Suolauksen jälkeen savunmakua saanut Pohjosahon viljapossu kannetaan kahden hengen voimin saliin.
Puiselle lavetille aseteltu possu liekitetään näyttävästi juhlaväen edessä.
Erittäin kuiva ja hedelmäisen raikas kuohuviini alkumaljaksi ja seurusteluun.
Perlage Canah Brut Prosecco Superiore, Italia
60 e | 75 cl
Hieman tasokkaampi luomukuohuva, maussa vihreää omenaa ja hedelmäisyyttä. Sopii paitsi juhlamaljaksi, myös kalaruuille kuten Keurusselän kuhalle. Rypäleet: Glera 100%
Champagne Cuvee Dangin Fays, Ranska
85 e | 75 cl
Tyylikäs samppanja tärkeimpiin juhlahetkiin. Väriltään vaalean kirkkaankeltainen. Tuoksu hieman kehittynyt, sitruunaisen raikas ja tuore, mausteena yrttejä ja trooppista hedelmää. Maku raikas, mineraalinen ja hieman sitruunainen, mukana yrttejä ja pyöreää kypsää hedelmää, miellyttävän täyteläinen mousse, maukas ja pitkä jälkimaku. Tässä samppanjassa hallitsee alueelle ominaiset Pinot noirin pyöreät ja täyteläiset aromit. Sopii leikkeleille, kylmille kala- ja äyriäisruuille sekä juustoille. Rypäleet: Pinot noir 80 %, Pinot Meunier 10 % ja Chardonnay 10 %. Dosage 9 g/l.