Yritystilaisuudet

Olemme koonneet sivulle palautteita yritystilaisuuksistamme. Lue kokemuksia ja tutustu referensseihin.

”Oli ihanaa päästä vihdoin järjestämään firman juhlia pienen tauon jälkeen ja paikkana Savutuvan Apaja oli ollut mielessä jo pitkään. Yhteistyö Jeminan kanssa oli mutkatonta ja ohjelma sekä kuljetukset paikan päälle järjestyivät helposti yhteistyökumppaneiden kautta.

Tapahtumapäivänä keli suosi ja olosuhteet olivat mitä parhaimmat. Erinomainen ruoka ja ammattimainen palvelu kruunasivat koko päivän! Kiitos koko henkilökunnalle ja toivottavasti näemme taas pian!”

Marjo, H. AFRY Finland Oy

Karto täytti täydet 50 vuotta juhlien siellä Savutuvan Apajalla. Juhlat onnistuivat lopulta korona-ajan rajoitusten jälkeen 11.11.2021. Koko porukka kartolaisia kuin kutsuvieraitakin nautti todella tunnelmasta ja ohjelma- ja ruokatarjoilusta. Isot kiitokset vielä teille kaikille hyvin onnistuneista juhlista! Paljon saimme kehuja ruoasta, ohjelmasta ja tunnelmallisesta paikasta 😊

– Kalevi & Karton juhlatiimi

”Järjestimme yrityksen kesäjuhlat Savutuvan Apajalla. Meille tärkeää oli, että niin puitteet ja ruuat kuin ideat ja avun päivän suunnitteluun sai samasta paikasta. Päivä onnistui erinomaisesti: laivamatka Apajalle, erittäin herkulliset aamupala, lounas ja illallinen, päivän aikana yhteistyökumppanin toimesta järjestetyt aktiviteetit sekä upeat sauna- ja poreallasosastot keräsivät kehuja jokaiselta osallistujalta. Aivan oma lukunsa oli Savutuvan Apajan palvelu – meidät huomioitiin erinomaisesti aamusta iltaan, ja koko henkilökunta varmisti, että tervetulleen olon lisäksi kaikki muuttuvat tarpeet päivän aikana täytettiin. Suosittelen Savutuvan Apajaa ehdottomasti kaikenlaisiin yritystilaisuuksiin.”

-Valtteri Ylimäki / Trustmary

”Vietimme henkilökuntamme kesäistä virkistyspäivää Päijänteen kauniissa rantamaisemissa. Kesäkisat, hyvää ruokaa ja juomaa, saunaa sekä tietysti uintia helteisessä illassa. Paras seura, paljon naurua ja ihanan raukea, mutta virkistynyt olo! Kiitos Savutuvan apajalle upeista puitteista sekä ystävällisestä ja vieraanvaraisesta palvelusta. Tulemme varmasti toistekin!”

Anu P., Golden Day Spa & Salon

”Kiitos tiimillenne, meillä oli huippuhyvä virkistyspäivä Savutuvalla viime perjantaina. Miljöönne on upea, ruoka hyvää ja porukka palvelee rennosti ammattitaidolla! Kävimme siellä myös liukulumikenkäilemässä – upeat pelit – suosittelen kokeilemaan.”

Sami L., Avidly Oyj

”Kiitos illallisesta. Viihdyimme hyvin ja olimme onnesta soikeina, kun epävarmoina aikoina pääsimme kuin pääsimmekin illallispöydän ääreen. Olemme saaneet hyvää palautetta vierailusta, joten kiitos teille. Tunnelma oli lämmin ja ruoka todella hyvää.”

Tuija L., Löytöretki Jyvälä

”Järjestimme yrityksemme pikkujoulut Savutuvan Apajalla yli 70-hengelle. Kaikki sujui loistavasti ja ongelmitta. Miljöö on upea, ruoka oli erinomaista ja saunat riittivät isommallekin porukalle. Ja mikä parasta, kaikki hoituu nopeasti ja vaivatta Savutuvan Apajan kautta, myös kuljetus juhlapaikalle. Tulemme varmasti toistekin! Ehkäpä kesällä, jolloin päivänvaloa riittää vähän pitemmäksi aikaa ja on mahdollisuus tutustua miljööhön paremmin.”

