Häät

Olemme koonneet sivulle palautteita Apajalla vietetyistä häistä.

Meidän päivästämme tuli täydellinen ja ihana. Tunnelma, ruoka ja asiakaspalvelu on ihan ensiluokkaista. Savutuvan apaja tulee tulevaisuudessakin olemaan ykkösvaihtoehtomme juhliin.

Suuri kiitos Minnalle kaikesta avusta.

”Päädyimme pitämään häämme sesongin ulkopuolella huhtikuussa Savutuvan Apajalla. Saimme varattua tilan hyvin lyhyellä (2 kk) varoitusajalla. Paikassa meitä viehätti hienot puitteet ja vaivattomuus, sillä henkilökunta vastasi käytännössä kaikesta. Nettisivuilla oli saatavilla todella laajasti tietoa kaikesta häihin liittyvästä. Juhla sujui loistavasti, ja siitä jäi ihania muistoja pitkäksi aikaa. Suosittelen myös muita kihlapareja harkitsemaan häitä sesongin ulkopuolella: Savutuvan Apaja on mahtava paikka kaikkina vuodenaikoina, huono sää ei menoa juuri haittaa juhlatilan luonteen takia, juhlan järjestelyjä ei tarvitse aloittaa vuosia aiemmin, vihkiajan sai varattua mille kellonajalle halusi ja muutkin hääalan yrittäjät (valokuvaajat, kampaajat yms.) tarjosivat palveluitaan hyvin innokkaasti.”

Morsian 2023

”Vietimme hääpäiväämme Savutuvan Apajalla 19.8.2022 sen jälkeen, kun häitä oli jouduttu koronapandemian takia lykkäämään jo kahdesti. Kolme vuotta oli pitkä aika odottaa, mutta ehdottomasti sen arvoista.

Heti ensimmäisestä hääpalaverista alkaen Savutuvan Apajan henkilökunta otti meidät joka kerta lämmöllä vastaan ja oli valmis toteuttamaan kaikki toiveemme häiden suhteen. Halusimme, että hääjuhlamme olisi rento illanvietto, jossa grillattaisiin paljon ruokaa järven rannalla, nautittaisiin isosta kakkubuffetista ja illan lopuksi vielä nuotiomakkarasta sekä S’mores -herkuista. Tärkeää oli myös se, että itse vihkiminen tapahtuisi rannalla upeissa maisemissa.

Savutuvan Apaja hoiti puolestamme kaiken edellä mainitun sekä myös koristelut ja juhlapaikan siivouksen. Meille jäi tehtäväksi vain ihanasta hääpäivästä ja upeista ruokatarjoiluista nauttiminen. Ruokien suhteen kaikki toiveemme Cinnamon Bun -hääkakusta lähtien toteutettiin ja kokonaisuutena hääpäivä ylitti kaikkien odotukset. Monet vieraat kiittelivät ja kehuivat vielä viikkoja häiden jälkeen, etteivät ole olleet tällaisissa häissä koskaan aikaisemmin. Erityismaininnan sai ulkona vieraiden edessä valmistettu loimulohi ja grillattu kananpoika sekä torpparinleipä. Myös häiden rento tunnelma ja pihapelit hämärtyvässä illassa Päijänteen rannalla olivat jääneet monen mieleen.

Iso kiitos vielä kerran Savutuvan Apajan koko henkilökunnalle upeiden hääjuhlien järjestämisestä ja siitä, että saimme juuri meidän näköiset häät.”

Viivi & Niko

”Hei!

Suuret kiitokset minulta ja mieheltäni perjantain onnistuneista järjestelyistä!

Ruoka oli aivan fantastista, siitä tuli erittäin paljon kehuja myös kaikilta vierailta! Muut järjestelyt alkumaljoista koristeluihin ja kaikkeen mahdolliseen olivat täydellisesti hoidettuja. Hääparin näkökulmasta me pystyimme nauttimaan juhlasta täysin rinnoin kun Savutuvan Apajan väki niin huolettoman oloisesti hoiti kaiken!

Ylisanoja riittäisi enemmänkin, mutta eiköhän tuosta ylläolevassa kiteydy se tärkein 😉 eli tyytyväisiä ollaan!

