Elävää musiikkia ja komiikkaa

Olipa kyseessä suuret tai pienet juhlat, niin suosittelemme lämmöllä elävää musiikkia tilaisuuteenne.

Elämyskonsertti pe 27.8.2021 klo 18

Aikataulu

17.45 Saapuminen Savutuvan Apajalle ja pöytiin ohjaus illalliselle

18.00 Illallinen päärakennuksella
Edu Kettunen ja Mika Kuokkanen esiintyvät illallisen ohella

20.00 Ilta jatkuu Halkoproomuilla, Päijänteen rannalla
Mika Nuorva ja Esko Turpeinen esiintyvät

22.00 Baari sulkeutuu

Menu

Alkuruoka pöytiin tarjoiltuna
Vihersalaattia ja yrttivinegrette
Rossin Kalan kylmäsavulohta

Pääruoka pitopöydästä
Savustettua karitsaa ja kahvikastiketta
Mustaherukkahyytelöä

Suola-yrttiperunat
Hunajapaahdetut kasvikset

Jälkiruoka pöytiin tarjoiltu
Aisti- ja makumatka Apajan takapihalle

Kahvi- ja tee

 

Viinipaketti 39 e | hlö

Hahn Riesling feinherb, Saksa 12cl

Xavier Cotes du Rhône, Ranska 16cl

Pineto Brachetto d`Acqui DOCG, Italia 8cl

Varaukset

Varaukset tulee tehdä ensisijaisesti verkkokaupan kautta. Isommat ryhmät voi kysyä suoraan myynniltä tunnelma@savutuvanapaja.fi. Verkkokauppa ”Apaja Shop” sulkeutuu maanantaina 23.8.2021 klo 12.

Tilaisuus on toteutettu yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa.

Huomioittehan, että otamme vain rajatun vierasmäärän tilaisuuteen.

Liput

107 e | vieras, sisältäen kolmen ruokalajin elämysillallisen ja illan esiintyjät ravintolassa ja iltajuhlissa.

(Hinta sisältää palvelumaksun (2e), jota ei palauteta peruutuksen yhteydessä).

Viinipaketti 39 e | vieras erikseen tilattavissa menun yhteyteen.

Ilmoitathan varauksen yhteydessä lisätietoja kenttään mahdolliset allergiat, tarpeen pyörätuolipaikalle tai mikäli osa seurueestanne on tehnyt varauksen eri nimellä. 

 

Bilebändi

Twister

Twister on monipuolinen livebändi, jonka kotipaikka on Keski-Suomi ja Jyväskylä. Tarjoilemme hyvää menoa ja musiikkielämyksiä ympäri maata. Missä ikinä mennäänkään, viisihenkinen Twister pyöräyttää bileet käyntiin, menohenkselit kaakkoon ja tanssikumpparit kallelleen. Hurjat solistisuoritukset, timanttiset köörit ja sielukas saksofoninsoitto uppoavat kaikenlaisille yleisöille. Tyylitietoinen ja nuorekkaan energinen Twister takaa ammattitaidollaan oikean meiningin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Bändi keikkailee myös akustisesti.

Tutustu Twisteriin

Bilebändi

Kruuvaus

Hittibiisejä, ikivihreitä, veret seisauttavia sooloja, timanttista jyystöä, ylähuulihikeä! Tätä kaikkea ja paljon muuta tarjoaa Kruuvaus!
Kruuvaus tarjoaa ammattitaitoista ja luovaa musiikkipalvelua. Oli kyseessä sitten häät, yritysjuhlat, opiskelijabileet, syntymäpäivät, yökerhobileet, polttarit, karonkka, lastenjuhlat tai mitä tahansa, me hoidamme sen tyylikkäästi alusta loppuun järkkymättömällä ammattitaidolla.
Kruuvauksen mukana matkaa aina myös PA-laitteisto sekä valot. Kruuvauksella on takanaan jo kiitettävä määrä kilometrejä ja satoja keikkoja, joten luomme varmasti tunnelman, jota muistellaan vielä vuosienkin päästä! Kruuvauksen kaikki jäsenet ovat koulutettuja musiikin alan ammattilaisia. Teemme keikkoja niin useilla eri kokoonpanoilla aina duosta 6 hengen bilebändiin saakka. Kysy rohkeasti tarjousta, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva paketti. Kruuvaus järjestää elämäsi bileet!