Annaleena, H., Ramboll Finland Oy

 

”Tilaisuuden suunnittelussa ja järjestämisessä voi luottaa täysin Savutuvan Apajan henkilökunnan ammattitaitoon ja työpanokseen. Heille voi viedä vierasryhmän luottavaisin mielin tietäen, että asiat hoituvat ja pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon. Mukava henkilökunta ja ihana miljöö ☺︎”

Niina V., Valtra Inc.

”Vierailimme tosiaan Savutuvan Apajalla lauantaina 14.9. Potsdamin pormestarin delegaation kanssa.

Vieraamme olivat selvästi innoissaan paikan historiasta ja miljööstä. Ruoka ja viinit oli valittu huolella ja saivat kehuja myös vierailtamme.

Kokonaisuutena vierailu oli oikein onnistunut.

Henkilökunta oli huomaavaista ja palvelualtista, vaikka päivä oli teidän päässä kiireinen, kiitos siitä!”

Iiris A., Jyväskylä kaupunki

”Kiitos Savutuvan Apajalle upeasta illasta 28.8.2019.

Sadan hengen iltatilaisuutemme sujui kaikin puolin täydellisesti ja pieniä yksityiskohtia myöten ennakko-odotuksemme ylittäen! Tilaisuuden etukäteisjärjestelyt sujuivat mutkitta poikkeuksellisen ystävällisen, asiantuntevan ja oma-aloitteisen henkilökunnan kanssa. Yksityiskohdat hiottiin yhdessä kuntoon joustavasti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Illan aikana ei tarvinnut kantaa huolta tilaisuuden kulusta ja sain tilaisuuden järjestäjänä itsekin rentoutua ja nautiskella Savutuvan Pöydän herkuista. Vieraammekin olivat mykistyneitä upeista puitteista ja maistuvasta ruuasta. Erityiskiitos henkilökunnalle avusta tilausajojen järjestämisessä sekä jopa linja-autojen ajoaikataulujen ja reittien suunnittelussa. Järjestämme aivan varmasti jatkossakin tilaisuuksia Savutuvan Apajalla!”

Laura K., Keski-Suomen liitto

”Ainutlaatuinen tunnelma poikkeuksellisen upeissa Päijänteen rantamaisemissa. Ammattitaitoinen, joustava ja odotukset ylittävä henkilökunta. Ensiluokkaisen keittiön huikeat suomalaiset, silti modernit makuyhdistelmät vaativaankin kansainväliseen makuun. Kesäkuussa 2019 yöttömän yön tunnelmissa saimme kokea tämän kaiken järjestäessämme kansainvälisen tapahtuman asiakkaillemme. Kaikki toimi saumattomasti ja tapahtuma oli ikimuistoinen. Lämmin kiitos Savutuvan Apaja!”

Marika M , Valmet Technologies Oy.

”Iso kiitos keskiviikon illanviettomme järjestämisestä! Kansainvälinen porukkamme, joista kauimpaa tulleet olivat Etelä-Amerikan maista, nautti kovasti saunoistanne sekä ruuasta. Homma toimi hienosti ja esittelyt olivat mukavan rentoja. Mukavaa juhannusta ja kesää koko Apajan väelle!”

Kaisa L., Jyväskylän Yliopisto.

“Savutuvan Apaja ei ollut minulle entuudestaan tuttu. Kartoittaessamme sopivia juhlapaikkoja tärkeimmille kansainvälisille vieraillemme Jyvässeudulla, saimme suosituksen Savutuvan Apajasta paikalliselta taksikuskilta.

Testasimme paikan
soveltuvuuden paikallisten kollegoidemme avulla ja sain heiltä niin hyvän palautteen, että valinta oli selvä. Tilaisuus oli kokonaisuutena erinomainen ja Savutuvan Apajan puolesta kaikki meni loistavasti.

Laivalla saapuminen Apajalle oli hieno elämys vieraillemme, ja ruoka ja palvelu paikanpäällä toimivat moitteettomasti, Kalliosali ja paikan tunnelma tekivät vaikutuksen.

Nyt kun Savutuvan Apaja on minulle tuttu, voin lämpimästi suositella paikkaa suurillekin yritystilaisuuksille.”

