Suomen kaunis luonto ja Päijänne ympäröivät halkoproomuilla vierailevaa. Nämä puutavaran kuljetukseen vuonna 1937 rakennetut proomut tarjoavat tänä päivänä ainutlaatuisen miljöön monenlaisten juhlien ja aktiviteettien järjestämiseen.
Mikko-proomussa on ainutlaatuinen ravintolatila, jossa voimme tarjota ruoan kerralla jopa 140 vieraallemme. Proomut ovat monikäyttöisiä ja soveltuvat mm. grillijuhlien, tanssien ja vihkitilaisuuksien järjestämiseen.
Proomujen yhteydessä sijaitsevat myös vierasvenelaiturimme.
Kesäisen järvimaiseman täyttää iloisen yhdessäolon äänet, keittiömme valmistaa vieraille lämmintä syötävää avotulella. Ravintolaproomun sisällä bändi alkaa soittamaan ja oma henkilökuntamme palvelee teitä koko illanviettonne ajan. Vietä unohtumaton kesäilta, Päijänteen syleilyssä, Halkoproomuillamme.
Possunkylkeä vartaassa
Apajan paholaisenhilloa
Savustettua kananpoikaa
Punaherukka-minttuhyytelöä
Loimulohta
Nokkosmajoneesia
Avotulella paahdetut juurekset ja murskatut perunat
Apajan yrttisalaatti ja raparperivinegrette
Marinoitu juuressalaatti
Coleslaw -salaatti
Itsetehtyä Torpparinleipää suolareunuksella
Yrttitomuvoita
Jogurttimarjapiirakka
Kahvia ja teetä