Kokoa työporukkasi yhteen ja järjestä juhlat pitkän koronatauon jälkeen

Kaipaatko jo yhteisiä illanviettoja, antoisia kokouspäiviä ja koko konsernin yritysjuhlia? Pitkät päivät etätöiden parissa, harrastusten ja perjantai aftereiden tauot sekä virtuaalisesti toteutetut kokoontumiset ovat tulleet tutuksi 2020-2021 aikana ja yhdessäolon kaipuu korostuu koko ajan enemmän. Pidä huoli, että yrityksenne on heti valmiina yhteishengen nostatukseen sekä työyhteisön tiimiytymisen rakentamiseen, sillä niillä luodaan tulevaisuutta. Motivoitunut ja hyvinvoiva työyhteisö on avain kasvuun ja kehitykselle. Muista myös asiakassuhteiden vahvistaminen ennen kuin nousu todella alkaa!

Kokoa siis porukkasi yhteen pitkän tauon jälkeen ja järjestä ikimuistoinen jälleennäkeminen.

Haaveiletko syksyn tai alkutalven virkistyspäivistä, myynnin kick-off tapahtumasta tai asiakkaidesi jälleennäkemisestä? Nyt jos koskaan on tärkeää luoda uutta pohjaa henkilöstön yhteishengen nostatukseen ja asiakassuhteiden vahvistamiseen! Yritysjuhlilla takaat tiiviimmät suhteet omaan työporukkaasi ja asiakkaisiinne.

Olemme koonneet suunnittelun tueksi erilaisia vaihtoehtoja yritysjuhliin teeman, aikataulutuksen ja muun sisällön kera.

Karanteenin jälkeiset juhlat

Myynnin kick-off

Harmillisen usein liian moni myyjä jää jälkeen vuoden myyntitavoitteista jo ensimmäisten kuukausien aikana, jonka vuoksi suosittelemme varaamaan alkuvuoden kick-off tapahtuman, jossa myynti ja markkinointi istuvat saman pöydän ääreen. Kick-offin tavoitteena on käydä perusteellisesti läpi vuoden myyntitavoitteet ja askeleet niitä kohti. Lisäksi tulee asettaa mittarit tavoitteiden seuraamista varten.

Tiukan asiapäivän jälkeen on hyvä rentoutua illanvieton merkeissä esimerkiksi saunan lauteilla tai ulkoporealtaista maisemia katsellen.

Team Building -päivä

Nyt kun vuosi ja melkein toinenkin on vierähtänyt etätöiden parissa ja viime vuoden Teams-kahvihetketkin ovat hiipuneet pois kalenterista, on erittäin suositeltavaa järjestää tiimityöskentelyä edistävä päivä. Päivä voi koostua erilaisista aktiviteeteista, joita ratkotaan ja harrastetaan yhdessä työporukan kanssa.

Osa aktiviteeteista voi olla sidonnaisia työnkuvaan, mutta suosittelemme jättämään tilaa myös hauskanpitoon sekä leikkimieliseen kisailuun. Team building -päivän tavoitteena on kehittää yhtenäistä kommunikaatiota ja yhteistyötä työporukan jäsenten keskuudessa.

Asiakastilaisuus

Onko asiakkaiden kanssa keskustelu tuntunut samalta etäyhteyksien välityksellä vai oletko kaivannut sekaan myös rennompaa yhdessäoloa asiapitoisen tapaamisen ohelle? Onnistunut asiakastilaisuus on luotu niin, että siinä on selkeät tavoitteet miksi asiakastilaisuus tulisi järjestää. Tämän jälkeen on hyvä aloittaa käytännön toimet itse tilaisuuden järjestämisen kannalta, missä, milloin ja miten? Olisiko aamiaistreffit takkatulen ääressä sopiva vaihtoehto paikallisten asiakkaiden kanssa, mutta sopisiko kansainvälisille asiakkaille paremmin savusauna ja suomalaiset lähiruokaherkut?

Ennen tilaisuutta on vielä hyvä varmistaa tapahtumapaikan kanssa, että kaikki sovitut asiat ovat hoidossa ja itse tilaisuudessa antaa mahdollisuus rentoon kohtaamiseen lyhyen asiapitoisen ohjelman siivittämänä. Tärkeimpänä on luoda luottamusta ja välitöntä yhdessäoloa asiakkaiden kanssa.

Tilaisuuden jälkeen muista aina kiittää asiakkaitasi. Ja suuntaa katse tulevaisuuteen.

