Yritysjuhlat – Kuljetukset, kuinka saapua paikalle?

Onko sinun vastuullesi jäänyt kuljetusten organisointi yritystapahtumaan? Etkö tiedä mistä lähtisit etsimään lisätietoa tai miten aikataulutus kuljetusten kannalta olisi viisain järjestää. Lähteekö kaikki kuljetukset samasta paikasta? Ja kulkeeko kaikki, myös järjestäjät samoilla kyydeillä? Alussa kuljetusten organisointi yritysjuhliin saattaa kuulostaa isolta vyyhdiltä purkaa, mutta ei hätää me olemme apuna.

Olemme koonneet vaihtoehtoja ja vinkkejä, joita kannattaa ottaa huomioon yritysjuhlien kuljetusten osalta. Järjestämme kuljetuksia usein yhteistyökumppaneidemme kautta Jyväskylän keskustasta tai lähialueilta Savutuvan Apajalle ja autamme erittäin mieluusti järjestelyissä. Tutustu erilaisiin vinkkeihin, jotka kannattaa ottaa huomioon kuljetusten osalta, ja näin vältyt turhalta stressiltä ja suunnittelulta tilaisuuden alla.

Tilausajo – linja-auto kuljetukset

Teemme yhteistyötä kahden eri toimijan kanssa linja-autokuljetusten osalta.

Matka Mäkelä on ollut meidän pitkäaikainen yhteistyökumppani, joka tarjoaa tilausajoa jo yli 80-vuoden kokemuksella. Heillä on käytössään hyvinvarusteltu tilausajokalusto, jolloin myös matkasta voi nauttia ennen saapumista Apajalle. Mukavat kuskit pitävät huolta teidän ryhmästänne koko matkan ajan. Heiltä löytyy minibusseja maksimissaan 16 hengen ryhmille tai isompia linja-autoja maksimissaan 60 hengelle.

Jyväskylän Liikenne ajaa tilausajoa vihreiden matalalattia-autojen lisäksi myös tilausajokalustolla. Heillä myös vieraat otetaan vastaan hymyssä suin ammattitaitoisten ja mukavien kuljettajien kera. Jyväskylän Liikenteen vihreisiin matalalattia-autoihin mahtuu maksimissaan 50 henkeä ja tilausajokalustossa löytyy linja-autoja myös 60 hengen kuljetuksiin.

Laivakuljetukset – Risteilemällä Savutuvan Apajalle

Kesäaikaan suosittelemme ehdottomasti saapumista Savutuvan Apajalle vesiteitse. Ennen saapumista on mahdollista käydä tutustumassa myös Päijänteen kauniisiin maisemiin risteilyn lomassa. Ja mikä olisikaan hienompi elämys vieraillenne, kuin poistuminen vesireittejä pitkin kesän yöttöminä öinä.

Teemme laivakuljetusten osalta yhteistyötä kolmen eri toimijan kanssa.

Päijänne-Risteilyt Hilden

Hilden käyttää tilausristeilyissä s/s Suomea tai m/s Suomen Suvea. Maksimissaan laivakuljetukseen mahtuu 175 henkeä kerralla. Molemmissa laivoissa toimii aina erittäin mukava ja palvelualtis henkilökunta sekä ravintolapalvelut ovat sovittavissa tilauskohtaisesti. Suosittelemme varaamaan risteilyn ajaksi lasilliset kuohuvaa ja livemusiikkia, sillä mikä olisikaan näyttävämpi aloitus teidän yritysjuhlalle.

M/s Hilja

M/s Hilja on sopiva n. 50 hengen risteilyille, sillä heillä on käytössään 55 paikkainen laiva. Alun perin Hilja on toiminut hinaajana vesillä vuodesta 1902, mutta nykyään se on entisöity tilauskäyttöä varten. Hiljan varustelusta löytyy sauna sekä karaokevälineistö, mikäli saapumiseen halutaan hieman menevämpää meininkiä. Toisaalta juhlat voivat jatkua vielä paluumatkalla näissä merkein. Hilja pystyy rantautumaan myös yhteistyöhotellimme Alban laituriin, jolloin kuljetus onnistuu hotellin laiturilta suoraan Apajan laiturille.

M/s Meininki

Pienemmän porukan kuljetukseen parhaiten soveltuu M/s Meininki, jonka kyytiin mahtuu maksimmissaan 28 henkeä. Meiningiltä löytyy iloinen ja palvelualtis henkilökunta sekä halutessaan myös ruokailua ennen perille saapumista. Huomioittehan, että kyseisellä laivalla ei ole anniskeluoikeutta, joten kylmälaukut kannattaa pakata ennen lähtöä.

