Yritysjuhlat – Majoitus, missä vieraat yöpyvät?

Etkö tiedä mistä aloittaa yritystapahtumien majoitusvarausten kanssa? Tuleeko kaikille vieraille olla oma huone vai voiko huoneita jakaa? Kuinka ajoissa huoneet tulee varata ja mihin aikaan vieraat voivat kirjautua sisään? Mikä olisi paras sijainti teidän yritysjuhlia ajatellen ja kuka majoituksen maksaa? Yritysjuhlien majoitus herättää usein päänvaivaa ja tuntuu aluksi isolta vyyhdiltä purkaa, mutta loppujen lopuksi hyvillä majoitusvaihtoehdoilla ja etukäteen tehdyllä työllä kaikki vieraat saavat varmasti makoisat yöunet.

Kun järjestetään yritystapahtumia, joissa vieraita saapuu Jyväskylän ulkopuolelta, niin järjestäjän vastuulle useimmiten jää myös majoituksesta huolehtiminen. Majoituksen saatavuus on ensimmäisiä tekijöitä, joka kannattaa varmistaa heti juhla-/tapahtumapaikan varaamisen jälkeen. Jyväskylä on vilkas kokous-, kongressi- ja tapahtumakaupunki, jonka vuoksi majoituskapasiteetit ovat yllättävän usein täynnä. Kun varaat majoituskapasiteetin ajoissa vieraillesi, niin varmistat jokaiselle levolliset yöunet hienojen juhlien ohella.

Olemme koonneet sinulle hyvät majoitusvinkit tuleville yritysjuhlille. Halutessasi voimme myös tehdä alustavat kyselyt ja tiedustelut yhteistyökumppaneiltamme juuri teidän tilaisuutta varten.

Hotellimajoitukset

Teemme yhteistyötä eri hotellien kanssa majoituksen osalta.

Finlandia Hotelli Alba

Hotelli Alba sijaitsee n. 5km vesiteitse Savutuvan Apajalta ja useimmiten vieraat kulkevatkin välin laivalla laiturista laituriin. Hotellin pihalta löytyy myös parkkipaikka, josta linja-autokuljetukset hoituvat kätevästi ovelta ovelle. Hotelli Alba sijoittuu Jyväsjärven rannalle Mattilanniemeen keskelle yliopiston tiedekuntia. Hotelli Albalta on kävelymatka Jyväskylän Paviljonkiin, keskustaan sekä Alvar Aalto museoon.

Alba tarjoaa mukavaa ja mutkatonta majoitusta yhden hengen economy huoneista aina saunalliseen Junior Suiteen (3-4 hengelle). Kaikkiin huoneisiin sisältyy monipuolinen ja runsas aamiainen noutopöydästä, maksuton parkkipaikka, wifi sekä saunomismahdollisuus.

Hotelli Alba tarjoaa Savutuvan Apajan vieraille mahdollisuuden tehdä kiintiön, josta jokainen vieras voi lunastaa sopivan huoneen tarpeisiinsa joko omalle tai järjestäjän laskulle.

Sopimushinnat alk. 74 e | vrk | 1hh

GreenStar Hotel

GreenStar -hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, n. 10 minuutin ajomatkan päässä Savutuvan Apajalta. GreenStar hotellit ovat brändäytyneet ekologisiksi kaupunkihotelleiksi, ja täten heillä onkin tarjolla ympäri vuorokauden luomukahvia vierailleen, veloitukseton pyörä käyttöön sekä latauspisteet sähköautoille.

Jyväskylän GreenStar -hotellin huoneet ovat 2+1 hengelle ja huonehinta on aina sama riippumatta majoittujien lukumäärästä. Aamiainen ja pysäköinti tulee varata lisämaksusta erikseen huonehinnan päälle.

Huonehinnat alk. 73 e | huone

Yöpuu Yhtiöt – Verso

Yöpuu Yhtiöiden, keskellä kaupunkikulttuuria ja ihmisvirtoja, hotelli Verso on n. 10 minuutin ajomatkan päässä Apajalta. Hotelli sijaitsee keskellä Jyväskylän vilinää Kauppakadulla. Arvomaailmamme kohtaa vahvasti hotelli Verson kanssa, perustaen ravintolatoiminnan lähiruoan ja suomalaisuuden ympärille.

Hotelli Verson huonehintoihin sisältyy suomalainen aamiainen sekä asiakassaunat. Hotellilta kävelee satamaan n. 10 minuuttia, josta pääsee tilausristeilyllä Apajalle tai nurkan takaa onnistuu myös linja-autokuljetukset. Hotellilta voi ostaa parkkihallista pysäköinnin erikseen.

Versolta löytyy huoneita yhden hengen standardeista kahden hengen saunallisiin superior -huoneisiin. Versoon voi myös tehdä isommalle ryhmälle huonekiintiön.

Sopimushinnat alk. 95 e | vrk | 1hh

Yöpuu Yhtiöt – Boutique Hotelli Yöpuu

Yöpuu Yhtiöillä on tarjota myös laadukasta boutique tunnelmaa historiallisesti arvokkaassa kivitalossa, aivan keskustan kieppeillä. Hotelli Yöpuun majoitus tarjoaa korkeatasoista yksilöllistä yöpymistä kulttuurikokemuksella höystettynä.

Jokainen hotellin huone on sisustettu omaa tyyliä kunnioittaen. Huoneita löytyy standard luokan huoneista sviittiin.

Kysy lisää Yöpuun vaihtoehdoista.

Mökkimajoitukset

Lisäksi pystymme paketoimaan laivamatkan M/s Hiljan kautta Riihivuoren mökeille. Laivamatka mökkien ja Apajan välillä kestää noin kaksi tuntia ja vesireitti esittelee kauniin maisemareitin. Linja-autokuljetuksella matka mökkien ja Savutuvan Apajan välillä on n. 40 minuuttia.

Mökkimajoituksesta vastaavat Riihivuoren lomakylä. Heiltä löytyy esimerkiksi kaksi vierekkäistä 8 hengen mökkiä Pyry ja Tuisku. Isompia mökkivaihtoehtoja löytyy DM VIPiltä. Riihitulkku mökkiin mahtuu maksimissaan 18 henkeä ja Kelotulkkuun 12 henkeä.

 

”Tilaisuuden suunnittelussa ja järjestämisessä voi luottaa täysin Savutuvan Apajan henkilökunnan ammattitaitoon ja työpanokseen. Heille voi viedä vierasryhmän luottavaisin mielin tietäen, että asiat hoituvat ja pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon. Mukava henkilökunta ja ihana miljöö ☺︎”

Niina V., Valtra Inc.

Lue lisää Savutuvan Apajan referensseistä

Pyydä tarjous yritysjuhlista