Yritysjuhlat – Ainutlaatuisuus asuu yksityiskohdissa

Joku viisaampi osasi kertoa, että ainutlaatuisuus asuu yksityiskohdissa ja me Savutuvan Apajalla uskomme vahvasti siihen. Yritysjuhlia suunnitellessa tämä kannattaa pitää mielessä, sillä useimmiten ne kaikista pienimmät, mutta useimmiten merkityksellisimmät asiat jäävät vieraille mieleen. Kun jokainen pienikin asia on otettu huomioon, tulee vieraalle varmasti olo, että hänet on huomioitu. Se, että juhlapaikka sijaitsee järven ympäröimänä keskellä luonnonsuojeltua saarta on jo yksi ikimuistoinen yksityiskohta, mutta lisää tähän vielä vieraslahjana oman pihan mehiläisten hunajaa tai paikallisen Panimoyhtiö X:n Sauhu -savulageria, jonka maltaat ovat savustettu Apajan savusaunan lauteilla.

Tuntuuko, että ajatukset kiertävät kehää ja samat kaavat toistuvat jokaisissa yritysjuhlissanne? Mitkä tekijät luovat vieraillenne ainutlaatuisia elämyksiä ja ikimuistoisia kokemuksia? Mitkä ovat juhlienne kohokohdat, yllätykset ja huipentumat? Pursuatko ideoita, mutta et tiedä kuka ne toteuttaisi käytännössä? Savutuvan Apajalla autamme erittäin mieluusti yllätyksien luomisessa, suunnittelussa ja toteutuksessa.

Olemme koonneet kattavan kirjoituksen ainutlaatuisten yritysjuhlien suunnitteluun.

Suomi ja Jyväskylä tapahtumapaikkana

Suomi on kiehtova ja ainutlaatuinen maa pitää yritysjuhlia. Tämä tuhansien järvien ja saunojen maa, jossa kesäyön aurinko ja puhdas luonto ovat ainutlaatuisia kokemuksia niin kansainvälisille, kuin kotimaisille vieraillenne. Jyväskylä tunnetaan eritoten Alvar Aallon pääkaupunkina sekä osana Suomen saunamaakuntaa. Kesäaikaan päätä juhlat yöttömän yön risteilylle tai tarjoile elämyksiä järven äärellä live musiikin tahdittamana.

Savutuvan Apaja

Savutuvan Apajan miljöö ja pihapiiri, sen suomalaisia juuria kunnioittavat talonpoikaisrakennukset sekä huoliteltu ympäristö tarjoavat vieraille ainutlaatuisen kokemuksen keskellä Suomen luontoa, kuitenkin vain kivenheiton päässä Jyväskylän keskustasta. Päärakennuksen kaikki ravintolatilat ovat sisustettu kunnioittaen suomalaisia elinkeinoja metsästyksestä maanviljelyyn. Arvokkaasti historiaa henkivät tilat ovat sisustettu modernisti jokaista yksityiskohtaa myöten.

Savutuvan Apajalla panostetaan myös ruoassa kattauksen, esillepanon sekä maun lisäksi elämyksellisyyteen. Apajan erilaiset valmistustavat takaavat unohtumattomia makuelämyksiä, mutta myös vieraille silmäniloa näkiessään, kuinka ruokaa valmistetaan avotulella, hiilloksella tai savustaen.

Juhlasuunnittelu

Savutuvan Apajalta upeiden tilojen ja erittäin maukkaiden menujen lisäksi pakettiin kuuluu myös henkilöstön ammattitaidon jakaminen juhlasuunnittelussa. Henkilöstö auttaa mieluusti jokaisessa prosessin kohdassa, jotta yritysjuhlistanne onnistuvat jokaista yksityiskohtaa myöten. Mikäli Apaja itse ei pysty tarjoamaan kaikkia palveluita, niin heiltä löytyy laaja yhteistyökumppaniverkosto, jonka kautta onnistuvat loppujenkin yksityiskohtien hiominen.

Sinun työtäsi helpottaakseen Apajan toimesta onnistuu myös yhteistyökumppaneiden, kuten kuljetusten, majoituksen, paikallisten erikoisoluiden ja live musiikin varaaminen puolestanne.

Yhteistyökumppaniverkosto

Laajalla yhteistyökumppaniverkostolla Savutuvan Apaja voi hioa loputkin yksityiskohdat kuntoon. Voimme pitkän ajan kokemuksella suositella Apajan partnereita juhlienne huipentumiin.

Tutustu yhteistyökumppaneihimme täältä:

Kokemus

Apajalla on pitkän ajan ja monien erilaisten yritysjuhlien kokemus suunnittelun, järjestelyn ja toteutuksen osalta, joten voit luottavaisin mielin aloittaa onnistuneiden yritysjuhlien suunnittelun Apajalle. Hiomme yhdessä kokonaisuuden kuntoon niin, että jokainen yksityiskohta on otettu huomioon vieraitanne ajatellen.

Kohdat, joissa voit ylittää odotukset

Juhlapaikka

Näyttävä ja ainutlaatuisuudellaan erottuva juhlapaikka, joka toimii kesät talvet luoden unohtumattomia elämyksiä

Ruoka- ja juomatarjoilu

Herkullinen lähiruoasta valmistettu menu, jonka valmistustavat, esillepano ja maku jättävät sinut kaipaamaan Jyväskylään vuosienkin jälkeen. Juomatarjoilussa suosittelemme panostamaan myös klassikkodrinkkien lisäksi teidän yritysjuhlien teemaan sopivalla cocktaililla.

Kuljetukset

Tuo vieraat näyttävästi vesiteitse Jyväskylän satamasta Apajalle. Talviaikaan suosittelemme myös linja-autoon jotain pientä yllätyksellisyyttä matkan varrelle.

Ohjelmat

Ohjelmanumerot ovat helppo kohta ylittää vieraiden odotukset. Huipenna loppuilta nimekkäällä artisitilla ja varmista, että illallisen aikana on myös livemusiikkia viihdyttämässä vieraitanne. Voisiko jossain välissä olla stand up -komiikkaa?

Vieraslahjat

Muista vieraita pienellä lahjalla. Voit tutustua vieraslahjoihin täältä.

Majoitukset

Varaa yritysjuhliin myös mukava majoitus, jossa aamupalapöydässä voidaan muistella eilistä iltaa. Jyväskylä tarjoaa laadukkaita hotelleja, joissa majoitat isonkin määrän vieraita yhden katon alla.

Yllätysnumerot

Nämä ovat yritysjuhlien aatelia. Miten olisi, jos toimari heitettäisiinkin puheen jälkeen Päijänteeseen tai puupinon välistä löytyisi ”piilopullo”. Keksitään yhdessä hauskat yksityiskohdat tiedän juhlillenne!

 

”Ainutlaatuinen tunnelma poikkeuksellisen upeissa Päijänteen rantamaisemissa. Ammattitaitoinen, joustava ja odotukset ylittävä henkilökunta. Ensiluokkaisen keittiön huikeat suomalaiset, silti modernit makuyhdistelmät vaativaankin kansainväliseen makuun. Kesäkuussa 2019 yöttömän yön tunnelmissa saimme kokea tämän kaiken järjestäessämme kansainvälisen tapahtuman asiakkaillemme. Kaikki toimi saumattomasti ja tapahtuma oli ikimuistoinen. Lämmin kiitos Savutuvan Apaja!”

Marika M , Valmet Technologies Oy.

Lue lisää Savutuvan Apajan referensseistä

Pyydä tarjous yritysjuhlista