimitse 014262022.

16.01.2018

Aloittakaa henkilökuntanne vuosi 2019 virkistäytymällä Savutuvan Apajalla!

Päijänteen rantasaunat ja ulkoporealtaamme, tunnelmalliset ravintolasalimme sekä uudistettu keittiömme luovat upeat puitteet yrityksenne hyvinvoinnin ja kasvun tueksi.

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

12.10.2017

Juhlavaan pitopöytäämme on koottu syksyn sadonkorjuun anti. Hirven palapaisti sekä kermassa haudutetut kuharullat kruunaavat kattauksen!
Tervetuloa maistelemaan uudistuneen keittiömme antimia Isänpäivänä. Varaathan paikkasi ajoissa! Kattaukset klo 11:30 ja klo 14:30 ovat loppuunmyyty.

01.09.2017

Olemme viettäneet monet pikkujoulut sekä nyt viimeisimpänä yrityksemme 10-vuotissyntymäpäiväjuhlat Savutuvan Apajalla.

Savutuvalle on helppo saapua omista aktiviteeteista ja jatkaa iltaa saunomisen ja illallisen parissa. Erityisesti pidämme Savutuvan tunnelmasta, joka sopii varsinkin pikkujoulun viettoon mitä parhaimmin.

-Ari Ekholm, Suomen CNC-Koneistus Oy, 2018

22.08.2017

Syksy on oivallista aikaa nauttia puhtaasta luonnosta, kauniista ruskasta ja raikkaasta ilmasta.
Luonnosuojellun Haapasaaren ja Savutuvan Apajan miljöö antavat mainiot puitteet virkistyspäivän viettoon.