Menu Sato kätkee sisäänsä suomalaisia satokauden parhaimpia paloja. Kesäaikaan tämä monipuolinen ja värikäs menu on parhaimmillaan oman pihan yrttien kruunaamana. Menun pääruoan viljapossu kasvatetaan Laukaassa Pohjosahon tilalla. Koe tämä maittava illallinen lähiruoasta unohtumattomassa Apajan miljöössä Jyväskylässä.
Tämän menun pääruokana tarjoiltava viljapossu tulee Pohjosahon tilalta Laukaasta. Tila on tuottanut laadukasta sianlihaa jo vuodesta 1988. Menussa nousee esille parhaimpia suomalaisia satokauden kasviksia ja juureksia, joista keittiömme on valmistanut maittavan kokonaisuuden.
Pitkään haudutettua possunniskaa
Porterkastiketta
Koskenlaskijan perunat
Paahdettua palsternakkaa ja punajuurta
Kurpitsa-kasvisgratiini
Vihersalaatti
Savulohisalaatti
Marinoituja papuja ja linssejä
Perunasalaatti pekonihunnulla
Apajan yrttiöljy ja omenainen salaatinkastike
Käsinleivotut leivät
Voita
Mustikkainen rättänämalja
Kahvia ja teetä