Oletko aina halunnut työskennellä ainutkertaisen upeassa miljöössä muiden ammattilaisten ympäröimänä? Sykkiikö sydämesi laadukkaan ja maistuvan ruoan valmistukselle ja palatko halusta luoda vieraillemme unohtumattomia elämyksiä? Me etsimme tiimiimme Jyväskylän Vaajakoskella sijaitsevaan tilausravintola Savutuvan Apajalle kokkia.
Savutuvan Apaja sijaitsee Jyväskylän kupeessa, Päijänteen rannalla. Se toimii tilausravintolana sekä tapahtumanjärjestäjänä, missä halutaan luoda vieraille unohtumattomia elämyksiä huikeissa puitteissa, erinomaisen ruoan ja juoman sekä vieraanvaraisen palvelun parissa. Tarjoamme laadukkaita ravintola-, kokous-, juhla- sekä virkistyspalveluita yksityis- ja yritysasiakkaillemme.
Työtehtäviisi kuuluu osallistuminen ruoanvalmistukseen alusta loppuun, varmistaen laadukkaan ja herkullisen lopputuloksen. Pääset myös mukaan menun kehittämiseen, jotta voit tuoda omia ideoitasi ja näkemyksiä mukaan sesongin makuihin ja ruokalajeihin.
Hakijana sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta kokin työtehtävistä. Olet luova ja innokas kokeilemaan uusia makuja ja luomaan herkullisia makuelämyksiä. Olet valmis työskentelemään vaihtelevissa työaikatauluissa yksityistilaisuuksien mukaan. Omaat positiivisen asenteen ja kyvyn pysyä rauhallisena kiireen keskellä. Savutuvan Apajalla teette töitä tiiviinä tiiminä, joten etsimme hyviä kommunikointi- sekä tiimityöskentelytaitoja omaavaa osaajaa rikastuttamaan rivejämme.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä keittiöalan ammattilaisena ja oppia uusia taitoja luovassa työympäristössä. Annamme sinulle tilaa tuoda omia ideoitasi ja näkemyksiä ruokalistaamme.
Töitä on tarjolla osa-aikaisesti sesongin puitteissa. Oikean persoonan löydyttyä on kuitenkin mahdollista jatkaa sopimusta myös pidemmälle ajalle suuremmilla työtunneilla.
Palkkaus neuvoteltavissa hakijan osaamistason mukaan, aloitus heti sopivan tekijän löydyttyä.
Tarvittaessa töihin kutsuttava, sesonki- ja viikonlopputyöntekijä
Haluatko luoda vieraillemme unohtumattomia elämyksiä ja olla aktiivisessa roolissa ideoimassa uutta? Onko esimerkilläsi johtaminen sinulle sydämen asia ja osaatko vetää kollegoidesi kanssa yhtä köyttä myös paineen alla? Me etsimme tiimiimme Jyväskylän Vaajakoskella sijaitsevaan tilausravintola Savutuvan Apajalle SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ.
Savutuvan Apaja sijaitsee Jyväskylän kupeessa, Päijänteen rannalla. Se toimii tilausravintola- sekä tapahtumanjärjestäjä paikkana, missä halutaan luoda vieraille unohtumattomia elämyksiä huikeissa puitteissa, erinomaisen ruoan ja juoman sekä vieraanvaraisen palvelun parissa. Tarjoamme laadukkaita ravintola-, kokous-, juhla- sekä virkistyspalveluita yksityis- ja yritysasiakkaillemme. Viime vuosina olemme tehneet aktiivisesti investointeja toimintamme kehittämiseksi. Nyt haemme joukkoomme henkilöä vastaamaan vuoron sujuvasta kulusta sekä salin tehokkaasta toiminnasta. Tuleva vuoropäällikkömme tulee työskentelemään tiiviissä yhteistyössä varsinkin ravintolapäällikön kanssa, sillä yhdessä me näitä hommia hoidetaan ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.
