Keittolounas ja kahvio sekä saunalliset avantovuorot

Kahviomme palvelee hiihtolomaviikolla laskiaissunnuntaista 27.2.2022 perjantaihin 4.3.2022 klo 10-15. Kahviomme löytyy tänä vuonna päärakennukselta.

Pihapiiri sekä napakelkka (jäätilanteen mukaan) ja pilkit ovat vapaassa käytössä kahvion aukiolojen puitteissa. Kahviosta löytyy aina kahta lämmintä keittoa, omatoimiseen makkaranpaistoon makkaraa, tuoretta pullaa sekä kuumia ja kylmiä juomia. Opastamme nuotiopaikat.

Lisäksi ulkoilun jälkeen voi rentoutua saunoen ja avannossa vilvoitellen Torpan sauna-alueella. Huomioittehan, että saunatilat ovat sekasaunat ja ulkoporealtaat eivät ole käytössä.

Pihapiirimme on vapaassa käytössä pelailuun ja yhdessäoloon. Aivan vierestämme lähtee ihana luontopolku, jota suosittelemme hiihtoloman akvititeetiksi ja mikäli jäät kantavat, niin Apajalta saa lainaan pilkkitarvikkeita klo 10-15 välisenä aikana. Otathan omat madot mukaan.

Keittolounas 12 e 
Sisältäen päivän keiton ja tuoretta Torpparin leipää sekä vettä

Sauna+avanto -lippuja voi ostaa etukäteen jo verkkokaupastamme ”Apaja Shop”. Huomioithan, että saunat, suihkutilat ja pukutilat ovat yhteiskäytössä. Tilasta löytyy lukollinen wc, jossa voi pukeutua rauhassa. Oma uimapuku & pyyhe mukaan.

Sauna + avanto 15 e
Sisältäen palvelumaksun

Muistathan varata saunavuorot ennakkoon, sillä emme lämmitä saunoja päivinä joihin ei ole tullut yhtään varausta. Huom! Keskiviikkona 2.3. sauna lämpimänä ainoastaan klo 10-11.