Yritystapahtuma – Virkistyspäivät, henkilöstöjuhlat

Kuulutko yrityksenne ”hupitiimiin” ja vastaat tämän vuoden virkistyspäivistä tai henkilöstöjuhlien järjestämisestä? Tuntuuko, että et tiedä mistä lähtisit liikkeelle? Tuleeko aluksi varata aktiviteetit, tila aktiviteeteille, ruokailu, saunat vai miten virkistyspäivien suunnittelussa oikein edetään? Olisiko sittenkin olemassa paikka, josta kaikki saisivat yhden kontaktihenkilön kautta ja tiiminne voisi myös levollisin mielin nauttia päivästä ja sen sisällöstä?

Virkistyspäivät ja työnkuvan ulkopuolella vietetty aika lisäävät valtavasti yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä merkityksellisyyttä osana henkilökuntaa. Kun virkistyspäiviin lisää vielä tiimityöskentelytaitoja sisältävää aktiviteettia, niin saadaan hyötyä myös jokapäiväiseen työhönkin. Olemme koonneet erilaisia vaihtoehtoja virkistyspäivien ja henkilöstöjuhlien suunnittelua helpottamaan ja sujuvoittamaan. Savutuvan Apajalla virkistyspäivien ja henkilöstöjuhlien järjestäminen onnistuvat helposti varaamalla kaikki aktiviteetit kuljetuksia myöten yhden kontaktihenkilön kautta.

Tutustu postaukseen ja säästä sinun sekä tiimisi aikaa virkistyspäivien suunnittelun ja toteutuksen osalta. Ota parhaat ideat talteen ja voit jättää loput Apajan huoleksi. 

Virkistyspäivä

Tässä on yksi esimerkki virkistyspäivän sisällöstä ja aikataulutuksesta.

12:00 Saapuminen ja lounas

Virkistyspäivän voi startata esimerkiksi lounaspöydän ääreltä. Lounaspöytä voi koostua lähiruoasta kootusta runsaasta pitopöydästä, pöytiin tarjoilusta kokonaisuudesta tai ulkona valmistetusta ulkomenusta. Suosittelemme päivän aloittamista ruoan ääreltä, jolloin kaikilla on varmasti energiaa aktiviteettien parissa.

Katso täältä esimerkki lounas

13:00 Aktiviteettiosuus

Aktiviteettiosuus voi koostua esimerkiksi luennoista, ulkoaktiviteeteista tai kädentaitopajoista. Savutuvan Apajalla aktiviteettiosuudet on rakennettu yhteistyökumppaniverkoston ympärille, jotta olemme saaneet mahdollisimman monipuolisen ja ammattitaitoisen aktiviteettitarjonnan virkistyspäiville. Talvisin aktiviteettiosuus voi koostua esimerkiksi Evendan tarjoamasta Amazing Race -kisasta tai Kukkahuone Helmen kranssipajasta. Kesäisin aktiviteetit voivat olla esimerkiksi Tavinsulan suppailuopastuksesta ja vesijeteistä.

Katso täältä kaikki aktiviteettimahdollisuudet

Yhteistyökumppaneiden palvelutarjonnan lisäksi virkistyspäivän aktiviteetit voivat koostua Iso-Haapasaaren luontopolkuun tutustumisesta, Apajan pihapelien lainaamisesta tai onkimisesta.

15:30 DeLorean – Drinkkikoulutus ja pientä välipalasta

Suosittelemme ennen saunoille siirtymistä pientä välipalatarjoilua drinkkikoulutuksen lomassa. Drinkkikoulutuksessa jokainen pääsee valmistamaan ammattilaisen opissa itselleen oman juoman välipalan seuraksi.

17:00 Siirtyminen saunomaan ja nauttimaan ulkoporealtaista

Aktiviteettiosuuksien jälkeen on ihana päästä porukalla huilaamaan ja nauttimaan yhdessäolosta saunan lauteille ja ulkoporealtaiden parissa.

