Viinilista

Valitsemme Apajan viinilistan suositukset huolella vastaamaan vieraidemme toiveita ja tilaisuuksien luonnetta. Pyrimme pitämään listalla riittävän laajan, mutta kuitenkin tehokkaan valikoiman viinejä. Tällöin voimme tarjota sekä edullisempia vaihtoehtoja, että korkeatasoisia laatuviinejä tunnetuilta alueilta, kun tilaisuutesi vaatii parasta pöytään. Viinisuositukset yhdistämme aina menun pääruoan mukaan.

Viineissä, kuten muissakin Apajan juomissa myös tuotteen itsensä tulee jakaa ja edustaa Apajan brändin arvoja - alkaen tuottajasta aina pullon ulkonäköön asti.

Viinilista

Kuohuviinit

Veuve Alban Sparkling Brut, Ranska

45 e | 75 cl

Erittäin kuiva ja hedelmäisen raikas kuohuviini alkumaljaksi ja seurusteluun.

Perlage Canah Brut Prosecco Superiore, Italia

60 e | 75 cl

Hieman tasokkaampi luomukuohuva, maussa vihreää omenaa ja hedelmäisyyttä. Sopii paitsi juhlamaljaksi, myös kalaruuille kuten Keurusselän kuhalle. Rypäleet: Glera 100%

Champagne Cuvee Dangin Fays, Ranska

85 e | 75 cl

Tyylikäs samppanja tärkeimpiin juhlahetkiin. Väriltään vaalean kirkkaankeltainen. Tuoksu hieman kehittynyt, sitruunaisen raikas ja tuore, mausteena yrttejä ja trooppista hedelmää. Maku raikas, mineraalinen ja hieman sitruunainen, mukana yrttejä ja pyöreää kypsää hedelmää, miellyttävän täyteläinen mousse, maukas ja pitkä jälkimaku. Tässä samppanjassa hallitsee alueelle ominaiset Pinot noirin pyöreät ja täyteläiset aromit. Sopii leikkeleille, kylmille kala- ja äyriäisruuille sekä juustoille. Rypäleet: Pinot noir 80 %, Pinot Meunier 10 % ja Chardonnay 10 %. Dosage 9 g/l.

Valkoviinit

Viinilistamme päivittyy

Punaviinit

Viinilistamme päivittyy

Jälkiruokaviinit

Viinilistamme päivittyy

Päivitämme hintoja ajoittain. Pyydäthän tarjouksen saadaksesi tarkat hintatiedot.