Syksyn kruunaa perinteinen sesongin huipentuma, rapujuhlat. Apajalla rapujuhlat nautitaan pitkän kaavan mukaan hyvästä tunnelmasta ja ainutlaatuisesta miljööstä nauttien. Apajalla keittiömestari suosittelee, että ravut valmistetaan juhlatilassa vieraiden läsnäollessa ja tarjoillaan kuumina suoraan pöytään. Halutessanne voimme tarjoilla perinteiseen tapaan ravut kylminä.
Akvavit 4cl
Samettinen kurpitsakeitto
Ginigraavattua Keurusselän kuhaa
Päijänteen Järvikalatartar
Saaristolaisleipää
Mätimousse
Gustav Tillivodka 4cl
Maalaissalaattia ja kylmäsavulohta
Viinitarhurin vuohenjuustosalaattia
Talon omenainen salaatinkastike
Yrtti-jogurttikastike
Rapuja Keski-Suomesta
Tillivoita ja nokkosmajoneesia
Torpparin suolareunusleipää ja patonkia
Voita
Brita – kakkua
Kahvia ja teetä