Asiakastilaisuus – Illaksi yrityssaunat?

Erilaisten yritystilaisuuksien suunnittelu ja toteuttaminen tulee lähes jokaisella työpaikalla jossain kohtaa työn alle. Olipa kyseessä kesäjuhlat, tiimi- tai virkistyspäivät, asiakastilaisuus tai pikkujoulut, vaatii suunnittelu aina aikaa ja huolellista työtä. Mitä tilaisuuksissa tulee ottaa huomioon, mihin kannattaa käyttää eniten resursseja ja mikä tilaisuuden todellinen tarkoitus on?

Jotta saat suunniteltua onnistuneen ja sujuvan asiakastilaisuuden, olemme koonneet aikatauluksen sekä sisällön suunnittelun avuksi tämän blogipostauksen. Mitä kaikkea asiakastilaisuuteen voi sisällyttää? Aamupäivän asiakastilaisuuksiin voi sisällyttää miellyttävää ja informatiivista sisältöä teidän yrityksenne osaamisesta lähiruoka-aamiaisen ohella ja illan asiakastilaisuudet kruunaavat saunat. Saunailloissa on luontevaa rentoutua keskustelun ääreen, jossa myös kaupankäynti käy helpommin.

Ulkoilmatapahtuma

Onko teillä tuotteita tai palveluita, joita voisi esitellä hyvän musiikin ja ruoan parissa ulkoilmatapahtuman merkeissä? Savutuvan Apajalla vehreä pihapiiri tai Halkoproomujen rantaterassi antavat erinomaisen ja ainutlaatuisen paikan asiakastilaisuudelle. Esittele tuotteitasi tai palveluitasi hyvän musiikin pauhatessa taustalla ja grillin tuoksun vallatessa vieraidenne hajuaistit.

Luo hyvä ja rento ilmapiiri kuitenkin houkuttelevalla sisällöllä. Tilaisuudessa on hyvä ottaa huomioon myös muutakin kuin myytävät tuotteet ja palvelut. Varaa DJ, grillistä nousevat herkut ja nauti vieraidenne seurasta.

Esittelytapahtuma

Mikäli ulkoilmatapahtuma kuulostaa liian hurjalta Suomen sääolosuhteiden vuoksi, niin myynti- ja asiakastilaisuuden voi suunnitella myös ainutlaatuiseen sisätilaan. Sisätilassa kuitenkin on huomioitava, että tilaisuuden luonne ei ole yhtä helposti lähestyttävä kuin ulkona järjestetty tapahtuma. Ota siis vieraat huomioon heti heidän astuessa tilaan sisään ja huolehdi heistä koko vierailun ajan.

Rakenna houkuttelevat minimessut Apajan päärakennukselle. Esittelytapahtuman kruunaa onnistuneet tarjoilut.

Kahdenkeskeiset keskusteluajat

Olipa asiakastilaisuus esittelytapahtuman tyylinen tilaisuus tai railakkaampi illanvietto, ota huomioon, että tilaisuus on suunniteltu myynnin edistämiseen tai kumppanuuksien solmimiseen. Etukäteen on jo hyvä suunnitella tilanteita, joissa pääsee asiakkaiden kanssa kahden kesken vaihtamaan kuulumisia. Onko se saunan lauteilla, pieni happihyppely pihapiirissä vai etukäteen varattavat tapaamisajat?

Aamusaunat ja lähiruoka-aamiainen

Aloita asiakastilaisuus rennosti aamusaunoilla. Saunat ovat hyvä paikka lämmitellä uusia tuttavuuksia, höpötellä rennosti tai vaihtaa kuulumisia. Suomalaisille saunat ovat luonnollinen paikka rentoutua, kun taas ulkomaalaisille saunat ovat eksoottinen kokemus. Savutuvan Apajalla aamusaunoista voi nauttia ennen tai jälkeen runsaan lähiruoasta valmistetun aamiaisen. Suosittelemme siirtymään saunoista aamiaiselle, jossa voi samalla luontevasti sivuta jo yrityksenne tuotteiden ja palveluiden parhaita puolia.

Tutustu saunatiloihin

Illallinen ja yrityssaunat

Selkeästi suosituin konsepti kuitenkin asiakastilaisuuksiin on tarjota vieraille unohtumaton kokemus illallisella erilaisten makujen parissa ja jatkaa iltaa illallisen jälkeen saunatiloissa. Yhdistä iltaan vielä Jyväskylän Viiniklubin viinitasting, Panimoyhtiö X:n oluttasting tai DeLorean -drinkkikoulutus ja ilta on varmasti onnistunut.

Savutuvan Apajalla illallisella kaikki makumaailmat ovat mietitty tarkasti hyödyntäen Keski-Suomen parhaimpia raaka-aineita. Useimmat menumme ovat buffet-tarjoiltuja kokonaisuuksia, mutta pienelle porukalle valikoimastamme löytyy myös seitsemän ruokalajin pöytiin tarjoiltua illallista tai jotain siltä väliltä, kuten Kilpi -menumme, joka on osittain pöytiin tarjoiltu kokonaisuus. Illallisen täydentää huolella valitut viinit. Osa viineistä on valittu yhteistyössä Jyväskylän Viiniklubin kanssa.

Tutustu menuihin

Esimerkki aikataulutus asiakastilaisuuksiin

18.00 Saapuminen risteilyn kautta Savutuvan Apajalle
Apajan henkilökunta toivottaa vieraat tervetulleeksi

18.00 Alkumaljat ja tervetulopuheet pihapiirissämme
Hyvää tunnelmaa nostattamaan suosittelemme

Perlage Canah Brut Prosecco Superiore
Napue Gin & Tonic

18.30 Siirtyminen illallistilaan
Apajan tervetulosanat ja menuesittely

19.00 Illallinen ja viini

20.30 Baarimestarin väliintulo
Suosittelemme rentoa tutustumista cocktaileihin baarimestarimme opastuksella.

21.00 Siirtyminen rantasaunoille Päijänteen rantaan
Ehkä saunat ulkoporealtaiden kera tai perinteisesti savusauna

23.00 Tilaisuus päättyy

 

 

  

”Ainutlaatuinen tunnelma poikkeuksellisen upeissa Päijänteen rantamaisemissa. Ammattitaitoinen, joustava ja odotukset ylittävä henkilökunta. Ensiluokkaisen keittiön huikeat suomalaiset, silti modernit makuyhdistelmät vaativaankin kansainväliseen makuun. Kesäkuussa 2019 yöttömän yön tunnelmissa saimme kokea tämän kaiken järjestäessämme kansainvälisen tapahtuman asiakkaillemme. Kaikki toimi saumattomasti ja tapahtuma oli ikimuistoinen. Lämmin kiitos Savutuvan Apaja!”

Marika M., Valmet Technologies Oy.

Lue lisää Savutuvan Apajan referensseistä

Pyydä tarjous asiakastilaisuuteen