Perhejuhlat

Olemme koonneet sivustolle palautteita meillä vietetyistä perhejuhlista.

Erittäin suuri kiitos hienosta juhlista jotka saimme viettää Savutuvan Apajalla!

Kaikki onnistui erinomaisesti ja heti juhlatilaan tullessa oli hyvä mieli, että juhla tulee onnistumaan hienosti. Emilia hoiti juhlapäivän muun henkilökunnan kanssa erittäin ammattitaitoisesti ja tyylikkäästi.

Ruoka ja juomat olivat erittäin maistuvia ja hienosti esillä.

Kiitos Jemina juhlien suunnittelusta ja hyvistä ehdotuksista juhlia varten. Selkeät vaihtoehdot joihin pystyi myös itse vaikuttamaan teki juhlien suunnittelusta miellyttävän ja helpon. Iso kiitos tästä!

Aurinkoista kevään jatkoa ja hyviä juhlia teille Savutuvan Apajalle!

t.Jaakko

Lämmin kiitos Savutuvan Apajan tiimille hienoista järjestelyistä ja erinomaisista tarjoilusta !  Juhlapaikka  teki upean vaikutuksen vieraisiimme, joista monet  olivat tiloissanne ensimmäistä kertaa.

Kiitos vielä ja hyvää kesäkautta teille kaikille 😊👍

 Juha-Pekka ja Marja-Liisa Jussila

”Hei Janne ja koko Savutuvan väki!

Kiitos vain kaikkien puolesta hyvästä ruuasta ja palvelusta sekä tietenkin upeista puitteista Savutuvan Apajalla 🙂 Sain tavata pikaisesti myös Markun, terveiset hänelle; oli mukava nähdä, vaikka vain niin lyhyesti.

Juhlat onnistuivat valtavan hyvin, kaikilla oli mukava ja rento tunnelma, juttua piisasi. Luokkakaverit uudistivat yhteyksiään ja tapaamme jatkossa useammin toisiamme.”

Marita, L.
Luokkakokous

”Etsin juhlatilaa Jyväskylästä ristiäisten pitoa varten ja laitoin useamman tarjouspyynnön vastaaville palvelun tarjoajalle. Sain teiltä ammattitaitoisen ehdotuksen ja tarjouksen juhlaani, vaikka kyseessä ei ollutkaan erityisen suuri tilaisuus. Tarjous sisälsi äärettömän selkeät vaihtoehdot ja kaikki oli tehty ostajalle äärimmäisen helpoksi. Olitte tässä kohtaa selkeä valinta. Sain myös myyntivastaavaltanne Jeminalta erittäin sydämellistä palvelua, hän on aivan loistava asiakaspalvelun ammattilainen kenestä kannattaa pitää kiinni! 🙂 Myös itse tilaisuudessa meillä oli hostina aivan mielettömän ystävällinen ja ammattitaitoinen nainen, kuka hoiti juhlat aivan täydellisesti. Haluan siis vielä kiittää näitä molempia naisia sydämeni pohjasta erittäin hienosta työstä.”

Miia, K.

Juhlat sujuivat tosi hyvin. Ruoka oli erinomaista ja sai paljon kehuja, joten kiitos teille 🙂

Tuija, K.

Kiitos teille, meillä oli upea ja intiimi juhlaillallinen ihanassa paikassa. Ruoka oli todella maittavaa ja ehdottomasti tulemme vielä joskus uudestaan, jos vastaavia juhlatilaisuuksia tulee pidettäväksi.

Marjut, K.

Kiitos Apajan porukka!

Juhlamme onnistui hienosti ja teidän kala-menu sai tosi paljon kiitoksia vierailta. Henkilökunta piti huolen  sekä meistä että aikatauluista, kaikki  toimi oikein hyvin!

Eeva&Hemmo

Kiitos teille hienoista järjestelyistä!

Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli erittäin maukasta. 🙂

Laura, R.

