Kokouspäivät – Viisi hyvää syytä varata kokoustilat Apajalta

Herkulliset ja monipuoliset kokouspäivän tarjoilut, ytimekäs ja selkeä listaus asioita päivän kulkuun sekä monipuoliset kokoustilat, joissa on mahdollista seurata yhteisiä osuuksia valkokankaalta ja yhdistää ryhmätyöskentelyä. Näistä on onnistunut kokouspäivä tehty!

Onko tiloissa tarpeeksi hyvä nettiyhteys? Miten saada porukka keskittymään koko päivän ajaksi? Voiko pihalla tehdä ryhmätöitä tai haukata happea? Onko kokoustilaan mahdollista saada tarjoiluja?

Oletko sinä vastuussa kokoustilojen varaamisesta ja päässä pyörii tuhat ja miljoona kysymystä liittyen kokouspäivän järjestelyihin? Olemme koonneet viiden kohdan listauksen, jonka avulla teet päivästä onnistuneen! Tavanomaisesta poikkeavat tilamme ja huolenpitävä palvelu muodostavat rennon kokousympäristön, joka edesauttaa yrityksenne hyvinvointia ja kasvua. Kesäaikaan kokouksia mahdollista pitää myös aivan Päijänteen rannassa Halkoproomuissamme. Yhdistä kokoukseen virkistävät aamusaunat tai päivän päätteeksi vielä yhteinen illallinen, meillä kaikki on mahdollista.

1.   Kokoustilat

Savutuvan Apajalta löytyy kolme erillistä ravintolasalia, jotka muuttuvat käden käänteessä kokoustiloiksi. Tiloihin laitetaan kokouskattaus sekä lisävalot. Lisäksi kesäaikaan kokouksen voi pitää myös rennommin Halkoproomuja hyödyntäen. Isoihin workshop päiviin suosittelemme varaamaan ja yhdistämään useampaa erillistä tilaa, jolloin osassa tiloissa voi olla valkokankaalta seurattavaa ohjelmaa ja osassa pienryhmäkeskustelua tai vaikkapa ryhmätöitä. Jokaisessa tilassa on oma valkokangas ja projektori.

Kurkkaa täältä päärakennuksen pohjakartta.

Kalliosali

Kalliosalin kallioon louhittu takka ja paikoin jopa 1,9 miljardia vuotta vanha luonnonkiviseinä luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden myös kokouspäiviin.

Luokkamuotoisena kokoustila soveltuu parhaiten 20–40 hengen kokouksiin ja ihan maksimissaan 60 hengelle. Ryhmätöihin ja vapaamuotoisiin kokouksiin tai koulutuksiin tila soveltuu maksimissaan 100 hengelle.

Tilassa on kaksi valkokangasta, jotka sijaitsevat vierekkäisillä seinillä. Kalliosali on esteetön tila.

Riihi

Sumiaisissa v. 1837 valmistunut Riihi kätkee sisälleen monen monta tarinaa. Tämä ainutlaatuinen tila henkii mennyttä aikaa, jonka jykevät puupöydät, aidot lankkulattiat ja käsintehdyillä vanhoilla käyttöesineillä koristellut seinät luovat tilaan miellyttävän tunnelman.

Kokoustilana luokkamuodossa tila soveltuu 5–20 hengelle. Vapaamuotoiseen ohjelmaan ja ryhmätöihin tila toimii maksimissaan 60 hengelle.

Tilassa on liikuteltava valkokangas sekä kiinteä valkokangas.

Metsä-kabinetti

Erähenkinen kabinettimme sopii erinomaisesti pienemmille ryhmille. Metsä-kabinetti on viihtyisä tila, josta avautuu kauniit järvinäkymät Päijänteelle.

Kokoustilana tämä pieni kabinetti toimii 5–16 hengelle. Tilassa on yksi valkokangas.

Halkoproomut

Suomen kaunis luonto ja Päijänne ympäröivät Halkoproomuilla vierailevaa. Nämä puutavaran kuljetukseen vuonna 1937 rakennetut proomut tarjoavat tänä päivänä ainutlaatuisen miljöön monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Halkoproomut soveltuvat parhaiten vapaamuotoiseen ohjelmaan sekä ryhmätyöskentelyyn. Tilaan saa erillispyynnöstä valkokankaan ja projektorin. Huomioittehan, että tilassa ei ole wi-fiä talon puolesta.

Tutustu tilaan täältä.

2.   Kokoustilan varustelu

Kokoustilan varusteluun kuuluu videotykki ja valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet sekä Wi-fi (pois lukien Halkoproomut). Myös kokousvedet sisältyvät hintaan.

Kokouspäivä sisältää aina yksilöidyt tarjoilu- ja palvelukokonaisuudet kokoustilaan, jossa on aina oma sisäänkäynti ja wc-tilat.

3.   Kokouspäivän tarjoilut

Kokouspäivä sisältää useimmiten aina runsaan ja monipuolisen lähiruoasta kootun aamiaispöydän tai vaihtoehtoisesti kevyemmän tervetulokahvituksen. Lounas nautitaan useimmiten pitopöydästä sisältäen monipuolisen kattauksen salaattien lisäksi täyslihaa, kalaa ja kasviksia. Menun sisältö vaihtelee sesongin mukaan. Lounaaseen kuuluu myös kahvi ja tee pienen makean kanssa. Ja useimmiten iltapäivällä kahvitellaan makean leivonnaisen kera.

Vierasmäärästä riippuen lounas voidaan toteuttaa pöytiin tarjoiltuna kokonaisuutena ja iltapäiväkahvit ulkona nuotion ääressä nautittuna. Kannattaa aina muistaa kysyä vaihtoehtoja, jos vierasmäärä on 5–15 henkeä.

4.   Saapuminen Savutuvan Apajalle

Meille on helppo tulla niin laivalla, bussilla kuin henkilöautollakin. Pihalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Lisäksi Halkoproomuilta löytyy pienvenelaituri, jos haluat saapua vesiteitse.

Osoitteemme on

Savutuvan Apaja | Opinsaunankiuas 1 | 40820 Haapaniemi

Tämän lisäksi teemme yhteistyötä kuljetusten osalta linja-auto- ja laivakuljetusten osalta. Lue blogipostaus aiheesta täältä.

5.   Iltaohjelma

Savutuvan Apajalta on mahdollista varata myös iltaohjelma saunojen, aktiviteettien ja illallisen kera. Asiapitoisen ohjelman jälkeen on hyvä järjestää ohjattua toimintaa verkostoitumiseen ja rennon yhdessäolon merkeissä. Lue lisää illanvietoista täältä.

Esimerkki kokouspäivästä ja illanvietosta

8.00 Saapuminen ja siirtymine aamiaisella
8.30 Kokous alkaa
12.00 Apajan lounaspöytä
15.00 Iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä
16.00 Siirtyminen aktiviteetteihin
17:30 Rentoutuminen saunoen
20:00 Illallinen
22:00 Tilaisuus päättyy

 

 

”Kiitos illallisesta. Viihdyimme hyvin ja olimme onnesta soikeina, kun epävarmoina aikoina pääsimme kuin pääsimmekin illallispöydän ääreen. Olemme saaneet hyvää palautetta vierailusta, joten kiitos teille. Tunnelma oli lämmin ja ruoka todella hyvää.”

Tuija L., Löytöretki Jyvälä

Lue lisää Savutuvan Apajan referensseistä.

Pyydä tarjous kokoustiloista