Taksit

Jyväskylän alueelta löytyy useampia taksipalveluntarjoajia. Apaja ei ole sopinut kenenkään kanssa yhteistyötä. Useimmiten soitamme asiakkaillemme taksit Jytaksin kautta. Taksit ovat saapuneet aina nopealla aikataululla, sillä usein osa takseista odottelee Vaajakoskella (n. 7min Apajalta).

Omalla autolla saapuminen

Savutuvan Apajan pihassa on iso ilmainen parkkipaikka. Parkkipaikka sijoituu päärakennuksen ja perinne pihan väliin. Mikäli tämä alue olisi täynnä, voi autoja jättää myös Halkoproomujen edustalle sekä ennen puomia löytyvälle paikoitusalueelle. Sovitaan aina etukäteen, mikäli osa autoista jää yön yli parkkiin.

Aikataulutus

Linja-autolla matka kestää n. 20 minuuttia keskustan suunnilta Savutuvan Apajalle. Suosittelemme usein, että kuljetus lähtee 30 minuuttia ennen alkumaljan nostoa.

Laivakuljetus suoraan satamasta Apajalle kestää n. 40-45 minuuttia. Mikäli lähtö olisi Hotelli Alban laiturilta, matkan kesto on n. 60 min. Lisäksi tilausristeilyntarjoajien kanssa voi sopia erillisistä reiteistä.

Taksilla ja omalla autolla matkan (n. 11 km keskustasta) taittaa 15 minuutissa.

Hinnasto

Linja-autokuljetukset mini bussilla ovat alk. 200 e | suunta tai 300 e | meno-paluu. Isommilla linja-autoilla kuljetukset ovat alk. 90 e | suunta tai 200 e | meno-paluu.

Laivakuljetukset ovat alk. 270 e | suunta tai 400 e | meno-paluu (odotustunnit + 80 e | h). Isommalla paatilla alk. 750 e | suunta.

Taksit ovat n. 40 e | suunta (1-8 henkeä)

Hinnat ja saatavuus tulee aina tarkastaa erikseen.

Vinkkejä

Suosittelemme ehdottomasti, että jommankumman matkoista taittaa vesiteitse. Useimmiten saapuminen vesiteitse kruunaa matkan aloituksen ja lähtö juhlista on hoidettu linja-autoilla. Linja-autot kannattaa porrastaa, jotta vieraat pääsevät sopivaan aikaan hotellille. Samalla myös kuluissa säästää, kun yhdelle ryhmälle varaa yhden tai kaksi kiertävää linja-autoa.

Esimerkki aikataulutus yritysjuhliin:

17:00 Lähtö Jyväskylän satamasta
17:45 Rantautuminen Savutuvan Apajan laituriin

18:00 Maljan nosto pihalla
Puheet ja tervetulosanat

18:30 Juhlaruokailu ja viinit

21:00 Siirtyminen jatkojuhliin terassille Päijänteen rannalle

Livemusiikkia ja cocktail hours

23:00 Ensimmäinen linja-auto hakee vieraita

23:45 Toinen linja-auto hakee loput vieraat

00:00 Juhlat päättyvät

 

”Kiitos Savutuvan Apajalle upeasta illasta 28.8.2019. 

Sadan hengen iltatilaisuutemme sujui kaikin puolin täydellisesti ja pieniä yksityiskohtia myöten ennakko-odotuksemme ylittäen! Tilaisuuden etukäteisjärjestelyt sujuivat mutkitta poikkeuksellisen ystävällisen, asiantuntevan ja oma-aloitteisen henkilökunnan kanssa. Yksityiskohdat hiottiin yhdessä kuntoon joustavasti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Illan aikana ei tarvinnut kantaa huolta tilaisuuden kulusta ja sain tilaisuuden järjestäjänä itsekin rentoutua ja nautiskella Savutuvan Pöydän herkuista. Vieraammekin olivat mykistyneitä upeista puitteista ja maistuvasta ruuasta. Erityiskiitos henkilökunnalle avusta tilausajojen järjestämisessä sekä jopa linja-autojen ajoaikataulujen ja reittien suunnittelussa. Järjestämme aivan varmasti jatkossakin tilaisuuksia Savutuvan Apajalla!” 

Laura K., Keski-Suomen liitto

Lue lisää Savutuvan Apajan referensseistä

Pyydä tarjous yritysjuhlista