”Kiitos ihan super paljon gluteenittoman ja allergisen ruokavalion järjestämisestä lauantaina! Ruoka oli kaikkien mielestä mielettömän hyvää samoin palvelu! Säästä saamme naurua pitkäksi aikaa ja vaikka hullu rankkasade yllätti niin kaikki järjestyi tosi hyvin ja vaatteet saatiin kuivaksi 😀 olisimme varmasti köllötelleet koko loppuillan rantaterassillanne mikäli aurinko olisi voittanut 🙂

Tulemme varmasti uudestaan! :)”

Polttariporukan vieras, Rantaterassilla 12.6.2021

”Todella hyvän palvelun paikka. Voin suositella juhlien pitoon. Itse vietin perheen kanssa 70v päivää ja kaikki hoidettiin upeasti. Ruoka oli erinomaista ja kakku maukas. Kiitos hyvästä palvelusta täydellisestä juhlasta.”

18.5-19 Ulla Kuutti

”Haluan esittää todella lämpimät ja sydämelliset kiitokset teille paitsi omasta, myös juhlan sankarin, hänen isänsä ja koko yo-juhliimme osallistuneen juhlaväen puolesta!

Puitteet teillä oli erinomaiset, tarjottavat aivan mielettömän maukkaita ja palvelu aivan erinomaista alusta loppuun saakka! Todella lämpimästi voin suositella teitä muillekin, niin yksityisille, kuin yrityksillekin.

Sinikka T.

”Aivan ihana paikka ja mitä parhain henkilökunta, tulemme ehdottomasti vielä uudestaan, kiitos kovasti! Lämpimät suosittelut.”

Marie O.

Upea, kuvauksellinen, tunnelmallinen. Täydet viisi.

Nooa K.

Loistava paikka – upea miljöö, hyvä ruoka ja loistava palvelu. Tänne voi tuoda yritysvieraita tai ystäviä. Aina toimii!

Sami K.

 

Wonderful sightseeing; excellent service and delicious Food….its a MUST visit.

Carlos Xavier P.

Aivan mahtava paikka ja henkilökunta.

Elina K.

The atmosphere is simply perfect. I’ve tried one of the tastiest Salmon here. Staffs are very kind and friendly. Generally I left with nice memories and it is highly recommended.

Milad M.

Paikka on upea ja henkilökunta ihanaa!

Emmi V.

”Ainutlaatuiset puitteet ja ammattitaitoinen, ystävällinen henkilökunta. Suosittelen!”

Kerttu P.

”Tunnelmallinen, persoonallinen ja upea miljöö, joka hätkähdyttää joka kerta!”

Hanne-Mari M.

”Huikea miljöö Päijänteen rannalla!”

Pasi H.

Kaunis, ainutlaatuinen, ihana!

Emmi K.

”Mahtava paikka, suosittelen. Great place, just to warmly recommend!”

Pirjo K.

Mielettömät puitteet! 17v Jyväskylässä enkä ole tiennyt millainen paikka. Sopii moneen juhlaan. Kannattaa käydä tutustumassa.

Sanna J.

Hieno miljöö. Hyvää ruokaa. Ystävällinen henkilökunta.

Kirsi L.

”Upea erilainen paikka  ja erinomainen ruoka.”

Ani T.

”Savutuvan Apaja on jokaiselle tutustumisen arvoinen paikka – itsekin otan tuttaviani mukaan aina kun mahdollista ja esittelen kaikkea perinteistä elämää.”

Hannu S.

Hyvää ei tarvitse selitellä.

Jukka-Tapani P-H.

Hieno paikka ja ruoka on todella hyvää. Henkilökunta on todella ystävällisiä ja ammattitaitoisia.

Jukka-Tapani P-H.

”Todella hyvä ruoka lakkiaisissa, ihana ympäristö.”

Päivi K.

Poikamme kastejuhla vietettiin Savutuvalla tasan 11v sitten. Tilaisuus oli herkkä ja kaunis. Henkilökunta piti meistä vieraista hyvää huolta. Myös työ-ja kaveriporukalla ollaan vietetty monet illanistujaiset ja pikkujoulut täällä. Minun mielestä Suomen ykköspaikka miljöön <3, ruuan ja palvelun suhteen. Kiitos!

Helena G.

Underbart personal som arbetar där, maten var så gott an man åt för mycket. Naturen och anläggning var underbart och med en dop i den frusna sjön efter en trevlig bastu gjorde min dag där som en av dem bästa vinterdagar i Jyväskylä. En stor tack till den trevliga personalen.

Carlos D.L.