Alue & Tilat - Ainutlaatuinen juhlapaikka Jyväskylässä

Päijänteen syleilyssä, luonnonsuojellussa Haapasaaressa sijaitseva Savutuvan Apaja on uniikki juhlapaikka, joka tarjoaa vierailleen unohtumattomia elämyksiä kaikkina vuodenaikoina.
Toteutamme tunnelmallisia tilaisuuksia yritys- ja yksityisryhmille, virkistymistä uniikeissa saunoissamme Päijänteen rannalla sekä tarjoamme nautintoja herkullisen ruoan ja juoman parissa ainutlaatuisissa tiloissamme.

Ainutkertainen juhlapaikka Päijänteen rannalla

Savutuvan Apaja tarjoaa upeat puitteet erilaisille tapahtumille ympäri vuoden. Savutuvan Apaja sijaitsee luonnonsuojellussa Haapasaaressa, Jyväskylässä, luonnon ja Päijänteen ympäröimänä.

Päijänteen rannalla sijaitsevat saunat ja ulkoporealtaat, tasokkaat menu- ja viinivalinnat sekä ainutlaatuinen järvi -miljöö erinomaisen palvelun kera luovat onnistuneita ja tasokkaita tapahtumia.

Alue & Tilat

Savutuvan Apaja koostuu tänä päivänä yli 30 keskisuomalaisesta talonpoikaisrakennuksesta, joista vanhin on yli 250 vuotta. Pihapiiri ja sen hirsiset rakennukset henkivät vanhan Suomen tarinaa tarjoten rauhaisan ja kiireettömän paikan ajan viettoon.

Tervetuloa kokemaan Savutuvan Apajan ainutlaatuinen tunnelma!

Yksityiskäyttöön varattavat tilamme soveltuvat kaikenkokoisiin tapahtumiin, jopa yli kahdellesadalle vieraalle.

Päärakennuksen tilat ovat sisustettu kunnioittaen suomalaisia elinkeinoja.

Aivan Päijänteen rannalla sijaitsevissa saunoissa nautit lempeistä löylyistä ja rentouttavista hetkistä

 

Halkoproomut tarjoavat tunnelmaa kesäisen Päijänteen syleilyssä

oman ajan apaja

Päijänteen rannalla, aivan Jyväskylän kupeessa