Erityiskiitokset kuuluu Minnalle, Jannelle ja Jeminalle! ☺️

Terveisin Tiina ja Mikko”

”Hei Jemina!

En ymmärrä, miksi kirjoitamme tätä vasta nyt… Saimme pari viikkoa sitten koko kuvagalleriamme häistä ja voi vitsi! Tuohon päivään palaaminen oli ihanaa <3

Kiitos, kun olit alusta asti niin innoissasi järjestämässä meidän häitä. Kuuntelit, toteutit meidän toiveita ja olit läsnä. Autoit meitä myös häidemme siirrossa niin, että yht´äkkiä koko siirto tuntuikin siltä, kuin se olisi alun perinkin pitänyt tehdä. Loit meidän tärkeästä päivästä kauniin olemalla siinä. Kiitos <3

Voit välittää ISON kiitoksen myös Jannelle, joka piti meistä uskomattoman hyvää huolta hääpäivänä! Ootte te vain huikeita!!

Ihanaa joulunaikaa!”

Saana ja Sami Vesakoivu

”Halusimme hääpaikaksemme paikan josta huokuu yhteinen luonnonrakkautemme.

Savutuvan Apaja oli siksi täydellinen paikka meille ❤ Vihkiminen oli järven rannalla Halkoproomuilla, kaunein paikka sanoa tahdon elämäni rakkaudelle ❤ Kalliosali ei tarvinnut koristeita, tila oli kaunis ja tunnelmallinen omana itsenään. Katossa roikkuvat valot kuitenkin olivat ihana lisä kauniiseen tilaan. Viilentävä kallioseinä oli plussaa lämpimänä kesäpäivänä! Perinnepiha oli upea kaikkine idyllisine rakennuksineen; saimme kauniit hääkuvat tuossa pihapiirissä ❤ Menua sai muokattua mieleisekseen, meitä kuunneltiin kaikissa toiveissa, asiakaspalvelu oli ammattitaitoista ja asiallista. Palaverissa tuli levollinen olo kun huomasi miten hyvin teillä on homma hanskassa! Vieraat kehuivat moneen otteeseen paikkaa ja ruokaa (ruoka oli muuten mielettömän hyvää, kaikki ne maut kävi niin hyvin yhteen, nam!)

Häämme olivat ihanat ja voimme vain suositella paikkaa; Apajalla pääset nauttimaan juhlistasi ilman huolia ❤

Suuret kiitokset vielä ❤

Anni&Saku”

“Ihanan kaunis paikka!
Kiitos koko henkilökunnalle,
kun autoitte tekemään hääpäivästämme täydellisen.”

“Ei parempia puitteita olisi voinut olla
häiden järjestämiselle.
Vieraita tuli kaueampaakin
ja monen suusta kuului samaa;
ei kauniimmassa hääpaikassa eläissään ole ollut.

Ruoka oli todella hyvää,
palvelu, valmistelut ja kaikki
sujui mutkattomasti.
Kiitos teille koko mahtava
Savutuvan väki.”

”Ihanimmat häät ever!
Sydämelliset kiitokset,
Savutuvan Apaja paras paikka näille häille ja palvelu ihan huippua!”

”Tunnelmallinen paikka
ja häidemme järjestelyt sujuivat helposti ammattilaisten käsissä.”

”Meille oli tärkeä löytää juhlapaikka missä vihkimisen voi suorittaa ja parempaa paikkaa sekä maisemaa ei olisi voinut löytää.

Häiden suunnittelu sujui kuin itsestään ja henkilökunta osasi neuvoa kaikessa mikä askarrutti ja toteuttivat kaikki toiveemme.

Juhlatila on itsessään niin kaunis ettei se vaatinut kasapäin koristeluja.

Me sekä juhlavieraat emme olisi voineet olla tyytyväisempiä.

Iso kiitos vielä <3″

”En keksi parempaa paikkaa järjestää häät kuin Savutuvan Apaja. Hääjärjestelyissä autettiin ammattimaisesti, ja häiden suunnittelu oli meille huoletonta. Puitteet ja ruoka ovat mahtavia. Oli niin ihanaa, kun vihkitilaisuus ja häätanssi järjestettiin tunnelmallisten proomujen välisellä laiturilla. Henkilökunta jousti hienosti, vaikka juhlien aikataulu vähän venyikin.