Tehtäviesi pääpaino on vuoron johtamisessa. Hallitset ja ymmärrät työvuorosuunnittelua ja miehitystä, sekä osaat reagoida ja tehdä tarvittavia muutoksia niin työvuoroihin kuin toimintatapoihin tilanteen niin vaatiessa. Delegoit työtehtäviä ja johdat toimintaa paikan päällä etenkin isoimmissa tilaisuuksissa ja ruuhkaisimpina päivinä yhdessä muun tiimin kanssa. Salitiimin avainhenkilönä sinun tulee olla läsnä ja ajan tasalla Apajan miehitys- ja varaustilanteesta, ja toimit usein tilaisuudessa itse hostina osaten delegoida työtehtäviä sekä ohjata omaasi sekä muiden priorisointia.
Tutkinto tai pitkä työkokemus ei ole kynnyskysymys, mutta haluamme, että intohimosi ja persoonasi on samalla sivulla kanssamme. Haluamme, että työ Apajalla antaa jokaiselle meistä enemmän kuin ottaa. Sinä olet vuoropäällikkönä keskeisessä roolissa auttamaan meitä sen saavuttamisessa. On myös oleellista, että ajatuksesi laadukkaasta asiakaskokemuksesta, työvuoron johtamisesta ja ihmisten parissa toimimisesta ovat Apajan arvojen mukaiset. Haluamme löytää ammattilaisen, joka auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme myös tulevaisuudessa.
Työsopimus on määräaikainen vuoden 2024 loppuun asti, toki huipputyypin kanssa katsotaan mielellään pidemmällekin tulevaisuuteen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Haku päättyy 15.9.2024
Lisätietoja tai hakemuksen voit laittaa emilia.saukkoriipi@savutuvanapaja.fi
Puhelinnumero: 040 506 1822
Onko edessäsi työharjoittelu tai opintojesi lopputyö?
Meillä saat kokemusta monenlaisista tapahtumista.
Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja siksi annamme mielellämme sinulle vastuuta työtehtävissä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja myös sinulla on mahdollisuus osallistua kehitystyöhön mikäli intoa riittää.
Toimintamme on erittäin monipuolista ja pystyt itse vaikuttamaan paljon harjoittelusi sisältöön. Työtehtäviä on tarjolla eri osa alueissa niin ravintolan, keittiön kuin myynninkin puolella. Tahdomme tarjota mahdollisuuden harjoitteluun, joka hyvinkin voi muuttua sinulle työpaikaksi harjoittelun jälkeen.
Tykkäämme tehdä työmme hymyillen ja nauraen, toisiamme kannustaen ja näitä odotamme myös sinulta.
Ota yhteyttä ja tule käymään paikan päällä! Aikaisempien harjoittelijoiden kokemuksiin voit tutustua sivun alalaidasta.
Savutuvan Apajan harjoittelukokemuksia kesältä 2020
Apajalla työskentely oli ikimuistoista, tarjoten ensimmäisen työkokemuksen alalta upeassa ympäristössä monipuolisineen työtehtävineen. Harjoitteluni kesti pandemian seurauksena puoli vuotta, jonka aikana pääsi kokemaan jos jonkinlaista. Kesällä 2020 kesäterassilla pääsi kokemaan baarin puolta ja grilliltä tarjoilua, joka oli lanseerattu koronan takia. Koin olevani onnekas, kun pääsin kokemaan miten poikkeusolot vaikuttavat alaan, esimerkiksi häiden ja muiden tilaisuuksien järjestelyyn.
Harkkapaikkana Savutuvan Apaja oli aivan loistava ja täysin vailla vertaansa – jo pelkästään miljöönsäkin puolesta. Tein harkkaa juhannuksesta jouluun saakka ja sinä aikana pääsin näkemään ja kokemaan jos jonkinmoista tapahtumaa aina häistä muistotilaisuuksiin ja ristiäisiin, ja yrityskokouksista pikkujouluihin. Työpäivät olivat hyvin erilaisia keskenään, mikä toi mukavaa vaihtelua arkeen. Häät olivat kuitenkin ehdoton suosikkini niiden ainutlaatuisen tunnelman ja ihmisten vilpittömän onnellisuuden takia. Usein hääpäivät olivat työpäivinä pitkiä ja fyysisesti rankkoja, mutta aina yhtä ihania, ja aika kului kuin siivillä.
