Haluaisitko olla ensimmäisten vieraiden joukossa maistelemassa paljon kehuttua Kilpimenuamme? Tämä keittiömestarimme ainutlaatuinen menukokonaisuus yhdistää Suomen luonnon ja vesistöt, pellot ja metsät upealla tavalla, joka on pakko maistaa ja kokea paikan päällä!
Rôtisseurs Pikkukapitulissa maistelu kokonaisuus sai paljon kehuja sen tarinallisuudesta, raaka-aineiden sekä valmistustapojen käytöstä sekä yhdistämisestä jopa rohkeisiin viinivalintoihin.
Keittiömestarimme ainutlaatuinen luomus yhdistää Keski-Suomen luonnon ja vesistöt, kun lähestymme järveltä kohti suomalaista metsää ja mielenmaisemaa. Sieltä tarina jatkaa matkaa kohti laakeita peltoja ja kivikkoisia laidunmaita. Jälkiruokana nautiskelemme Apajan pihapiirin ja takapihan tarjoamista mauista.
Alkuruoka pöytiin tarjoiltuna
Vihersalaattia ja yrtti-vinegretteä, yrttigraavattua Keurusselän kuhaa, Rossin Kalan kylmäsavulohta sekä savumuikkumoussea saaristolaisleivällä.
Välikeitto pöytiin tarjoiltuna
Samettinen mustajuuri-lipstikkakeitto
Torpparin leipää ja voita
Pääruoka pitopöydästä
Savustettua Luhangan karitsaa ja kahvikastiketta
Mustaherukkahyytelöä
Suola-yrttiperunat
Paahdetut kasvikset
Jälkiruoka pöytiin tarjoiltuna
Makumatka Apajan pihapiiriin