Kokous- ja juhlapalvelut Jyväskylästä - Kaikki tapahtumapalvelut saman katon alta

Oletko järjestämässä yrityksenne kokouspäiviä vai etsitkö sopivia juhlapalveluita yritysjuhlia varten? Voisiko aamupäivän kokouksen yhdistää illan virkistysjuhliin? Mitä asioita tulee ottaa huomioon tarjoilupuolessa entäpä, kuinka järjestää onnistuneet kesäjuhlat?

Usein erilaisia juhlia ja tilaisuuksia suunniteltaessa on osattava ottaa huomioon monenlaisia tekijöitä, jotta vieraiden sekä myös teidän viihtyvyytenne varaajan roolissa on avainasemassa.

Kun kokous- ja juhlapalvelut löytyvät yhdestä osoitteesta, niin tilojen, kattausten, tekniikan, henkilökunnan kuin ruoka- ja juomatarjoiluiden kera, on varaus- sekä myös suunnitteluvaihe huomattavasti helpompaa sekä sujuvampaa. Lisäksi henkilökuntamme auttaa niin ideointi- kuin toteutusvaiheessa tilaisuutenne onnistumisessa.

Alle olemme kirjanneet asioita, joita tulee ottaa huomioon, kun suunnittelee tapahtumia ja juhlia.

Juhlapalvelut

Savutuvan Apajalla toimintamme perustuu onnistuneiden tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen, jonka vuoksi emme koskaan vuokraa pelkkiä juhlatiloja. Vain saunatilamme perustuvat tuntiperusteiseen vuokrahintaan, mutta tällöinkin pakettiin kuuluu onnistuneen kokemuksen takaamiseksi laudeliinat, pesuaineet sekä pyyhkeet. Juhlapaketteihimme kuuluu täten aina tilojen lisäksi suunnitteluapu, kauniit kattaukset kauden koristeiden kera, laadukas, mutta kuitenkin rempseä ja ammattitaitoinen palvelu sekä erinomaiset ja laadukkaat ruokatarjoilut juomien kera. Tarjoilut valmistamme ylpeydellä lähitilojemme raaka-aineista, alusta loppuun omaa reseptiikkaa kunnioittaen, omassa keittiössämme sekä pihan savustinta ja grillejä hyödyntäen.

Savutuvan Apajan juhlapalvelut antavat ainutlaatuisen pohjan monenlaisille juhlille ja tilaisuuksille. Järjestitpä sitten yrityspuolen kesäjuhlia, yrityksen syntymäpäiviä, kokouksia tai virkistyspäiviä, akateemisia juhlia, yhdistyksen tilaisuuksia, sukutapaamisia tai muita perhejuhlia, kuten rippijuhlia, yo-juhlia, kastejuhlia sekä hääjuhlia.

Kysy rohkeasti sinun tarpeisiisi sopivista järjestelyistä täältä.

Juhlat ja tapahtumat Savutuvan Apajalla

Haluamme olla ylpeitä omasta työstämme ja haluamme, että sujuva ammattitaitoinen huolenpito tilaisuuksien alusta loppuun saakka välittyy myös vieraillemme. Tämän vuoksi me panostamme suunnitteluvaiheeseen, jotta tilaisuuden aikana kaikki on taatusti sujuvaa. Meille tärkeintä on teidän viihtyvyytenne koko juhlan ja tapahtuman ajan, ja se, että te saatte korkealaatuista palvelua ja erinomaisia tarjoiluja tilaisuuden luonteen mukaisesti.

Meidän palveluiden lisäksi teemme yhteistyötä alueen palveluntarjoajien kanssa, täten kokonaisuus rakentuu kuin itsestään.

Yhteistyökumppaneistamme löytyy palveluntarjoajia hotellimajoitukseen, laiva- ja linja-autokuljetukseen, erilaisiin aktiviteetteihin kädentaitopajoista, drinkkien maailmaan sekä erilaisiin urheilu- tai tiimiaktiviteetteihin. Näiden lisäksi yhteistyökumppaneistamme löytyy myös monipuolinen tarjonta livemusiikin ja esiintyjien osalta.

Tutustu yhteistyökumppaniverkostoomme täältä.

Tarjoiluiden suunnittelu tilaisuuksiin

Tarjoilupuoli kannattaa aina suunnitella tilaisuuden luonteen mukaisesti. Kokouspäivän tarjoilut poikkeavat perhejuhlien tarjoiluista, yritysjuhlien illallinen koostuu yrityksestä ja sen vieraista riippuen joko juhlavammasta kokonaisuudesta tai rennommasta ulkomenusta tai possujuhlasta. Tarjoiluja suunniteltaessa on hyvä ottaa huomioon tilaisuuden luonteen lisäksi tilaisuuden tai juhlan kesto, sekä onko vieraat saapuneet pitkästä matkaa vai mahdollisesti suoraan hotellin aamupalapöydästä.

Kokoustarjoilut

Kokouspäivän tarjoilut koostuvat usein monipuolisesta aamiaisesta, lounasbuffetista sekä iltapäiväkahveista. Kokous on mukava aloittaa rauhassa aamiaispöydän äärellä, jolloin on hyvä aika tutustua jo muihin kokoukseen osallistuviin vieraisiin. Toisena vaihtoehtona aamuun on tervetulokahvit esimerkiksi suolaisella kahvileivällä, mutta tällöin usein kokousta viritellään jo käyntiin samalla, kun vielä nautiskellaan aamukahvia. Kokouspäivän tarjoilut rytmittävät mukavasti päivää, jolloin tulee väistämättä pidempi tauko lounaspöydän äärellä.

Juhlatarjoilut

Juhlatarjoilut kannattaa suunnitella aina juhlan luonteen mukaisesti. Yritysjuhlissa usein panostetaan illallisosuuteen ja täten useimmiten nautitaan monipuolisista ja runsaista Juhlamenuista, tai niiden sekä yrityksen juhlien teeman ympärille rakennetusta menukokonaisuudesta. Joskus juhliin sopii kokonaan laadukkaaseen buffetpöytään koottavat tarjoilut, kun taas joskus menu rakennetaan osittain pöytiin tarjoiltuna.

Perhejuhlissa, kuten rippi- ja kastejuhlissa usein toivotaan kevyempiä tarjoiluita esimerkiksi juhlavasta keittopöydästä juhlavaan kahvikattaukseen. Apajalla nautimme usein Rossin Kalan lohella viimeistellystä savulohikeitosta tai monipuolisesta kattauksesta suolaisia ja makeita herkkuja. Muistotilaisuuteen voi myös toivoa juhlavampaa menukokonaisuutta tai kevyempiä kattauksia, joissa näkyy myös vainajan lempiruoat.

Savutuvan Apajalla panostamme näyttävään esillepanoon, jossa on otettu kaikki pienetkin yksityiskohdat huomioon niin ruoan esillepanon kuin koko buffetpöydän kokoamisen suhteen.

Pikkujoulut

Onko tänä vuonna suunnitteilla perinteisempää jouluruokailua kinkun ja laatikoiden kera, vai tuntuunko, että nyt olisi hyvä maistella modernimpia makuja?

Savutuvan Apajalla pikkujoulukauden buffet-pöydät koostuvat laadukkaista raaka-aineista, ja useammasta menukokonaisuudesta, jolloin te voitte valita teille sopivimmat tarjoilut. Vuodesta toiseen perinteinen Talonpojan joulupöytä kulkee suosittuna vaihtoehtona, mutta viime vuonna haastajaksi nousi Savutuvan joulumenu, jossa pääruokana tarjoillaan mureaa hirvipataa.

Pikkujouluja juhlistetaan Apajalla niin lounas- kuin illallisaikaan.

Erikoisuudet

Haluaisitko kokea vieraidesi kanssa jotain spesiaalia? Rakennamme mieluusti teemaan sopivat tarjoilut ruotsalaisesta Midsommar juhlasta rapujuhliin, hirvipeijaisista kesän Nuotio -menuihin sekä syksyn Riistaillallisiin. Teeman mukaiset tarjoilut suunnitellaan aina tilaisuuskohtaisesti, joten ole rohkeasti yhteydessä, kun suunnittelet jotain erikoisempaa.

 

”Tilaisuuden suunnittelussa ja järjestämisessä voi luottaa täysin Savutuvan Apajan henkilökunnan ammattitaitoon ja työpanokseen. Heille voi viedä vierasryhmän luottavaisin mielin tietäen, että asiat hoituvat ja pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon. Mukava henkilökunta ja ihana miljöö ☺︎”

Niina V., Valtra Inc.

Lue lisää Savutuvan Apajan referensseistä

Pyydä tarjous juhlista