Ulkomenut ovat saatavilla säävarauksella toukokuun keväisistä päivistä syyskuun pimeneviin iltoihin saakka. Ulkomenut valmistamme aina vieraidemme silmien alla, luonnon helmassa. Menun tarkoitus on saada vieraat nauttimaan yhdessäolosta ja ulkoilmasta rennosti seurustellen.
Koe ulkona valmistettu elämysruokailu, nämä menut valmistetaan aina pihapiirissämme hyödyntäen hiillosta ja aitoa tulta.
Tässä menussa voit valita yhden tai kaksi pääruokaa nautittavaksi. Pohjosahon tilan possunniska valmistetaan aidolla tulella, grillissä tai hiilloksella, kun taas lohen valmistamme ulkoparilalla, loimuttamalla tai grillissä. Niittymäen tilan naudan rinta valmistuu grillissä tai hiiliparilalla saadakseen rapean pinnan ja mehevän aromin.
Isomman ryhmän kanssa menu nautitaan Päijänteen äärellä, Halkoproomujen katetulla laiturilla,
pienempien ryhmien kanssa Torpan saunojen pihapiirissä.
Huomioittehan, että mikäli tilaisuus siirtyy esimerkiksi kelien vuoksi sisällä tarjoiltavaksi, saattaa menun sisältö tai valmistustavat muuttua.
Yhdellä pääruoalla 59 e | hlö
Kahdella pääruoalla 65 e | hlö
Pääruokavaihtoehdot
Hunaja-sinappipaahdettua possunniskaa
Apajan Paholaisenhilloa
Sinapilla ja siemenillä kuorrutettua lohta
Punasipulihilloketta
Ylikypsää naudan rintaa
Apajan Paholaisenhilloa
Yrttismetanakastiketta
Lisäksi
Avotulella paahdetut perunat ja juurekset
Apajan yrttisalaatti ja puutarhan vinegrette
Marinoitu juuressalaatti
Pähkinäinen päärynäsalaatti
Torpparinleipää suolareunuksella
Voita
Raparperi-juustokakku
Kahvia ja teetä
Lisähinnasta loimulohta + 15 e | hlö
Minimitilaus 10 hengelle