Tämän menun alkuruokana maistuu keskisuomalaiset kalat. Kylmäsavulohitartar valmistetaan laukaalaisen Rossin Kalan lohesta ja limegraavattu kuha on toimitettu suoraan kalastajan toimesta Keurusselältä.
Pääruoan karitsa tulee meille Punaisen Pässin Lammastilata, Juupajoelta. Savustuksessa käytämme puruna pääsääntöisesti leppää, joka on tunnettu sen antamasta lempeästä mausta. Purujen joukkoon heitämme usein esimerkiksi katajaa tai varpuja aromia tuomaan. Pääruokavaihtoehtona loimutamme itse Rossin Kalan lohta vieraidemme silmien alla.
Jälkiruoassa maistuu ruis, Lievestuoreelta sekä lähimetsien itsekerätyt marjat.
Keittiömestarimme on valmistanut myös menuun pieniä väliyllätyksiä.
Alkuruoka
Valikoima paikallisia kaloja
Väliruoka
Samettinen mustajuurikeitto
Pääruoka
Savustettua karitsaa ja kahvikastiketta
Naurisröstiä
TAI
Loimulohta ja ruohosipulismetanaa
Naurisröstiä
Jälkiruoka
Rukiinen pannacotta ja metsämarjoja
Huom! Tilaisuus on loppuunmyyty <3
Tervetuloa nauttimaan perjantaina 28.8.2020 Aitojen Makujen Yöhön Kuutamoillallista livemusiikin tahdissa klo 19 alkaen.
Tämä ulkona nautittu lähiruoasta rakennettu kokonaisuus valmistetaan vieraiden läsnäollessa aidolla tulella.
Sisäänpääsy 79 e + palvelumaksu | vieras, sisältäen menun ja livemusiikkia
Viinipaketti 39 e | vieras
Liput ostettavissa verkkokaupasta (www.savutuvanapaja.fi, laidasta Apaja Shop)
Huomioittehan, että paikkoja on hyvin rajoitetusti!