Yritysjuhlat

Jyväskylässä Päijänteen rannalla ravintolamme kolme persoonallista tilaa kietoo tunnelmaansa kerralla jopa yli 200 vierasta. Yritysjuhlien onnistumisen takaavat Apajan tasokkaat menut ja laadukkaat viinivalinnat, jotka luovat ikimuistoisia kokemuksia vieraillemme. Kesäaikaan saapuminen risteilemällä ja juhlien päättäminen laituritansseihin kruunaavat juuri teidän yritysjuhlanne.

Etsiikö yrityksenne juhlapaikkaa, joka itsessään jo kiehtoisi vierasta?

Apajalta saat täyden palvelun paketin, joka sisältää tarjoilujen lisäksi ainutlaatuiset tilat, pihapiiriä ja luontoa, järvimaisemaa sekä erinomaista palvelua.

Suunnittelemme tapahtumat aina asiakasta kuunnellen ja annamme myös vinkkejä onnistuneen tilaisuuden toteuttamiseen! Laaja yhteistyöverkostomme takaa sujuvan suunnittelun. Kauttamme voit varata tilaisuuteen laiva- tai linja-autokuljetukset, valokuvaajat, ohjelmanumerot ja paljon muuta.

Hinta alkaen Juhlamenuilla (sis. alv.)

53 e | henkilö

Suositus vierasmäärä

20+