Miksi valita Savutuvan Apaja kokouspaikaksi? Savutuvan Apajalla kokoustilat koostuvat tunnelmallisista tiloista, joissa ajatuksilla ja ideoilla on tilaa virrata. Perinteisestä poikkeavat kokoustilat antavat mahdollisuuden onnistuneelle kokouspäivälle.
Savutuvan Apajalla onnistuneen kokouksen luovat ainutlaatuiset tilat sekä herkulliset ja monipuoliset kokouspäivän tarjoilut. Aamiaispöydän kruunaa yön yli haudutettu ohrapuuro ja lounaalla nautitaan keskisuomalaisista mauista pienen makean kera.
Vastaatko sinä teidän kokouspäivänne suunnittelusta? Perus kokouspaketilla pääsee Apajalla jo hyvin pitkälle, sillä se on hiottu erinomaiseksi kokonaisuudeksi palvelemaan keskittymiskykyä, ideointia ja uusia tavoitteita. Mikäli haluat kuitenkin kokouspäivästä täydellisen, suosittelemme ehdottomasti nappaamaan tämän blogikirjoituksen vaihtoehdot myös lounaan tai iltapäiväkahvien osalta. Apajan suositus kokouspäivään on aloittaa päivä monipuolisella aamiaisella, nauttia lounas kesäaikaan Päijänteen rannalla ja tehdä yhteenveto nuotion äärellä.
Kokouspäivä Apajalla alkaa aina aamu- tai tervetulokahvin merkeissä. Suosittelemme ensisijaisesti kokouksen alkuun monipuolista aamiaispöytää, jossa maistuu vastaleivotut leivät tai sämpylät, monipuolinen kattaus leivänpäällisiä juustoista kinkkuihin sekä kasviksista kalaan. Apajalla aamiaispöydän sydän on lämmin yön yli haudutettu pehmoinen ohrapuuro, joka valloittaa vieraamme kerta toisensa jälkeen. Puuron ja jogurtin kaverina maistuvat marjat, hillokkeet ja Apajan oma mysli. Aamiaispöydästä löytyy lisäksi uunimunakasta ja pekonia, mutta joskus vieraamme toivovat, että ne vaihdettaisiin vihersmoothieen sekä hedelmälautaseen. Juomapuolelta mehujen lisäksi löytyy kahvia ja teetä. Jos kuitenkin vieraat saapuvat suoraan esimerkiksi hotelliaamiaiselta tai omasta aamiaspöydästä, niin aamukahvin kaverina voidaan tarjoilla pelkät suolaiset kahvileivät. Useimmiten ne Apajalla ovat täytettyjä croissanteja.
Hyvä aamupala on pohja tulevalle päivälle ja tutkimusten mukaan aamupala auttaakin keskittymään heti aamusta.
Kokouspäivän katkaisee hengähdystauko lounaan parissa. Perus kokouspäivään kuuluu lounaspöytä, joka koostuu aina täyslihan ja kalojen lisäksi valikoimasta salaatteja sekä lämpimiä kasviksia. Lounaspöytä kootaan aina keskisuomalaisista raaka-aineista ja valmistetaan Apajan omassa keittiössä alusta loppuun saakka. Lounaaseen kuuluu kahvi ja tee pienen makean kera.
Pienempien kokousryhmien 5–10 hengen kanssa voi halutessaan pyytää pöytiin tarjoiltua menukokonaisuutta. Tässä alkuruoaksi voi valita kevyen salaatin tai lämpöisen keiton. Pääruokana tarjoillaan useimmiten Keurusselän kuhaa kasvisten kanssa ja jälkiruoka kahvin kera kruunaa koko menun. Lounasmenuun suosittelemme myös lasillista viiniä tai kevyen raikasta Sauhu Savulageria.
Kesäaikaan lounas voidaan kattaa Päijänteen rannalle ja tarjoilla suoraan grillistä vieraillemme. Ulkomenut valmistamme aina vieraiden silmien alla.
Myös iltapäivään kannattaa varata taukoa jaloitteluun ja yhteisen kahvihetken oheen. Kokouskahvit voidaan kattaa ja tarjoilla kokoustilaan, mutta suosittelemme pientä happihyppelyä nuotion äärelle, jolloin pullakahvit voi nauttia raikkaassa ilmassa kesät talvet.
Iltapäiväkahvin makean voi myös vaihtaa suolaiseen kahvileipään, kevyempään smoothieeseen tai halutessaan vaikka tuorepuuroon. Kysythän aina vaihtoehdoista myynnin puolelta.
Kokouspäivän jälkeen ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, sillä aktiviteetit, saunatilat sekä illalliset onnistuvat samassa sijainnissa. Apajalla aktiviteetit hoitavat heidän yhteistyökumppanit, jolloin valikoimaa aktiviteettien osalta on melonnasta, Suumasteri kisailuun, joogasta leikkimieliseen tiimikisailuun sekä drinkkikoulutuksesta jousiammuntaan.
Lue lisää aktiviteeteista täältä.
Aktiviteeteistä onkin mukava siirtyä saunan lämpöön. Apajalla on kolme erillistä saunarakennusta. Takkatuvallinen Savottasauna, sen yhteyteen erillisvarauksesta perinteinen savusauna sekä isompi Torpan sauna-alue, jossa lauteille mahtuu kerralla jopa 25 henkeä. Torpan saunojen yhteydessä on myös kaksi ulkoporeallasta.
Aktiviteettien ja saunomisen jälkeen on varmasti jälleen nälkä. Täten illan kruunaa vielä yhteinen illallinen päärakennuksella. Suosittelemme tähän Kilpimenua, joka on ainutlaatuinen keittiömestarimme luomus yhdistää Keski-Suomen pellot, metsät ja vesistöt yhteen menukokonaisuuteen.
8.00 Saapuminen ja aamiaispöytä
8.30 Kokous alkaa
12.00 Ulkomenu tai lounaspöytä
15.00 Iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä
16.00 Tilaisuus päättyy tai jatkuu illanvieton merkeissä
”Järjestimme yrityksen kesäjuhlat Savutuvan Apajalla. Meille tärkeää oli, että niin puitteet ja ruuat kuin ideat ja avun päivän suunnitteluun sai samasta paikasta. Päivä onnistui erinomaisesti: laivamatka Apajalle, erittäin herkulliset aamupala, lounas ja illallinen, päivän aikana yhteistyökumppanin toimesta järjestetyt aktiviteetit sekä upeat sauna- ja poreallasosastot keräsivät kehuja jokaiselta osallistujalta. Aivan oma lukunsa oli Savutuvan Apajan palvelu – meidät huomioitiin erinomaisesti aamusta iltaan, ja koko henkilökunta varmisti, että tervetulleen olon lisäksi kaikki muuttuvat tarpeet päivän aikana täytettiin. Suosittelen Savutuvan Apajaa ehdottomasti kaikenlaisiin yritystilaisuuksiin.”
-Valtteri Ylimäki / Trustmary