Tutustu Kruuvaukseen

Bileduo

Mikael Konttinen & Jenna Bågeberg

Jenna Bågeberg ja Mikael Konttinen ovat musiikin ammattilaisia ja hyviä ystäviä. Yhteistyötä tällä kaksikolla on kertynyt jo usean vuoden ajalta eri tilaisuuksista.Esiintymisissä korostuvat erityisesti ammattitaito, heittäytyminen ja monipuolisuus. Mikael on lisäksi taitava pianisti ja kaksikko pystyy myös tästä johtuen tarjoamaan hyvän musiikillisen paketin kustannustehokkaasti.
Illan musiikillinen anti pyritään tarjoilemaan asiakkaan toiveiden mukaan, Jennan ja Mikaelin duettojakaan unohtamatta.

Tutustu Jennaan 

Rock'n'Roll

Joplin

Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee listavia biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin Free, Led Zeppelin, Lynyrd Skyyrd, Aerosmith, Rival Sons, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake. Joplinin keikat sivistävät kuulijakuntaa 70-80 -lukujen rokista.

Tutustu Jopliniin

Rock'n'Roll

The Øffsets

The Øffsets edustaa ns. uuden aallon rautalankaa. Kauhu-länkkäri-surffi-lanka kuvaa hyvin tätä twang-kitara edellä kiitävää hurjastelua. Instrumentaali surfin ja rautalangan perinteitä toki kunnoitetaan, mutta The Øffsets esittää omia kappaleitaan, joihin on kerätty inspiraatiota 60-luvun autotalleista, B-luokan kauhuleffoista ja Morriconen sävellyksistä. Sopivan viistoa erikoismeininkiä!

Tutustu The Øffsetsiin

Taide - Jazz

Heli Siekkinen

Iida-Vilhemiina Laine, sello ja Heli Siekkinen, harmonikka
Hurmaava duo soittaa taustamusiikkia joka saa kuulijat myös
pysähtymään. Harmonikan ja sellon saumaton sointi on kuin hunajaa
korville, mutta näiden kahden naisen käsissä soittimet muuntautuvat
myös hyvin rytmisiksi soittimiksi, jolloin groove tuntuu selkäytimissä
asti. Ohjelmisto koostuu jazzin ja kevyen musiikin tutuista sävelistä,
tangoista ja kevyemmästä klassisesta musiikista.

Tutustu Heliin

Ohjelmatoimisto

Rocktalo

Ohjelmatoimisto Rocktalo tarjoaa laadukasta, järkevästi hinnoiteltua ja vaikuttavaa elävää musiikkia, joko yksittäisinä keikkoina tai suurempina kokonaisuuksina.

Tutustu Rocktaloon

Viihdemusiikki

Må Pyton

Må Pyton on tämän hetken parhaiten pukeutunut Monty Pythonin musiikkia selkeällä suomen kielellä esittävä keskisuomalainen mieslauluyhtye. Vuonna 2010 perustettu yhtye on nähty lavalla kautta koko maailman Helsingistä Ouluun. Löydämme inspiraation yhtä lailla säistä, teenjuonnista, filosofiasta, keskiajasta, sukupuolielämästä, katolisuudesta kui edesmenneistä altionpäämiehistäkin.

Tutustu Må Pytoniin

Close Up Taikuri

Risto Pajunen

Tapahtumassa kuin tapahtumassa taikuri takaa yleisön viihtymisen ottamalla myös heidät huomioon. Taikuri Risto Pajunen onkin erikoistunut myös niin sanottuun Close up –taikuuteen, jossa taikuri kiertää yleisön seassa tehden taikoja aivan heidän lähellään.

