Syksyn kruunaa perinteinen sesongin huipentuma, rapujuhlat. Apajalla rapujuhlat nautitaan pitkän kaavan mukaan hyvästä tunnelmasta ja ainutlaatuisesta miljööstä nauttien. Apajalla keittiömestari suosittelee, että ravut valmistetaan juhlatilassa vieraiden läsnäollessa ja tarjoillaan kuumina suoraan pöytään. Halutessanne voimme tarjoilla perinteiseen tapaan ravut kylminä.
Ginigraavattua Keurusselän kuhaa
Lohitartaria
Maalaissalaattia ja kylmäsavuhärkää
Hedelmäistä juustosalaattia
Talon omenainen salaatinkastike
Yrtti-jogurttikastike
Saaristolaisleipää
Torpparin leipää
Mätimoussea
Voita
Kanttarellikeittoa
Rapuja Keski-Suomesta (12 kpl | hlö)
Tillipestokastiketta
Sitruunamajoneesia
Paahtoleipää
Käsintehty tryffeli
Kahvia ja teetä