Parasta Apajalla oli työyhteisö. Porukka tuntui perheeltä, johon otettiin avosylin mukaan. Kaikki neuvoivat tarvittaessa, eikä koskaan tarvinnut arastella pyytää apua. Aina kannustettiin kysymään, jos jokin oli epäselvää tai jos halusin oppia jostain aiheesta lisää. Harjoitteluni edetessä sain myös enemmän vastuuta, ja koin, että minuun luotettiin, mikä tuki oppimistani ja lisäsi itseluottamustani. Kaiken kaikkiaan ihana harjoittelukokemus, jonka aikana opin valtavasti ja ennen kaikkea kasvoin ammattilaisena.
Savutuvan Apajan harjoittelukokemuksia kesältä 2019
Kesän harjoittelu upeassa miljöössä Päijänteen rannalla oli ainutlaatuinen ja mahtava kokemus, jota en unohda varmasti koskaan. Suoritin restonomiopintojen ensimmäisen harjoittelun Savutuvan Apajalla, joka oli minulle entuudestaan melko tuntematon yritys. Se ei kuitenkaan haitannut, sillä jo ensimmäisistä päivistä lähtien koin olevani hyvin tervetullut tähän yhteisöön.
Harjoittelun aikana pääsin kokemaan ja tekemään monipuolisesti eri työtehtäviä lukuisissa erilaisissa tilaisuuksissa, joista varmasti mieleenpainuvimpia olivat häät sekä isoimmat yritystilaisuudet. Oli mahtavaa, että kesän ja harjoittelun edetessä sain enemmän vastuuta työskennellessäni asiakaspalvelutehtävissä, joita oli hyvin monipuolisesti. Sainkin tärkeää oppia ja kokemusta sali- ja baarityöskentelystä. Työpäivät olivat keskenään erilaisia ja se tekikin harjoittelusta entistä antoisamman.
Mielestäni parhainta oli iloiset ja kannustavat työkaverit sekä lämpimät kesäillat toinen toistaan upeampia auringonlaskuja ihaillessa eri tilaisuuksien yhteydessä. Apajalla yhteishenki ja tekemisen meininki on huikea, joten tylsää hetkeä ei tullut koskaan ja aina kaikki neuvoivat sekä opettivat kun tarve vaati. Harjoittelu antoi minulle paljon ja viihdyin Apajalla niin hyvin, että suorastaan joka päivä odotin malttamattomana, että pääsisin töihin!
Olen kolmannen vuoden restonomiopiskelija ja suoritin suuntaavan harjoitteluni Savutuvan Apajalla kesän 2018 aikana. Koin oloni alusta asti todella tervetulleeksi ja tuntuikin, että olin saapunut osaksi perhettä, en vain työyhteisöä.
Parasta työtehtävissä oli niiden monipuolisuus ja se, että pääsin tekemään ja kokemaan asioita, joita en olisi muuten välttämättä koskaan tullut kokeneeksi. Erilaisten tilaisuuksien kirjo sekä kaikki niiden valmistelussa ja taustalla tehtävä työ tulivat hyvin tutuiksi, ja sain runsaasti arvokasta kokemusta myös minulle ennestään vieraasta salityöskentelystä, myyntipuolta unohtamatta. Oli mukavaa, että sain paljon vastuuta ja kannustusta, ja ihanat työkaverit olivat aina valmiita auttamaan ja neuvomaan.
Sain olla mukana kehittämässä ruokia, ideoitani kuunneltiin ja sain paljon vastuuta Apajan keittiötyöstä.
Olin Savutuvan Apajalla kesätöissä keittiön puolella kesällä 2018. Siellä sain työskennellä Marjan kanssa, jolla on pitkä ura takanaan Savutuvan Apajalla. Työ Savutuvan Apajan keittiössä oli vaihtelevaa ja monipuolista, sillä ryhmien koko vaihteli paljon. Opin paljon uutta suomalaisista perinneruoista ja sain myös itse olla mukana kehittämässä ruokia ja tuoda omia ideoita esiin. Marja on Savutuvan Apajan keittiön sydän! Hän oli aina valmis auttamaan ja oli avoin uusille ideoille ja hänen kanssaan oli todella mukava ja rento työskennellä!
