Tässä menussa Apajan keittiön arvot pääsevät esille. Kaikki kolme pääruokaa ovat keskisuomalaisilta tiloilta ja toimittajilta. Menu valmistetaan ja nautitaan Apajan pihapiirissä, Päijänteen syleilyssä joko Halkoproomuilla tai Torpan saunoilla. Valmistuksessa hyödynnämme aitoa tulta, hiillosta sekä grilliä.
Huomioittehan, että mikäli tilaisuus siirtyy esimerkiksi kelien vuoksi sisällä tarjoiltavaksi, saattaa menun sisältö tai valmistustavat muuttua.
Possunkylkeä vartaassa
Apajan paholaisenhilloa
Savustettua kananpoikaa
Punaherukka-minttuhyytelöä
Loimulohta
Nokkosmajoneesia
Avotulella paahdetut juurekset ja murskatut perunat
Apajan yrttisalaatti ja puutarhan vinegrette
Marinoitu juuressalaatti
Coleslaw
Torpparinleipää suolareunuksella
Voita
Jogurttimarjapiirakka
Kahvia ja teetä