Ajankohtaista

25.03.2020

Koronaviruksen vuoksi joudumme siirtämään Makuja ja tunnelmaa vol2. -tilaisuutta uuteen ajankohtaan, jotta se olisi turvallisempi järjestää. Toistaiseksi etsimme vielä uutta päivämäärää. Tulemme tiedottamaan siitä pikimmiten, kun tilanne selkeytyy.

16.03.2020

Jatkamme valoisin mielin tulevien tilaisuuksien ja tapahtumien suunnittelua. Olemme normaaliin tapaan tilauksesta auki ja tulemme järjestämään huhtikuun Makuja ja tunnelmaa vol2. tilaisuuden huolehtien ohjeistuksista.

Tilanne aiheuttaa meidän päässä hitaampaa reagointikykyä sähköpostitse ja puhelimitse. Tiedotamme ajankohtaisista asioita Facebookin ja nettisivujemme kautta.

Pyrimme palvelemaan teitä mahdollisimman parhaalla tavalla <3

17.01.2020

Etsiikö yrityksenne juhlapaikkaa, joka itsessään jo kiehtoisi vierasta?

Apajalta saat täyden palvelun paketin, joka sisältää tarjoilujen lisäksi ainutlaatuiset tilat, pihapiiriä ja luontoa, järvimaisemaa sekä erinomaista palvelua.

26.07.2019

Savutuvan Apaja on mukana heinäkuun lopulla startanneessa #HäkitönJyväskylä kampanjassa. Kampanjassa kannustetaan paikallisia yrityksiä luopumaan häkkikananmunista. Kampanjan myötä käytämme jatkossakin vain luomu-, vapaan- tai ulkokanaloiden munia kaikissa valmistamissamme tuotteissa.

Savutuvan Apajan arvot, alkuperä, valmistustavat ja elämyksellisyys, ovat ohjanneet toimintaamme jo pitkään. Kananmunia olemme hankkineet mieluiten Kuhmoisista Aittolahden tilalta.

26.06.2019

Neste Rallit 2019 lähenevät!
Suosittelemme yhdistämään illanvieton Savutuvan Apajalla rallihuumaan! Viihdy luonnon keskellä, aivan Jyväskylän kupeessa. Rantasaunat, Päijänteen maisemat ja pihapiirissä valmistetut menut eivät petä koskaan!

13.05.2019

Sauna From Finland -yhdistys on myöntänyt meille torstaina 9.5.2019 Authentic Finnish Sauna Experience Nature -sertifikaatin, joista me olemme erittäin ylpeitä ja kiitollisia. Voimme siis ylpeinä kertoa, että saunamme ja saunapalvelumme ovat laadullisesti maailman huippua.

25.02.2019

Varaa illanvieton tai virkistyspäivän yhteyteen klubin järjestämä viinipruuvi. Maisteltavat viinit ja teema voidaan valita toiveidesi mukaan. Kysy lisää niin suunnitellaan teille laadukas ja avartava viinielämys!

Apajan viinikellarin valikoima täydentyy keväästä alkaen Eteläafrikkalaisen Reyneke -luomutilan viineillä, jotka on valittu yhteistyössä Jyväskylän viiniklubin kanssa. Saatavilla on mielenkiintoinen Sauvignon blanc - Semillon yhdistelmä sekä hurmaavan monipuolinen ja täyteläinen Shiraz - Cabernet Sauvignon punaviini.

20.11.2018

Aloittakaa henkilökuntanne vuosi 2020 virkistäytymällä Savutuvan Apajalla!

Rauhoita loppuvuoden kiireet ja viettäkää yhteisönne oma aika vasta alkuvuonna. Päijänteen rantasaunat ja ulkoporealtaamme, tunnelmalliset ravintolasalimme sekä uudistettu keittiömme luovat upeat puitteet yrityksenne hyvinvoinnin ja kasvun tueksi.

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

11.07.2018

Talven pimeydessä on hyvä muistaa, että Apajalla tanssitaan häitä läpi vuoden. Vihkiminen takkatulen loimussa, juhlaillallinen kynttilöiden ääressä, tunnelmalliset juhlat rakkaimpien kanssa ulkoroihujen valaistessa hankia.

Miltä teidän täydellinen hääpäivänne näyttää? Nyt on hyvä aika ottaa yhteyttä ja sopia tapaaminen talvihäiden suunnitteluun.