Perhejuhlat

Olemme koonneet sivustolle palautteita meillä vietetyistä perhejuhlista.

Kiitos teille, meillä oli upea ja intiimi juhlaillallinen ihanassa paikassa. Ruoka oli todella maittavaa ja ehdottomasti tulemme vielä joskus uudestaan, jos vastaavia juhlatilaisuuksia tulee pidettäväksi.

Marjut, K.

Kiitos Apajan porukka!

Juhlamme onnistui hienosti ja teidän kala-menu sai tosi paljon kiitoksia vierailta. Henkilökunta piti huolen  sekä meistä että aikatauluista, kaikki  toimi oikein hyvin!

Eeva&Hemmo

Kiitos teille hienoista järjestelyistä!

Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli erittäin maukasta. 🙂

Laura, R.

”Kiitos ihan super paljon gluteenittoman ja allergisen ruokavalion järjestämisestä lauantaina! Ruoka oli kaikkien mielestä mielettömän hyvää samoin palvelu! Säästä saamme naurua pitkäksi aikaa ja vaikka hullu rankkasade yllätti niin kaikki järjestyi tosi hyvin ja vaatteet saatiin kuivaksi 😀 olisimme varmasti köllötelleet koko loppuillan rantaterassillanne mikäli aurinko olisi voittanut 🙂

Tulemme varmasti uudestaan! :)”

Polttariporukan vieras, Rantaterassilla 12.6.2021

”Todella hyvän palvelun paikka. Voin suositella juhlien pitoon. Itse vietin perheen kanssa 70v päivää ja kaikki hoidettiin upeasti. Ruoka oli erinomaista ja kakku maukas. Kiitos hyvästä palvelusta täydellisestä juhlasta.”

18.5-19 Ulla Kuutti

”Haluan esittää todella lämpimät ja sydämelliset kiitokset teille paitsi omasta, myös juhlan sankarin, hänen isänsä ja koko yo-juhliimme osallistuneen juhlaväen puolesta!

Puitteet teillä oli erinomaiset, tarjottavat aivan mielettömän maukkaita ja palvelu aivan erinomaista alusta loppuun saakka! Todella lämpimästi voin suositella teitä muillekin, niin yksityisille, kuin yrityksillekin.

Sinikka T.

”Aivan ihana paikka ja mitä parhain henkilökunta, tulemme ehdottomasti vielä uudestaan, kiitos kovasti! Lämpimät suosittelut.”

Marie O.

Upea, kuvauksellinen, tunnelmallinen. Täydet viisi.

Nooa K.

Loistava paikka – upea miljöö, hyvä ruoka ja loistava palvelu. Tänne voi tuoda yritysvieraita tai ystäviä. Aina toimii!

Sami K.

 

Wonderful sightseeing; excellent service and delicious Food….its a MUST visit.

Carlos Xavier P.

Aivan mahtava paikka ja henkilökunta.

Elina K.

The atmosphere is simply perfect. I’ve tried one of the tastiest Salmon here. Staffs are very kind and friendly. Generally I left with nice memories and it is highly recommended.

Milad M.

Paikka on upea ja henkilökunta ihanaa!

Emmi V.

”Ainutlaatuiset puitteet ja ammattitaitoinen, ystävällinen henkilökunta. Suosittelen!”

Kerttu P.

”Tunnelmallinen, persoonallinen ja upea miljöö, joka hätkähdyttää joka kerta!”

Hanne-Mari M.

”Huikea miljöö Päijänteen rannalla!”

Pasi H.

Kaunis, ainutlaatuinen, ihana!

Emmi K.

”Mahtava paikka, suosittelen. Great place, just to warmly recommend!”

Pirjo K.

Mielettömät puitteet! 17v Jyväskylässä enkä ole tiennyt millainen paikka. Sopii moneen juhlaan. Kannattaa käydä tutustumassa.

Sanna J.

Hieno miljöö. Hyvää ruokaa. Ystävällinen henkilökunta.

Kirsi L.

”Upea erilainen paikka  ja erinomainen ruoka.”

Ani T.

”Savutuvan Apaja on jokaiselle tutustumisen arvoinen paikka – itsekin otan tuttaviani mukaan aina kun mahdollista ja esittelen kaikkea perinteistä elämää.”

Hannu S.

Hyvää ei tarvitse selitellä.

Jukka-Tapani P-H.

Hieno paikka ja ruoka on todella hyvää. Henkilökunta on todella ystävällisiä ja ammattitaitoisia.

Jukka-Tapani P-H.

”Todella hyvä ruoka lakkiaisissa, ihana ympäristö.”

Päivi K.

Poikamme kastejuhla vietettiin Savutuvalla tasan 11v sitten. Tilaisuus oli herkkä ja kaunis. Henkilökunta piti meistä vieraista hyvää huolta. Myös työ-ja kaveriporukalla ollaan vietetty monet illanistujaiset ja pikkujoulut täällä. Minun mielestä Suomen ykköspaikka miljöön <3, ruuan ja palvelun suhteen. Kiitos!

Helena G.

Underbart personal som arbetar där, maten var så gott an man åt för mycket. Naturen och anläggning var underbart och med en dop i den frusna sjön efter en trevlig bastu gjorde min dag där som en av dem bästa vinterdagar i Jyväskylä. En stor tack till den trevliga personalen.

Carlos D.L.