Marjo H, Metsä-Group.

Savutuvan Apajan vahvuuksia on tunnelmallinen ympäristö, kiireetön tunnelma, kaunis kattaus, ja SuperHyvä lähiruoka – paikka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille!

Palveluketju toimii aina varausvaiheessa ryhmän erityistoiveet huomioon ottavan ideoinnin kautta ystävällisen tyylikkääseen toteutukseen, koko henkilökunta on kautta linjan mukana.

Vieraiden odotukset ylittyvät toistuvasti, ja teille toistuvasti konferenssi-illalliselle vierasryhmiä tuovana itse aina ilahdun ja nautin siitä miten eleettömän täydellisesti kaikki teillä sujuu.

Suosittelen kympillä!”

Taru-Maija H-R, Jyväskylän Yliopisto.

Kiitokset vielä mahtavista pikkujouluista. Hauskaa oli ja puitteet sekä palvelu huippuluokkaa.

Erityiskiitokset loistavasta karitsasta! Ensi vuonna kuulemma uudestaan.”

Aki A, Meiko Oy

Olen saanut olla Apajalla vieraana useampaan otteeseen. Tilat ja puitteet ovat erinomaiset monenlaiseen tilaisuuteen.

Vieraanvaraisuus on huipussaan, ruoka on ollut poikkeuksetta erittäin maistuvaa ja kaikki on sujunut juuri niin kuin pitääkin.”

Tapani M, Keski-Suomen liitto.

 

Savutuvan Apaja oli täydellinen valinta päivätilaisuutemme järjestämiseen joulukuun ensimmäisenä päivänä.

Tilaisuus onnistui yli odotusten ja saimme osallistujilta pelkästään positiivista palautetta. Kalliosali oli juuri sopivan kokoinen kokoustila 45 osallistujalle.

Pysäköintitilaakin oli riittävästi aivan kokoustilan vieressä. Oli mukava kuulla osallistujien kokousmiljöötä ihastelevia kommentteja takkatulen lämmössä. Meillä oli tilaisuudessa 16 esitystä rennossa ilmapiirissä. Tekniikka pelasi ja hiljaisempikin ääni kuului ilman mikkiä.

Tilaisuutemme tarjoiluihin kuuluivat aamukahvi karjalanpiirakalla, buffet -lounas seisovasta pöydästä sekä päätöskahvit. Lounas keräsi laajalti kiitosta. ”Paras härkäpapupihvi ikinä” lausahti hankkeemme rahoittajan helsinkiläinen edustaja terveisinä keittiömestarille.

Hyvissä ajoin ennen tilaisuutta kävimme tutustumassa Savutuvan Apajan tiloihin ja meille esiteltiin paikan monipuolisia kokoustilavaihtoehtoja. Esitimme myös toiveita ruokalistaan liittyen ja toiveemme toteutettiinkin erinomaisesti, sillä erilaisia ja erityisen maittavia proteiinilähteitä oli monipuolisesti tarjolla buffet -pöydässä. Vain hyönteiset puuttuivat!

Voin lämpimästi suositella Savutuvan Apajaa kokouspaikaksi oman kokemuksemme sekä hinta-laatusuhteen pohjalta.”

Ari P, Jyväskylän Yliopisto

Kaunis ja ainutlaatuinen miljöö, herkullista ruokaa, ystävällinen palvelu. Suosittelen lämpimästi!

Myös kansainvälisille vieraille unohtumaton elämys.”

Pia A, VRT Finland Oy

”Kaikki sujui todella hyvin. Tilaisuuden alussa oli mukava seurata keskustelun lomassa ruoanvalmistusta samassa tilassa. Kaunis ja rauhallinen paikka ja hyvää ruokaa moneen makuun.

Suosittelemme!”

Arto S, Trimedia Oy

Ruoka oli hyvää ja tarjoilu pelasi. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja piti meille torpassa mukavan tarinatuokion alkuglögien aikana kertoen paikan historiasta.

Saunoimme lopuksi torpan tunnelmallisissa saunoissa, joissa oli mahtavat löylyt. Kaiken kaikkiaan upea miljöö ja onnistunut ilta.”

Sauli A, Maintpartner Group