Illanvietto

Jäikö viime vuoden virkistyspäivät ja pikkujoulut välistä? Kokoa vihdoin työporukkasi kokoon ja suuntaa rentoon illanviettoon saunomisen, ulkoporealtaiden ja illallisen merkeissä.

Yhteiset illanvietot kasvattavat työyhteisön sosiaalista hyvinvointia, sillä ne mahdollistavat jatkossakin rennon vuorovaikutuksen ja avoimen ilmapiirin myös työpäivän aikana.

Yritysjuhlat

Kutsu kaikki konsernin työntekijät saman katon alle tai vietä ilta oman henkilöstön sekä tärkeimpien asiakkaidesi kanssa. Kesäjuhlissa saapuminen risteillen aurinkoisena päivänä luo onnistuneen ja mieleenpainuvan alun yritysjuhlille. Maissa nostetaan vuodenajan mukaiset cocktailit ja toivotetaan vieraat tervetulleeksi. Yritysjuhlissa ruoan lisäksi tärkeässä roolissa pelaavat näyttävät ja mielekkäät ohjelmanumerot laulavista tarjoilijattarista hämyiseen pianonsoittajaan sekä loppuillan Stand Up -komiikkaan tai livemusiikkiin. Kansainvälisten vieraiden kanssa iltaa voi jatkaa saunan lauteilla, mutta kesäaikaan suosittelen terassitansseja ja auringonlaskun ihailua järven rannalla.

Virkistyspäivä

Eloa ja virtaa uuteen vuoteen! Järjestä koko päivän virkistyspäivät, joissa nautitaan aamusta iltaan hyvästä ja monipuolisesta lähiruoasta. Päivän aktiviteetit voivat koostua sykkeen nostatuksesta tai vaikkapa motivaatioluennosta, josta mielellään päivää jatkaa saunomisen ja yhdessäolon merkein.

Tutustu täältä aktiviteetteihin.

Aikataulu tilaisuuden suunnitteluun

Isommat yritysjuhlat kannattaa laittaa suunnitteluun jo hyvissä ajoin, sillä halutut tapahtuma- ja juhlapaikat voivat olla karanteenin jälkeen entistä kysytympiä.

  • 24-6kk ennen tilaisuutta – Juhlapaikka, kuljetukset ja majoitusvarauksien tarjousten kysyntä
  • Mahdollinen paikan päällä tutustuminen
  • 6-3kk ennen tilaisuutta – Varausten vahvistaminen
  • 3-1kk ennen tilaisuutta – Aikataulutuksen, menun ja tilaisuuden ohjelman läpikäynti ja suunnittelu
  • 1kk-2vko ennen tilaisuutta – Vierasmäärän vahvistaminen ja yksityiskohtien varmistaminen

Nyt on paras aika aloittaa yritysjuhlien suunnittelu! Voimme yhdessä suunnitella tilaisuuden sisällön ja aikataulutukset yksityiskohtia myöten, jotta kaikki on valmiina ensi vuodelle. Kokoa siis yhteen ihana työporukkasi sekä rakkaat asiakkaat, sillä yhteisiä hetkiä on kaivattu, ja valmiiksi tehdyllä suunnitelmalla päästään toteuttamaan juhlat tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Aloittamalla suunnittelun nyt vältyt todennäköisemmin turhalta stressiltä sekä saatte käyttöönne haluamanne tilat, esiintyjät sekä muut palvelut.

 

”Kiitos Savutuvan Apajalle upeasta illasta 28.8.2019.

 Sadan hengen iltatilaisuutemme sujui kaikin puolin täydellisesti ja pieniä yksityiskohtia myöten ennakko-odotuksemme ylittäen! Tilaisuuden etukäteisjärjestelyt sujuivat mutkitta poikkeuksellisen ystävällisen, asiantuntevan ja oma-aloitteisen henkilökunnan kanssa. Yksityiskohdat hiottiin yhdessä kuntoon joustavasti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Illan aikana ei tarvinnut kantaa huolta tilaisuuden kulusta ja sain tilaisuuden järjestäjänä itsekin rentoutua ja nautiskella Savutuvan Pöydän herkuista. Vieraammekin olivat mykistyneitä upeista puitteista ja maistuvasta ruuasta. Erityiskiitos henkilökunnalle avusta tilausajojen järjestämisessä sekä jopa linja-autojen ajoaikataulujen ja reittien suunnittelussa. Järjestämme aivan varmasti jatkossakin tilaisuuksia Savutuvan Apajalla!”

Laura K., Keski-Suomen liitto

Lue lisää Savutuvan Apajan referensseistä.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä