Tilausravintola aivan Jyväskylän kupeessa - Yritysjuhlat- ja tapahtumat, asiakastilaisuudet, perhe- ja hääjuhlat

Etsitkö ravintolaa, jossa voit viettää tilaisuuden omien vieraidesi kanssa? Mietityttääkö viereisen pöydän asiakkaat vai haluaisitko jutella omien asiakkaidenne tai vieraidenne kanssa ilman, että tarvitsee miettiä, kuuleeko muut mistä puhutte? Mistä sitten lähteä etsimään yksityiskäyttöön varattavia ravintolatiloja?

Tässä blogipostauksessa olemme koonneet tilausravintolan edut erilaisia tilaisuuksia ajatellen.

Kun varaat ryhmällesi ruokailun, saunaillan, juhlan tai tapahtuman tilausravintolasta, voit varmistaa varausvaiheessa erikseen yksityisyytesi tilaisuuden aikana. Savutuvan Apajalla varaamme kaikkia päärakennuksen tiloja yksityiskäyttöön, jolloin voit nauttia ja keskittyä huoletta omiin vieraisiinne. Tilausravintolassa kaikki tarjoilut, aikataulutukset ja muutkin yksityiskohdat suunnitellaan ja järjestetään varaajan toiveiden mukaisesti, ainakin meillä Apajalla.

Tilausravintola yksityiskäyttöön

Savutuvan Apajan päärakennukselta löytyy kolme erillistä juhlatilaa, jotka voi varata kokous-, yritys-, asiakas- ja perhetapahtumiin sekä hääjuhliin. Jokaisessa tilassa on aina oma sisäänkäynti sekä omat wc-tilat, täten tila varataan aina yksityiskäyttöön.

Emme myöskään tarjoile lähtökohtaisesti lounasta, illallista tai muitakaan tarjoiluita samasta seisovasta pöydästä eri ryhmille vaan jokaisen tilaisuuden ja tapahtuman tarjoilut valmistetaan aina ryhmän aikataulujen ja menutoiveiden mukaisesti tilan omasta buffet-pöydästä.

Saunatilamme ovat myös varattavissa ainoastaan yksityiskäyttöön ryhmille.

Alueellamme niin päärakennuksella kuin saunatiloissa voi olla useampia tilaisuuksia yhtä aikaa, mutta tilaisuudet pyritään aina järjestämään niin, että kaikki seurueet pääsevät nauttimaan omasta tilaisuudestaan ilman häiriöitä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi pihapiirin tai parkkipaikan käytön porrastamista.

Eri tilaisuuksien edut tilausravintolassa

Erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa yksityiskäyttöön varattavat tilat sekä räätälöitävät paketit ja aikataulutukset korostuvat eri tavalla. Alle on listattu muutamia eri tyylisiä tilaisuuksia, tapahtumia ja juhlia, ja miten tilausravintola toimii näissä tapahtumissa.

Yritysjuhlat- ja tapahtumat

Yritysjuhlissa saamme kaikki alle 120 hengen seurueet mahtumaan samaan tilaan ruokailun sekä ohjelman osalta. Päärakennuksemme kolme erillistä tilaa voi myös yhdistää avaamalla väliovet jopa 220 vieraan tilaisuuksia varten. Tällöin toki vierasmäärä jakaantuu hieman eri tiloihin.

Päärakennuksen tilat:

  • Kalliosali – max. 120 henkeä
  • Riihi – max. 70 henkeä
  • Metsä-kabinetti – max. 20 henkeä
  • Koko päärakennus – max. 220 henkeä

Täältä löydät koko päärakennuksen pohjakartan.

Yritystapahtumissa korostamme myös varaajan suunnitteluvaiheen helpottamista. Kauttamme varaaja saa helposti ja sujuvasti tarjouksen kokonaisesta paketista, sisältäen tapahtuman ruoka- ja juomatarjoilut, halutessaan yhteistyökumppaneidemme kautta aktiviteetit, majoitukset sekä kuljetukset ja esiintyjät sekä meidän monipuoliset saunatilamme ja ulkoporealtaat. Tällöin varaajan on helppo vain kertoa toiveistaan ja vahvistaa halutut osiot kauttamme. Hintoihimme kuuluu aina palvelu, kattaukset, koristelut ja kaunis esillepano.

Tilausravintolana suunnittelemme jokaisen tapahtuman ja tilaisuuden yksityiskohdat ja aikataulut yhdessä varaajan kanssa. Tällöin päivän voi rakentaa juuri teidän tilaisuutteenne sopivimmaksi. Olipa teillä pieni tai iso ryhmä, niin yksityiskäyttöön varattavissa tiloissa jokaisella ryhmällä on oma rauha oman seurueensa kesken.

Lue lisää yritysjuhlista ja -tapahtumista

Asiakastilaisuudet

Asiakastilaisuuksissa korostuu osittain samat asiat, kuin yritystapahtumissa ja -juhlissa. Kauttamme on mahdollista varata kaikki palvelut samasta paikkaa, olipa kyseessä illallinen saunomisen kera tai vaikkapa luento- tai kokousosio illanvieton kera. Kauttamme järjestämme ja autamme myös majoitusten, kuljetusten ja muidenkin oheisohjelmien järjestämisessä sekä mielellämme vinkkaamme suosituksia Keski-Suomen alueen tarjonnasta asiakkaidenne vierailun ajaksi.

Asiakastilaisuuksissa käydään välillä hyvinkin arkaluonteisia keskusteluja ja täten yksityiskäyttöön varatussa ravintolatilassa tai saunatilassa sinun ei tarvitse varoa muiden asiakkaiden tai vieraiden läsnäolosta. Täten tilausravintolan plussana on ehdottomasti keskustelujen yksityisyyden mahdollistaminen.

Sen lisäksi, että kauttamme saa helposti varattavat kokonaisuudet, tarjoamme myös teille, että asiakkaillenne mieleenpainuvat ja tunnelmalliset tilat sekä tarjoilut tapahtumanne aikana.

Perhejuhlat

Perhejuhlissa korostuu vaivattomien, mutta äärimmäisen kauniiden juhlien järjestäminen. Meillä hinnoitteluun kuuluu aina mukaan kattaukset, koristelut ja kaunis esillepano, sekä tietenkin juhlien jälkeinen siivous. Täten teidän ei tarvitse kuin saapua nauttimaan juhlista ja mikäs sen ihanampaa, kuin kerrankin keretä jutella myös vieraidenne kanssa. Lisäksi Apajan pihapiiri tarjoaa äärimmäisen kauniin miljöön valokuvausta varten, niin kesät kuin talvetkin.

Perhejuhlissa on vaihtoehtona nauttia monenlaisia menukokonaisuuksia Juhlavasta kahvikattauksesta tai keittopöydästä Juhlamenuihimme. Suunnittelemme aina toiveidenne mukaisen menukokonaisuuden, jotta juhlat ovat teidän näköisenne.

Lue lisää perhejuhlista

Häät

Häissä järjestelyitä helpottaa se, että kaikki löytyy saman katon alta, jolloin sinun ei tarvitse varata juhlatiloja yhdestä paikkaa, cateringia toisesta, mahdollisesti astioita ja liinoja kolmannesta ja mitenkäs vielä henkilökunta. Apajalla kaikki tiloista, koristeluun ja kattaukseen, tarjoiluista henkilökuntaan kuuluvat aina hääpaketin hinnoitteluun. Apajan päärakennuksella on mahdollista viettää jopa 120 hengen hääjuhlia samassa tilassa, Kalliosalissa ja jatkopaikkakin löytyy pihapiiristämme Halkoproomujen ravintolalaivasta ja terassialueesta. Isompia juhlia varten yhdistämme eri päärakennuksen eri tiloja käyttöönne ja huomattavasti pienemmissä juhlissa voidaan hyödyntää päärakennuksen pienempiä ravintolasaleja.

Lisäksi tunnelmaa luo vihkimahdollisuus Päijänteen rannalla sekä tosiaan illan terassitanssit auringon laskiessa, sekä ainutlaatuinen miljöö valokuvausta ajatellen.

Haluamme myös helpottaa teidän hääjuhlien suunnittelua ja siksi olemme koonneet laajan verkoston alueen ammattilaisia yhteistyökumppaneiksemme, joiden palveluita suosittelemme lämmöllä.

Lue lisää hääjuhlista

Tilaisuuksien ja juhlien aikataulutus, sisältö sekä yksityiskohdat

Yhteenvetona voisi siis todeta, että tilausravintola kannattaa varata käyttöönne, kun haluat mahdollisimman henkilökohtaista ja joustavaa palvelua, niin ennen tilaisuutta kuin sen aikanakin. Annamme aina tarjouksessa valmiin ehdotelman tilaisuuteenne, josta on helppo lähteä rakentamaan ja suunnittelemaan teille sopivimpia tarjoiluja, sisältöä sekä aikataulutusta.

 

”Karto täytti täydet 50 vuotta juhlien siellä Savutuvan Apajalla. Juhlat onnistuivat lopulta korona-ajan rajoitusten jälkeen 11.11.2021. Koko porukka kartolaisia kuin kutsuvieraitakin nautti todella tunnelmasta ja ohjelma- ja ruokatarjoilusta. Isot kiitokset vielä teille kaikille hyvin onnistuneista juhlista! Paljon saimme kehuja ruoasta, ohjelmasta ja tunnelmallisesta paikasta 😊”

– Kalevi & Karton juhlatiimi

 

Lue lisää Savutuvan Apajan referensseistä

Pyydä tarjous juhlista

Kuva: aitomaaseutu.fi/Hanna-Kaisa Hämäläinen