Savutuvan Apajalla on kolme erillistä saunarakennusta. Savottasaunalla on yksi sauna takkatuvan kera ja sen yhteydessä varaamme aina viereisen Hevostallin oleskelua varten. Savottasaunalta on uimamahdollisuus. Laituriyhteyden päässä Savottasaunalta on Savusauna, jonka varaamme aina yhdessä Savottasaunan kanssa. Savusaunaa lämmitämme perinteisin menetelmin vähintään seitsemän tunnin ajan, jotta voimme taata lempeät löylyt.

Isommalle porukalle Savutuvan Apajalta löytyy Torpan saunat ulkoporealtaineen. Tähän sisältyy kaksi saunaa, suihkutila, pukutila ja tupa kuistin sekä terassialueen kera. Torpan saunojen edustalla Päijänteen rannalla on kaksi ulkoporeallasta sekä uimamahdollisuus.

Tutustu saunoihimme täältä 

19:00/20:00 Illallinen

Päivän päätteeksi on hyvä kokoontua illallispöydän ääreen. Se voi olla rennompi illanvietto Ulkomenujen parissa tai elämysruokailu päärakennuksella.

Apajalla illalliset koostuvat Keski-Suomen parhaimmista raaka-aineista alusta loppuun Apajalla valmistettuna, joko vieraidemme silmien alla aidolla tulella tai keittiössämme esimerkiksi savustinta käyttäen.

Tutustu menuihimme täältä

22:00 Tilaisuus päättyy

Tutustu Savutuvan Apajan virkistyspäiviin täältä

Henkilöstöjuhlat

Tässä on yksi esimerkki henkilöstöjuhliin.

16.15 Lähtö Satamasta

Suosittelemme aloittamaan henkilöstöjuhlat kesäaikaan Jyväskylän satamasta risteilyn siivittämänä Apajalle.

16.00 Saapuminen Savutuvan Apajalle ja alkumalja

Saapumisen yhteydessä on mukava nostaa yhteinen malja tulevalle illalle.

Lue lisää juomapuolen tarjoiluista täältä

16.15 Siirtyminen aktiviteettien pariin

Henkilöstöjuhlien aktiviteetiksi suosittelemme tiimityöskentelyä vaativia rastiratoja, joita esimerkiksi Evenda toteuttaa Amazing Race tai Suurmestari -tyylisillä aktiviteeteilla. Henkilöstöjuhlissa useimmiten virkistyspäivien saunaosuus on korvattu illan livemusiikilla, joten mitään kovin hikisiä aktiviteetteja ei pakosti kannata suunnitella. Riippuen aina henkilöstöstä ja tilaisuuden teemasta pukukoodeineen.

18.15 Elämysillallinen Halkoproomujen terassilla

Kesäaikaan suosittelemme ehdottomasti ruokailua Halkoproomujen terassilla Peto-grillimme äärellä. Rento illanvietto Päijänteen rannalla on ikimuistoinen kokemus koko porukalle.

Tutustu ulkomenuihin täältä 

20.00 Baarimestarin väliintulo

Olisiko hauska tutustua baarimestarin opastuksella cocktailien maailmaan? Varaa opastettu baarimestarin leikkimielinen drinkkikoulu, jolloin jokainen voi käydä sopivassa välikössä sheikkaamassa oman drinkkinsä.

20.15 Livemusiikkia

Henkilöstöjuhlat huipentuvat useimmiten livemusiikkiin ja terassitansseihin auringonlaskussa.

Tutustu bändeihin täältä 

23.00 Tilaisuus päättyy

Muista varata yhteiskuljetus myös illan päätteeksi.

Tutustu täältä yritysjuhliin 

 

”Kiitos tiimillenne, meillä oli huippuhyvä virkistyspäivä Savutuvalla viime perjantaina. Miljöönne on upea, ruoka hyvää ja porukka palvelee rennosti ammattitaidolla! Kävimme siellä myös liukulumikenkäilemässä – upeat pelit – suosittelen kokeilemaan.”

 Sami L., Avidly Oyj

Lue lisää Savutuvan Apajan referensseistä

Pyydä tarjous yritysjuhlista