Iso Kiitos Savutuvan Apajalle, hääpäivämme ei olisi voinut olla parempi!”

”Sijainnin lisäksi painotimme valinnassamme häämenukokonaisuusuutta, hääpaikan edustavuutta, paikan päällä vihkimisen mahdollisuutta, ystävien kokemuksia ja netissä olevien muiden hääparien kirjoittamia arvosteluja ja tietysti kokonaishintaa, sillä olemme molemmat opiskelijoita. Tarkan vertailun jälkeen Savutuvan Apaja nousi ykkössuosikiksi. Apaja erottatui verrokeistaan ainutlaatuisilla puitteillaan ja hyvillä arvosteluillaan. Lyhyen vierailun jälkeen tulimme molemmat erittäin iloiseksi nähdessämme kuinka upea paikka Apaja on. Tässä vaiheessa löimme päätöksemme lukkoon ja seuraavaksi oli vuorossa hääsuunnittelut.

Parasta Savutuvan Apajassa on:

1. fantastisen herkullinen häämenu, kolmesta vaihtoehdoista valitsimme Sato-menun. Vieraidemme mukaan koskaan eivät ole häissä syöneet yhtä hyvää ruokaa. Arvostamme henkilökunnan joustavuutta häämenun toteuttamisessa, sillä osa vieraistamme ei pystynyt syömään punaista lihaa ja sen mainittuamme Jannelle saimme punaisen lihan tilalle herkullista uunilohta. Myös allergeeneja otettiin hyvin huomioon ruoan valmistuksessa.

2.  erittäin ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Meillä häiden suunnittelusta vastasi pääasiassa Janne. Erityisen paljon kehuja tuli vierailta laiturilla vihkimisen mahdollisuudesta sekä Savutuvan Apajan mahtavista puitteista.

Ystäviemme mukaan hääpäivänä otetut valokuvat ovat puitteiden ansiosta kuin suoraan sadusta.

Häät onnistuivat Savutuvan Apajalla kerrassaan niin mainiosti, että jälkeenpäin ajateltuna olisimme valinnassamme silti pysyneet Savutuvan Apajassa, vaikka verrokit olisivat tarjonneet houkuttelevamman kokonaishinnan.

Voimme suositella Savutuvan Apajaa hääpaikkana niin pienille kuin suurillekin häille. Jos siis toivotte hääpäivästänne edustavan, onnistuneen ja ikimuistoisen on Savutuvan Apaja TEILLE oikea paikka.”

”Pidimme skotlantilaisteemaiset häät kesäkuussa 2018 Savutuvan Apajalla. Ensitapaamisessa henkilökunta esitteli tiloja ja mahdollisuuksia, ja tarjosi heti apua muutamissa suunnitteluongelmissa. Kahdessa suunnittelupalavereissa löytyi nopeasti yhteinen sävel ja oli todella kiva huomata kuinka he innostuivat ideoistamme. Paljon tuli hyviä ehdotuksia henkilökunnalta, jotka otimme mielellään vastaan. Palvelu oli todella yksilöllistä, mm. viskit tilattiin ihan meitä varten ja ruoatkin tehtiin meidän antamien skotlantilaisreseptien mukaan. Valmistelu oli vaivatonta: pääsimme päivää ennen jo koristelemaan ja tuomaan rekvisiittaa ja pidettiin samalla kenraaliharjoitus. Itse hääpäivä sujui kuin unelma, henkilökunta oli hyvin mukana ja he varmistivat jatkuvasti, että kaikilla oli kivaa. Illan päätteeksi he hoitivat siivouksen ja me kävimme vain hakemassa tavaramme pois seuraavana päivänä.

Savutuvan Apaja on hyvin tunnelmallinen paikka jonka takia esim. lisäkoristeita ei juuri tarvittu. Sekä kalliosalissa että ulkona oli todella viihdyttävää. Erinomainen ruoka ja sen esillepano toi monia kehuja myös vierailta. Kaiken kaikkiaan meillä oli mahtavat häät ja voimme vain suositella tätä paikkaa muillekin. Jos etsit paikkaa jossa voit hyvillä mielin antaa ohjat henkilökunnalle ja nauttia olennaisesta, se on Savutuvan Apaja.

