Kun kestittävinä ovat kaikkein tärkeimmät vieraat, paras valinta on tämä neljän ruokalajin pöytään tarjoiltava riistaillallinen viinipaketin kera.
Tunnemme Apajalla ruoan alkuperän ja suosimme suurilta osin kotimaista, keskisuomalaista tuotantoa. Apajalla käyttämämme liha tulee keskisuomalaisilta tiloilta, kasvattajilta ja kalastajilta. Tunnemme sopimustoimittajamme henkilökohtaisesti ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota heidän tuotteita osana Savutuvan Apajan menuja. Yhteistyö paikallisten tahojen kanssa tukee kotimaisen maatalouden toimeentuloa ja lisää maakunnan elinvoimaisuutta.
Keittiömme käyttämä liha tulee keskisuomalaisilta tiloilta ja kasvattajilta. Teemme yhteistyötä vain eläinten hyvinvointia harjoittavien tilojen kanssa. Kaikki kananmunat ovat häkkivapailta tiloilta. Meillä on myös hyvät suhteet paikallisiin metsästäjiin, jotka tarjoavat meille tuoretta riistaa syksyn aikana.
Kun kestittävinä ovat kaikkein tärkeimmät vieraat, paras valinta on neljän ruokalajin pöytään tarjoiltava kokonaisuus. Menun raaka-aineet ovat kaikki Keski-Suomen alueelta, Apajalla alusta loppuun valmistettuna.
Yrttigraavattua kuhaa Keurusselältä
Muikunmätiä Leppävedeltä
Kylmäsavulohta Laukaasta
Saaristolaisleipää ja yrttismetanavaahtoa
Tyrnikastiketta
Riimihärkää ja mustaherukkahyytelöä
Naurisblini ja paistettua suppilovahveroa
Versosalaattia ja punaherukkaa
Kuusenkerkkämajoneesia
Paahdettua hirven fileetä ja karpalokastiketta
Jukolan Cheddar-kasvisrösti
Pariloitua kesä- ja myskikurpitsaa
Voipuikulaperunapyré
Rukiinen lakkahyydyke ja kaurapitsi
Kahvia ja teetä