Henkilöstökoulutus – Suunnitteletko tiimin tai koko organisaation koulutuspäivää?

Henkilöstökoulutus Jyväskylässä? Uusi vuosi, uudet kujeet. Vuoden alku tai kevättalvi ovat täydellistä aikaa koko henkilöstön tai pienempien tiimien valmennukseen ja kouluttautumiseen. Onko tavoitteena katsoa yhteiset sävelet tulevalle vuodelle, lisätä motivaatiota, sitouttaa henkilöstöä tai ohjeistaa uuden laitteen, palvelun tai tuotteen pariin?

Henkilöstökoulutusten tarkoituksena on aina tehdä muutosta sisältäpäin ja varmistaa henkilökunnan osaaminen. Maailma ja toimintaympäristöt muuttuu, varmistathan sinäkin siis, että teidän henkilöstönne osaaminen on ajan tasalla.

Varaamalla koulutuspäivän Apajalta, voit varmistua, että te voitte keksittyä huoletta koulutusosuuteen ja Apajan henkilökunta varmistaa tilaisuuden sujuvuuden tarjoiluista, aikataulutuksen suunnittelusta vaikkapa loppuillan saunalliseen illanviettoon. Lue kokonainen blogipostaus siitä, että miten isommat tai pienemmät henkilöstökoulutuspäivät kannattaa aikatauluttaa ja mitä muita asioita kannattaa ottaa huomioon.

Miksi järjestää henkilöstökoulutus

Sen lisäksi, että osaava henkilökunta on kilpailuetu yrityksellenne, se myös motivoi ja sitouttaa itse työntekijää. Kyllähän sen tietää, että epävarma fiilis kuormittaa pidemmän päälle, kun taas onnistumisen tunteet auttavat jaksamaan pitkälle. Kun työntekijä ymmärtää taustasyyt muutokselle ja oman roolinsa muutoksen keskellä, on todennäköisempää sisäänajaa muutokset nopeammalla aikataululla osaksi organisaatiota.

Koulutuksen ideana onkin motivoida ja tehdä muutosta sisältäpäin parempaan tuottavuuteen, uskollisempaan asiakkaaseen ja tämän myötä parempaan tuottavuuteen.

Tilat

Savutuvan Apajan tilat varataan aina yksityiskäyttöön. Myös isojen ryhmien työpajapäiviä varten voi varata koko päärakennuksen tilat, jolloin eri tiloissa voi olla eri pisteitä workshopeille, luennoille tai ryhmätyöskentelylle. Erikseen varattuina tiloihin mahtuu pienemmät ja isommatkin ryhmät.

Metsä-kabinetti

  • Kokoustila 5–16 hengelle, ryhmätyöskentelyssä jopa 20 hengelle

Riihi

  • Kokoustilana 5–25 hengelle, ryhmätyöskentelyssä jopa 40 hengelle

Kalliosali

  • Kokoustilana 15–40 (max. 60) hengelle, ryhmätyöskentelyssä jopa 80 hengelle

Tutustu tiloihin täältä

Tarjoilut

Varmista värikkäät ja monipuoliset tarjoilut rytmittämään päivää ja pitämään verensokerit tasaisena. Suosittelemme kokouspäivään päivän pituudesta riippuen aamiaiset, lounasvaihtoehdot, välipalakahvitukset sekä mahdolliset illallismenut. Joskus koulutuspäiviin riittää pelkät kahvitarjoilut, mutta Apajalle saapuessa kannattaa kyllä hyödyntää ja nauttia Keski-Suomen parhaimmista mauista.

Mahdollisia tiimipelejä ja luentoja

Koko päivän sisältöä ei ole pakko hallita itse. Ota yhdeksi aktiviteetiksi tiimin työskentelytaidot ja anna Evendan (yhteistyökumppani) järjestää ryhmälle tiimiyttäviä pelejä ja leikkejä. Toisessa pisteessä asiantuntija voi kertoa palautumisesta ja stressinhallinnasta tai koulutuksen sisältöön vastaavasta aiheesta. Hyödynnä koulutuspäivissä siis ulkopuolisia asiantuntijoita, jotta päivästä tulisi mahdollisimman monipuolinen ja myös sinä ja järjestelytiimi itse saisitte uusia ajatuksia.

Lue lisää täältä

Illan saunat ja yhteinen illallinen

Nyt, kun kerran koko henkilöstö tai tiimi on saatu saman katon alle, niin miksei suosiolla yhdistäisi päivään myös rennompaa illanviettoa virkistyspäivän tai pikkujoulujen merkeissä. Koulutuspäivän jälkeen rentoutuminen saunan lauteilla ja yhteisen illallisen parissa ovat varmat aktiviteetit yhteishengen ja tiimidynamiikan nostatukseen.

Aikatauluehdotelma

8.00 Saapuminen Savutuvan Apajalle
Runsas ja monipuolinen aamiainen, hyvä startti päivälle

9.00 Henkilöstökoulutuspäivä alkaa

  • Tervetuloa-puhe
  • Esittely päivän agendasta ja mitä osallistujilta odotetaan
  • Yhteistä pohdintaa ja tiimityöskentelyä

12.00 Apajan lounaspöytä

13.30 Päivä jatkuu

  • Tiimikisailua
  • Hyvinvointi luento tai asiantuntija puheenvuoro

15.30 Iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä

  • Yhteenveto päivästä

16.00 Tilaisuus jatkuu iltaosuudella

16.15 Siirtyminen saunaosastolle

Katso lisää saunoista

18.30 Yhteinen illallinen

Livemusiikkia tai komiikkaa

22.00 Tilaisuus päättyy

 

 

“Savutuvan Apajan vahvuuksia on tunnelmallinen ympäristö, kiireetön tunnelma, kaunis kattaus, ja SuperHyvä lähiruoka – paikka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille!

Palveluketju toimii aina varausvaiheessa ryhmän erityistoiveet huomioon ottavan ideoinnin kautta ystävällisen tyylikkääseen toteutukseen, koko henkilökunta on kautta linjan mukana. 

Vieraiden odotukset ylittyvät toistuvasti, ja teille toistuvasti konferenssi-illalliselle vierasryhmiä tuovana itse aina ilahdun ja nautin siitä, miten eleettömän täydellisesti kaikki teillä sujuu. 

Suosittelen kympillä!” 

Taru-Maija H-R, Jyväskylän Yliopisto.

Lue lisää Savutuvan Apajan referensseistä

Pyydä tarjous koulutuspäivästä