Parhaimpia muistoja kesästä oli ralliporukan grillijuhlat, jotka järjestettiin proomulla. Sain keittiön sijaan työskennellä ulkona grillaten ruokia ja tarjoilla niitä suoraan pannulta asiakkaille. Sain nähdä, kun lämmin kesäilta ilta alkoi hämärtyä ja ihmiset nauttivat olostaan. Loppukesästä tuurasin Marjan lomia, jolloin työskentelin keittiössä pääosin yksin. Sain ottaa paljon vastuuta, mutta aina oli joku jonka kanssa pystyin suunnittelemaan tulevaa tapahtumaa keittiön näkökulmasta ja kysymään jos jonkin mietitytti. Työ oli antoisaa ja työporukka Savutuvan Apajalla oli erittäin ihana! Työporukkaan oli helppo päästä mukaan ja tunsin oloni tervetulleeksi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
Paikkana Savutuvan Apaja on todella kaunis ja tuntui aina kuin olisi tulossa mökille kun pyöräilin pitkin hiekkatietä töihin. Päivinä jolloin tulin töihin pyörällä, oli ihanaa pulahtaa järveen ennen työpäivän alkua. Kiitos Savutuvan porukalle kesästä se oli ehdottomasti yksi parhaimpia työpaikkoja!
Kesän aikana opin laajasti uusia asioita koskien erilaisia asiakastilaisuuksia, sekä niihin liittyvistä taustatöistä. Erityisen paljon pidin kesähäistä, jotka alkoivat varhain ja jatkuivat yöhön, sillä miljöö ja sen luoma tunnelma sai minut kokemaan melkein kuin itse olisin ollut vieraana häissä.
Savutuvalla ei tarvinnut pelätä jos halusi oppia uutta, sillä jokainen paikan työntekijöistä oli valmis ja halukas opettamaan asioita, liittyivät ne sitten laskutukseen tai heinäseipäiden tekoon.
Parasta harjoittelussa oli uuden oppiminen, aurinkoisten päivien hyödyntäminen pihahommissa sekä töiden jälkeinen pulahdus järvessä. Kohdallani koen harjoittelun Savutuvan Apajalla tukeneen urakehitystäni.
Suoritin restonomiopintoihini sisältyvän toisen harjoittelun Savutuvan Apajalla Jyväskylässä. Yritys herätti mielenkiintoni kiinnostavan liikeidean ja ainutlaatuisen miljöönsä ansiosta. Tavoitteeni harjoittelulle oli laajentaa ammatillista osaamistani, ja Savutuvan Apaja tarjosikin mahdollisuuden tutustua erityisesti tilausravintola- ja juhlatoimintaan.
Harjoittelun aikana työskentelimme toisen harjoittelijan kanssa asiakaspalvelutehtävissä, minkä lisäksi hoidimme myös kaikenlaisia muita yrityksen toiminnassa vaadittavia tehtäviä. Työpäivät olivat todella vaihtelevia, ja ne koostuivat pääasiassa tilaisuuksien valmistelusta ja toteuttamisesta. Harjoittelun aikana pääsimme osaksi hyvin eri luonteisia ja kokoisia tilaisuuksia. Saimme työskennellä niin lukuisissa häissä ja juhlissa, yritystapahtumissa kuin vaikkapa vaihto-oppilaiden illanvietossa. Savutuvan Apajalla pääsikin tapaamaan myös monia kansainvälisiä vieraita, mikä oli mielestäni mahtavaa.
Asiakaspalvelutehtävien lisäksi pääsin tutustumaan monipuolisesti myös muihin pienyrityksessä vaadittaviin tehtäviin ja taitoihin. Oli todella mielenkiintoista päästä seuraamaan matkailuyrittäjän arkea. Yritys soveltuukin hyvin erityisesti matkailu- ja ravintola-alan harjoittelupaikaksi, sillä se edustaa hyvin suomalaista matkailubisnestä, ja harjoittelun aikana pääsi tutustumaan lähietäisyydeltä yritystoiminnan pyörittämiseen.
Koska yritys on pieni perheyritys, pääsi tiimiin helposti mukaan ja vastaanotto oli lämmin. Harjoittelun aikana tutustuin moniin uusiin ihmisiin, jotka ovat jääneet osaksi elämääni harjoittelun jälkeenkin. Mukavat työkaverit, mielenkiintoiset työtehtävät ja kaunis miljöö tekivätkin kesästäni ikimuistoisen.