Close up Taikuri Risto Pajunen on tunnettu taikuri monista tilaisuuksista, juhlista, tapahtumista ja pikkujouluista. Jos olet suunnittelemassa tapahtumaa tai juhlia, ota yhteyttä Close up Taikuri Risto Pajuseen niin niiden onnistuminen on taattu.

Tutustu Ristoon

Stand up - koomikko

Mikko Vaismaa

Koomikko Mikko Vaismaa on ammattikoomikko ja hyvän tilannetajun omaava esiintyjä, joka ottaa aina huomioon tilanteen luonteen.
Ilmeikäs ja ajatuksia herättävä esiintyjä tempaa mukaansa niin illanvietoissa kuin koko perheen tilaisuuksissa.

Tutustu Mikkoon

Trubaduurista bilebändiin

Dollby

The Ultimate Disco Machine Dollby soittaa halutuimmat discopläjäykset 1970-luvun kulta-ajalta tähän päivään.
Otamme haltuun tapahtuman kuin tapahtuman tinkimättömällä asenteella ja taianomaisella ammattitaidolla. Lanteenheiluttamisen ammattilaiset ovat kotonaan niin suurilla kuin myös pienemmillä estraadeilla. Glitterit heiluen nämä discobiitin ammattilaiset viihdyttävät Sinua, ystäviäsi ja asiakkaitasi ja tiedätkin kehen ottaa yhteyttä, jos kinkerisi ovat sinulle kullan kalliit.

Dollby keikkailee myös pienemmällä kokoonpanolla ja nämä alan ammattilaiset toteuttavat juuri sellaisen keikan, kuin teillä on toiveena. Olipa kyseessä taustamusiikkia tai menevämpää tarvetta.

Tarvittaessa heidän kauttaan löytyy myös ohjelmatoimiston tavoin esiintyjiä eri tilaisuuksiin. Olkaa rohkeasti yhteydessä

Tutustu Dollbyyn

Ohjelmatoimisto

Itäpuu

Itäpuu on Jyväskylässä vuonna 2015 perustettu ohjelmatoimisto ja tapahtumatekniikkafirma. Edustamme kymmenkuntaa artistia keikkaa buukaten ja uraa edistäen. Toteutamme äänentoistoa paitsi omien artistiemme keikoilla, myös vuokrafirmana muille artisteille sekä sopimustoimittajana lukuisille ravintoloille. Toteutamme muunkinlaisia kuin musiikkitapahtumia, ja kokemusta onkin kertynyt jo mm. vaalitapahtumista. Itäpuun kalusto soveltuu myös ulkoilmatapahtumiin.

Heidän kauttaan mihin vain tilaisuuteen tekniikka!

Tutustu Itäpuuhun

Musiikkia erityisiin hetkiin

Leona

Leona on musiikin ammattilaisista koostuva yhtye ja takaa laadukkaan musiikin iltaasi. Leonan ohjelmisto koostuu tämän päivän hiteistä ja legendaarisista klassikoista. Leona esiintyy duo-, trio- ja bändikokoonpanoilla.

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja jokainen esiintymisemme on oma ainutlaatuinen hetki, johon panostamme täysillä. Tee illastasi ikimuistoinen!

Musiikkia erityisiin hetkiin!

Tutustu Leonaan

Elämyskonsertit, artistit ja puhujat

Ohjelmatoimisto Kristalli

Ohjelmatoimisto Kristalli on tuottanut laadukasta ja merkityksellistä sisältöä jo 15 vuotta. Kauttamme voi tilata artisteja tai muusikoita esiintymään sekä tarvittaessa valmentajia ja puhujia tuottamaan erilaisiin kokonaisuuksiin sisältöä.

Tutustu Ohjelmatoimisto Kristalliin