Juhlamenuihimme syksyn ja talven aikana on valikoitunut monipuolinen kattaus lähitilojen ja metsien herkkuja, joissa korostuvat puhtaat ja aidot maut.
Kasvatamme omassa puutarhassamme yrttejä ja vihanneksia ruokia ja juomia rikastamaan, ja hyödynnämme kesän sekä alkusyksyn sadon pitkälle syksyyn ja talveen. Puutarhastamme saamme herneitä, kurkkuja, kirsikkatomaatteja ja mansikoita, ja talvella tarjoamme omenoista, raparpereista ja kuusenkerkästä valmistettuja siirappeja sekä säilöttyjä tuotteita. Lisäksi lähimetsistä poimitut marjat ja sienet tuovat juhlamenuihimme luonnon omia makuja mehuina, glögeinä ja säilykkeinä.
Juhlamenu Kajo on juhlava kokonaisuus, jossa ruoat valmistetaan rennolla otteella, tinkimättä laadusta ja mausta. Pääruoaksi voitte valita kolmen herkullisen vaihtoehdon joukosta yhden pääruoan koko seurueellenne.
Vaihtoehtoina tässä menukokonaisuudessa ovat Laukaalaisen Rossin Kalan lohi, Niittymäen tilan naudasta valmistettu härkäpata, tai Pohjosahon tilan kevyesti savustettu possu.
Tervetuloa nauttimaan juhlahetkestä rennossa ilmapiirissä Juhlamenu Kaislan parissa!
Menu tarjoillaan kokonaisuudessaan buffet-pöydästä.
Torpparin leipää
Saaristolaisleipää
Voita
NokkospestoaVersosalaattia ja karpalokastiketta
Pikkelöityä kurpitsaa
Uunipaahdettua tomaattia ja mozzarellaa basilikakreemillä
Savulohta, paahdettua perunaa, Myrttisen maustekurkkua ja marinoitua punasipuliaItsetehtyjä krutonkeja, siemeniä ja paahdettua sipulia
Sinappista salaatinkastiketta, sitrusöljyä ja marjaista vinaegretteaValitsemanne yhtenäinen pääruoka koko seurueelle
Hunajasinapilla glaseerattua kirjolohta ja paahdettua voikastiketta
Hölskypottuja
Korvasienimuhennosta
Hunajapaahdettuja porkkanoita ja tattaria
Karamellisoitua fenkolia ja purjoaHärkäpataa ja tummaa karpalokastiketta
Paahdettuja nappulaperunoita
Mustaherukkahilloketta
Hunajaisia pannujuureksia yrttikreemillä
Tomaatti-paprikapannu timjamillaKevyesti savustettua porsaan ulkofilettä ja sinappimoussea
Tummaa omenasiiderikastiketta
Koskenlaskija-kermaperunoita
Hunajaisia pannujuureksia ja paahdettua tattaria
Karamellisoitua fenkolia ja purjoaKahvia ja teetä
Torpparin leipää
Saaristolaisleipää
Apajan siemenleipää
Yrtti-pestoa
Paahdettua paprikatahnaa
VoitaViherversosalaattia ja karpalokastiketta
Kirsikkatomaattia, mozzarellaa a ja basilikaa
Lämminsavulohta, paahdettua yrttiperunaa, mustaherukalla marinoitua punasipulia ja fenkoli-smetanakurkkua
Naudan rosépaistia, omenaa, rucolaa piparjuurikreemillä
Ginigraavattua kuhaaItsetehtyjä krutonkeja, crostineita, siemeniä ja paahdettua sipulia
Omenaista salaattikastiketta, sitrusöljyä ja puutarhan vinaegretteaValitsemanne yhtenäinen pääruoka koko seurueelle
Rapeaksi paistettua kuhafilettä ja paahdettua voikastiketta
Hölskypottua
Hunajapaahdettuja kasviksia
Tomaatti-paprikapannu ja karamellisoitua fenkolia timjamilla
Kurpitsaa ja vuohenjuusto-basilikakreemiä, lehtikaalisipsejäYrttivoilla glaseerattua naudan fileetä ja tummaa karpalokastiketta
Minttu-marinoitua mustaherukkahilloketta
Paahdettua perunaa
Hunajapaahdettuja porkkanoita, tattaria ja pähkinää
Punajuuri-Aurajuustopaistos
Tomaatti-paprikapannu ja timjamiaPaistettua Halla-juustoa
Porkkana-minttukreemiä
Mustaa riisiä ja paholaisen pataa
Hunajapaahdettuja kasviksia
Punajuuri-Aurajuustopaistos
Kurpitsaa, lehtikaalia ja vuohenjuusto-basilikakreemiäKahvia ja teetä
Huomioittehan, että valitessanne pääruuaksi naudan fileetä, alkupalojen rosépaisti korvataan muulla tuotteella.
Huomioittehan, että valitessanne pääruuaksi kasvisvaihtoehdon, osa alkuruoista vaihdetaan alla oleviin.
Paprika-tomaattipannu
Punajuuri carpaccio
Paahdettua yrttiperunaa, marinoitu punasipulia, fenkoli-smetanakurkkua ja fetajuustoa
Juhlamenu Halla on monipuolinen ja juhlava kokonaisuus, jossa on laadukkaita yksityiskohtia ja suussa sulavia makuja. Menuun on valittu huolella paikallisia raaka-aineita. Pääruokana on tarjolla kolme erilaista vaihtoehtoa, joista voitte valita yhden koko seurueelle. Pääruokana tarjoitava kuha on pyydetty meille suoraan kalastajan toimesta Keurusselän vesistä. Lihavaihtoehdon naudan filee tulee meille Niittymäen tilalta Vilppulasta ja paikallista halloum-tyylistä juustoa saamme Juustoportilta. Halla valmistetaan suomalaisesta lehmän- ja vuohenmaidosta ja on maustettu mintulla.
Menu tarjoillaan kokonaisuudessaan buffet-pöydästä.
Jälkiruoat alkaen 3 e | henkilö
Kakut alkaen 5 e | henkilö
Kysy lisää myyntipalvelustamme