Kun kestittävinä ovat kaikkein tärkeimmät vieraat, paras valinta on neljän ruokalajin pöytään tarjoiltava kokonaisuus. Menun raaka-aineet ovat kaikki Keski-Suomen alueelta, Apajalla alusta loppuun valmistettuna.
Jääkellarin kuhaa Keuruulta
Muikunmätiä Kinnulasta
Kylmäsavulohta Laukaasta
Saaristolaisleipää ja yrttismetanavaahtoa
Tyrnikastiketta
Kevyesti savustettu metsäkyyhkyn rintafilee ja marinoituja vadelmia
Riimihärkää ja mustaherukkahyytelöä
Naurisblini ja paistettua suppilovahveroa
Versosalaattia ja punaherukkaa
Kuusenkerkkämajoneesia
Paahdettua hirven fileetä ja karpalokastiketta
Jukolan Cheddar-kasvisrösti
Sellerimousse ja juureslastu
Pariloitua kesä- ja myskikurpitsaa
Voipuikulaperunapyré
Rukiinen lakkahyydyke ja kaurapitsi
Paahtimo Papun kahvia ja teetä