Pikkujoulut - Kaikki saman katon alta

Onko tämän vuoden pikkujoulujen suunnittelut tiimisi vastuulla? Tuntuuko, että ravintolan varaaminen täältä, kuljetuksien varaaminen tuolta, hotellien bookkaaminen erikseen ja vielä loppuillan tanssipaikan etsiminen vie kaiken ajan? Mitä jos kaikki eivät jatka illallisen jälkeen seuraavaan kohteeseen ja kuinka moni eksyy matkalla paikasta a paikkaan b? Onkohan fiksumpi ottaa koko illaksi bussi vai kuljetaanko välit takseilla? Tässä kohtaa herää kysymys, että mitä jos tänä vuonna varaisittekin kaikki pikkujouluihin liittyvät asiat yhdestä osoitteesta?

Varaamalla kaikki aktiviteetit illallisesta saunoihin, kuljetuksiin, majoituksiin ja illan komiikkaan sekä livemusiikkiin samasta osoitteesta säästät huomattavasti aikaa sekä ylimääräistä säätöä. Myöskään illan aikana ei tarvitse juosta puhelin kourassa varmistamassa, että onhan kaikki valmiudessa vaikka aikataulu heittelee ja osa porukasta on kadonnut jo ensimmäisen glögisiemauksen jälkeen.

Savutuvan Apajalla varaamme pikkujouluihin aina yksityiset tilat omalla sisäänkäynnillä ja omilla wc-tiloilla. Illallisen lisäksi pikkujouluihin voi yhdistää lempeät savusaunan löylyt, pulahduksen avannossa tai rentoutumisen ulkoporealtaissa Torpan saunatilojen yhteydessä. Varaamme myös mieluusti puolestanne yhteistyökumppaneidemme palveluista kuljetukset, majoitukset ja aktiviteetit tai ohjelmanumerot.

1.   Pikkujoulut – illallinen

Savutuvan Apajalla joulupöydät notkuvat niin perinteisistä joulun ajan herkuista, kuin modernimmistakin tuulahduksista. Olemme halunneet koota lähitilojemme parhaimmista raaka-aineista vaihtoehtoja myös perinteisen joulupöydän ohelle.

Illallinen aloitetaan usein lämpöisellä glögillä, josta pienten puheiden jälkeen onkin sopivasti aika siirtyä ruoan ja viinien pariin. Illallinen tarjoillaan pitopöydästä, josta riittää syötävää ja vaihtoehtoja jokaiselle suulle.

Tutustu menuihin täältä

2.   Joulusauna – saunatilat

Olisiko mukava aloittaa ilta saunan lauteilta? Mikäli pikkujoulut on starttailtu piha-aktiviteettien parissa, on mukava lämmitellä ennen illallista saunoen ja ulkoporealtaissa rentoutuen. Saunomisen aikatauluttamisessa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että useimmiten pikkujouluihin saavutaan laittautuneena ja tällöin saunomisen jälkeen tulisi varata aikaa ennen illallista. Useimmat tämän vuoksi saunovatkin vasta illallisen jälkeen.

Apajalla saunarakennuksia löytyy kolme, Savottasauna takkatuvalla, laituriyhteydessä Savottasaunasta perinteinen Savusauna sekä isompi saunakokonaisuus Torpan sauna-alue, josta löytyvät kaksi saunaa ja kaksi ulkoporeallasta.

Tutustu saunoihin täältä.

3.   Komiikkaa ja livemusiikkia

Pikkujouluihin kuuluu myös vahvasti tanssilattian valtaus bilebändin soiton tahdissa sekä viihdyttävät standup -hetket. Apajalta löytyy erinomainen listaus yhteistyökumppaneita livemusiikin sekä komiikan osalta. Useimmiten pikkujoulujen meininkiä tahdittaa Kruuvaus tai Twister ja viihdyttämässä on kaikkien rakastama Mikko Vaismaa tai closeup taikuri Risto Pajunen.

Tutustu yhteistyökumppaneihimme täältä

4.   Ohjelmanumerot

Olisiko mukava tiimiyttää porukkaa heti pikkujoulujen alkuun? Aloita juhlat Evendan seurassa glögijoogalla tai miten olisi Mestaritonttu? Mestaritontussa mitataan ken onkaan teidän yrityksenne suurin joulufani.

Ohjelmanumeroiden myötä on helppo tutustuttaa myös uudet jäsenet työpaikan kulttuuriin sekä osaksi tiimiä.

Tutustu Evendan pikkujoulujen ohjelmanumeroihin.
Ja lue aiempi blogipostauksemme pikkujoulujen aktiviteeteista täältä.

