Häät

Olemme koonneet sivulle palautteita Apajalla vietetyistä häistä.

“Ihanan kaunis paikka!
Kiitos koko henkilökunnalle,
kun autoitte tekemään hääpäivästämme täydellisen.”

“Ei parempia puitteita olisi voinut olla
häiden järjestämiselle.
Vieraita tuli kaueampaakin
ja monen suusta kuului samaa;
ei kauniimmassa hääpaikassa eläissään ole ollut.

Ruoka oli todella hyvää,
palvelu, valmistelut ja kaikki
sujui mutkattomasti.
Kiitos teille koko mahtava
Savutuvan väki.”

”Ihanimmat häät ever!
Sydämelliset kiitokset,
Savutuvan Apaja paras paikka näille häille ja palvelu ihan huippua!”

”Tunnelmallinen paikka
ja häidemme järjestelyt sujuivat helposti ammattilaisten käsissä.”

”Meille oli tärkeä löytää juhlapaikka missä vihkimisen voi suorittaa ja parempaa paikkaa sekä maisemaa ei olisi voinut löytää.

Häiden suunnittelu sujui kuin itsestään ja henkilökunta osasi neuvoa kaikessa mikä askarrutti ja toteuttivat kaikki toiveemme.

Juhlatila on itsessään niin kaunis ettei se vaatinut kasapäin koristeluja.

Me sekä juhlavieraat emme olisi voineet olla tyytyväisempiä.

Iso kiitos vielä <3″

”Sijainnin lisäksi painotimme valinnassamme häämenukokonaisuusuutta, hääpaikan edustavuutta, paikan päällä vihkimisen mahdollisuutta, ystävien kokemuksia ja netissä olevien muiden hääparien kirjoittamia arvosteluja ja tietysti kokonaishintaa, sillä olemme molemmat opiskelijoita. Tarkan vertailun jälkeen Savutuvan Apaja nousi ykkössuosikiksi. Apaja erottatui verrokeistaan ainutlaatuisilla puitteillaan ja hyvillä arvosteluillaan. Lyhyen vierailun jälkeen tulimme molemmat erittäin iloiseksi nähdessämme kuinka upea paikka Apaja on. Tässä vaiheessa löimme päätöksemme lukkoon ja seuraavaksi oli vuorossa hääsuunnittelut.

Parasta Savutuvan Apajassa on:

1. fantastisen herkullinen häämenu, kolmesta vaihtoehdoista valitsimme Sato-menun. Vieraidemme mukaan koskaan eivät ole häissä syöneet yhtä hyvää ruokaa. Arvostamme henkilökunnan joustavuutta häämenun toteuttamisessa, sillä osa vieraistamme ei pystynyt syömään punaista lihaa ja sen mainittuamme Jannelle saimme punaisen lihan tilalle herkullista uunilohta. Myös allergeeneja otettiin hyvin huomioon ruoan valmistuksessa.

2.  erittäin ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Meillä häiden suunnittelusta vastasi pääasiassa Janne. Erityisen paljon kehuja tuli vierailta laiturilla vihkimisen mahdollisuudesta sekä Savutuvan Apajan mahtavista puitteista.

Ystäviemme mukaan hääpäivänä otetut valokuvat ovat puitteiden ansiosta kuin suoraan sadusta.

Häät onnistuivat Savutuvan Apajalla kerrassaan niin mainiosti, että jälkeenpäin ajateltuna olisimme valinnassamme silti pysyneet Savutuvan Apajassa, vaikka verrokit olisivat tarjonneet houkuttelevamman kokonaishinnan.

Voimme suositella Savutuvan Apajaa hääpaikkana niin pienille kuin suurillekin häille. Jos siis toivotte hääpäivästänne edustavan, onnistuneen ja ikimuistoisen on Savutuvan Apaja TEILLE oikea paikka.”