Rakkaudella,
Linda & Joonas”

”Vietimme heinäkuiset häämme Savutuvan Apajan idyllisessä järvimiljöössä. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja koko suunnitteluprosessin ajan meistä tuntui siltä, että henkilökunta oli aidosti kiinnostuneita meistä ja halusivat auttaa meitä järjestämään mahdollisimman ikimuistoiset juhlat.

Tilat toimivat vajaan 90:n henkilön juhlassa erittäin hyvin. Ruuat olivat todella herkulliset eikä tarvinnut pelätä, että ne loppuisivat kesken. Erityisen tyytyväisiä olimme siihen, miten hyvin erityisruokavaliot otettiin huomioon.

Häitä edeltävänä päivänä saimme rauhassa koristella juhlapaikan ja saimme henkilökunnalta apua myös tässä. Hääpäivänä henkilökunta huolehti kaikesta eikä itse tarvinnut stressata mistään turhasta. Paikan siivoaminen juhlien jälkeen hoitui kokonaan henkilökunnan toimesta ja riitti, että seuraavalla viikolla haimme valmiiksi pahvilaatikoihin pakatut tavaramme juhlapaikalta.

Kaiken kaikkiaan olimme siis erittäin tyytyväisiä, että valitsimme Savutuvan Apajan juhlapaikaksemme!

Kiitos vielä ystävälliselle henkilökunnalle ja vahva suositus Savutuvan Apajalle juhlapaikkana!”

”We wanted to write you together to thank you very very much. Our wedding day was better than we ever dared to wish for and a big part of that was thanks to you.

All along the planning process you were incredibly helpful and accommodating. You made all of our not so usual wishes, such as serving to tables, possible and adjusted the menu according to our preferences. Special thanks to Jemina for all of your help on that. On our wedding day everything went extremely well and smooth as your wonderful staff was very friendly and professional. The food was delicious! And we appreciated it a lot that all courses were possible to enjoy milk free. Our international group of guests was of course also very impressed by the beauty of the location, which is one of the most beautiful and unique locations anywhere in the world. The Kalliosali+proomu combination was perfection.”

”Halutaan kiittää erityisesti sinua Jemina ja koko teidän Savutuvan Apajan henkilökuntaa, että teitte meidän päivästä täydellisen. Suunnittelusta toteutukseen kaikki meni ihan nappiin. Myös vieraamme olivat erittäin tyytyväisiä, tykkäsivät todella paljon paikasta ja ruuasta.

Vielä kerran iso kiitos meiltä ja oikein mukavaa loppukesää koko teidän porukalle!”

”Hei,

Iso kiitos jokaiselle teistä, jotka tekivät meidän eilisestä päivästä ikimuistoisen. Hääjuhlia juhlistettiin pienesti perheidemme kesken, mutta kaikki meni juuri niinkuin toivoimme.

Meidän pöytä oli koristeltu niin upeasti, että tunteet nousivat pintaan. Ruoka oli todella hyvää ja maukasta. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja palvelualtista. Erityiskiitos Jeminalle koko tästä prosessista ja ’säädöstä’ vuodesta 2020 lähtien meidän juhlien takia. Jemina kuunteli kaikki meidän toiveet ja oli todella joustava. Hän auttoi meitä jokaisessa asiassa mikä painoi mieltä. Eilenkin hän ja muut tekivät kaiken meidän puolesta kun me olimme kuvauksissa.

Olemme todella kiitollisia.”

”Hääjuhlaa vietettiin heinäkuussa 2021 kauniissa, luonnonläheisessä  ja ainutlaatuisessa miljöössä! Ruoka (Sato menu) oli herkullista ja useat vieraat juhlan aikana tulivat erikseen kehumaan sitä. Lisäksi hääjuhlan hyvän tunnelman luominen oli helppoa, kun paikka itsessään on niin viihtyisä ja tunnelmallinen. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu joustavaa, hääjuhlan suunnitteluvaiheesta aina hääjuhlaan saakka. Kiitos Savutuvan Apaja ja henkilökunta ikimuistoisen päivän luomisesta yhdessä kanssamme.
🧡:lla Linda&Samuli”