5.   Kuljetukset

Teemme yhteistyötä kahden eri toimijan kanssa linja-autokuljetusten osalta.

Matka Mäkelä on ollut meidän pitkäaikainen yhteistyökumppani, joka tarjoaa tilausajoa jo yli 80-vuoden kokemuksella. Heillä on käytössään hyvinvarusteltu tilausajokalusto, jolloin myös matkasta voi nauttia ennen saapumista Apajalle. Mukavat kuskit pitävät huolta teidän ryhmästänne koko matkan ajan. Heiltä löytyy minibusseja maksimissaan 16 hengen ryhmille tai isompia linja-autoja maksimissaan 60 hengelle.

Jyväskylän Liikenne ajaa tilausajoa vihreiden matalalattia-autojen lisäksi myös tilausajokalustolla. Heillä myös vieraat otetaan vastaan hymyssä suin ammattitaitoisten ja mukavien kuljettajien kera. Jyväskylän Liikenteen vihreisiin matalalattia-autoihin mahtuu maksimissaan 50 henkeä ja tilausajokalustossa löytyy linja-autoja myös 60 hengen kuljetuksiin.

Lue blogipostaus kuljetuksista täältä

6.   Majoitukset

Teemme yhteistyötä eri hotellien kanssa majoituksen osalta.

Hotelli Alban pihalta löytyy parkkipaikka, josta linja-autokuljetukset hoituvat kätevästi ovelta ovelle. Hotelli Alba sijoittuu Jyväsjärven rannalle Mattilanniemeen keskelle yliopiston tiedekuntia. Hotelli Albalta on kävelymatka Jyväskylän Paviljonkiin, keskustaan sekä Alvar Aalto museoon.

Alba tarjoaa mukavaa ja mutkatonta majoitusta yhden hengen economy huoneista aina saunalliseen Junior Suiteen (3-4 hengelle). Kaikkiin huoneisiin sisältyy monipuolinen ja runsas aamiainen noutopöydästä, maksuton parkkipaikka, wifi sekä saunomismahdollisuus.

Hotelli Alba tarjoaa Savutuvan Apajan vieraille mahdollisuuden tehdä kiintiön, josta jokainen vieras voi lunastaa sopivan huoneen tarpeisiinsa joko omalle tai järjestäjän laskulle.

GreenStar -hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, n. 10 minuutin ajomatkan päässä Savutuvan Apajalta. GreenStar hotellit ovat brändäytyneet ekologisiksi kaupunkihotelleiksi, ja täten heillä onkin tarjolla ympäri vuorokauden luomukahvia vierailleen, veloitukseton pyörä käyttöön sekä latauspisteet sähköautoille.

Jyväskylän GreenStar -hotellin huoneet ovat 2+1 hengelle ja huonehinta on aina sama riippumatta majoittujien lukumäärästä. Aamiainen ja pysäköinti tulee varata lisämaksusta erikseen huonehinnan päälle.

Yöpuu Yhtiöiden, keskellä kaupunkikulttuuria ja ihmisvirtoja, hotelli Verso on n. 10 minuutin ajomatkan päässä Apajalta. Hotelli sijaitsee keskellä Jyväskylän vilinää Kauppakadulla. Arvomaailmamme kohtaa vahvasti hotelli Verson kanssa, perustaen ravintolatoiminnan lähiruoan ja suomalaisuuden ympärille.

Hotelli Verson huonehintoihin sisältyy suomalainen aamiainen sekä asiakassaunat. Hotellilta voi ostaa parkkihallista pysäköinnin erikseen ja nurkan takaa onnistuu myös linja-autokuljetukset suoraan Apajalle.

Versolta löytyy huoneita yhden hengen standardeista kahden hengen saunallisiin superior -huoneisiin. Versoon voi myös tehdä isommalle ryhmälle huonekiintiön.

 

 

”Järjestimme yrityksemme pikkujoulut Savutuvan Apajalla yli 70-hengelle. Kaikki sujui loistavasti ja ongelmitta. Miljöö on upea, ruoka oli erinomaista ja saunat riittivät isommallekin porukalle. Ja mikä parasta, kaikki hoituu nopeasti ja vaivatta Savutuvan Apajan kautta, myös kuljetus juhlapaikalle. Tulemme varmasti toistekin! Ehkäpä kesällä, jolloin päivänvaloa riittää vähän pitemmäksi aikaa ja on mahdollisuus tutustua miljööhön paremmin.”

Annaleena, H., Ramboll Finland Oy

Lue lisää Savutuvan Apajan referensseistä

Pyydä tarjous pikkujouluista