”Pidimme skotlantilaisteemaiset häät kesäkuussa 2018 Savutuvan Apajalla. Ensitapaamisessa henkilökunta esitteli tiloja ja mahdollisuuksia, ja tarjosi heti apua muutamissa suunnitteluongelmissa. Kahdessa suunnittelupalavereissa löytyi nopeasti yhteinen sävel ja oli todella kiva huomata kuinka he innostuivat ideoistamme. Paljon tuli hyviä ehdotuksia henkilökunnalta, jotka otimme mielellään vastaan. Palvelu oli todella yksilöllistä, mm. viskit tilattiin ihan meitä varten ja ruoatkin tehtiin meidän antamien skotlantilaisreseptien mukaan. Valmistelu oli vaivatonta: pääsimme päivää ennen jo koristelemaan ja tuomaan rekvisiittaa ja pidettiin samalla kenraaliharjoitus. Itse hääpäivä sujui kuin unelma, henkilökunta oli hyvin mukana ja he varmistivat jatkuvasti, että kaikilla oli kivaa. Illan päätteeksi he hoitivat siivouksen ja me kävimme vain hakemassa tavaramme pois seuraavana päivänä.

Savutuvan Apaja on hyvin tunnelmallinen paikka jonka takia esim. lisäkoristeita ei juuri tarvittu. Sekä kalliosalissa että ulkona oli todella viihdyttävää. Erinomainen ruoka ja sen esillepano toi monia kehuja myös vierailta. Kaiken kaikkiaan meillä oli mahtavat häät ja voimme vain suositella tätä paikkaa muillekin. Jos etsit paikkaa jossa voit hyvillä mielin antaa ohjat henkilökunnalle ja nauttia olennaisesta, se on Savutuvan Apaja.

Rakkaudella,
Linda & Joonas”

”Vietimme heinäkuiset häämme Savutuvan Apajan idyllisessä järvimiljöössä. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja koko suunnitteluprosessin ajan meistä tuntui siltä, että henkilökunta oli aidosti kiinnostuneita meistä ja halusivat auttaa meitä järjestämään mahdollisimman ikimuistoiset juhlat.

Tilat toimivat vajaan 90:n henkilön juhlassa erittäin hyvin. Ruuat olivat todella herkulliset eikä tarvinnut pelätä, että ne loppuisivat kesken. Erityisen tyytyväisiä olimme siihen, miten hyvin erityisruokavaliot otettiin huomioon.

Häitä edeltävänä päivänä saimme rauhassa koristella juhlapaikan ja saimme henkilökunnalta apua myös tässä. Hääpäivänä henkilökunta huolehti kaikesta eikä itse tarvinnut stressata mistään turhasta. Paikan siivoaminen juhlien jälkeen hoitui kokonaan henkilökunnan toimesta ja riitti, että seuraavalla viikolla haimme valmiiksi pahvilaatikoihin pakatut tavaramme juhlapaikalta.

Kaiken kaikkiaan olimme siis erittäin tyytyväisiä, että valitsimme Savutuvan Apajan juhlapaikaksemme!

Kiitos vielä ystävälliselle henkilökunnalle ja vahva suositus Savutuvan Apajalle juhlapaikkana!”

”We wanted to write you together to thank you very very much. Our wedding day was better than we ever dared to wish for and a big part of that was thanks to you.

All along the planning process you were incredibly helpful and accommodating. You made all of our not so usual wishes, such as serving to tables, possible and adjusted the menu according to our preferences. Special thanks to Jemina for all of your help on that. On our wedding day everything went extremely well and smooth as your wonderful staff was very friendly and professional. The food was delicious! And we appreciated it a lot that all courses were possible to enjoy milk free. Our international group of guests was of course also very impressed by the beauty of the location, which is one of the most beautiful and unique locations anywhere in the world. The Kalliosali+proomu combination was perfection.”

”Halutaan kiittää erityisesti sinua Jemina ja koko teidän Savutuvan Apajan henkilökuntaa, että teitte meidän päivästä täydellisen. Suunnittelusta toteutukseen kaikki meni ihan nappiin. Myös vieraamme olivat erittäin tyytyväisiä, tykkäsivät todella paljon paikasta ja ruuasta.

Vielä kerran iso kiitos meiltä ja oikein mukavaa loppukesää koko teidän porukalle!”