Juhlapaikka Jyväskylä – Juhlapaikan valintaopas, jonka avulla huomaat juhlatilojen monipuolisuuden

Onko vastuullasi etsiä juhlapaikka yrityksen vuosijuhliin, myynnin kick-offin illanviettoon, asiakastapahtumaan, perhe- tai hääjuhliin? Miten yhdistää aamupäivän kokous, aktiviteetti sekä illanvietto niin, ettei kaikki aika mene siirtymiin? Onko hääjuhlissa koko päivä mahdollista viettää samalla alueella vihkimisestä loppuillan tähtisädetikkukujaan?

Tutustu tähän oppaaseen säästääksesi aikaa ja huomaa, miten monipuolinen juhlapaikka Savutuvan Apaja on.

Juhlapaikkaa valitessa kannattaa ottaa huomioon tilojen taipuminen erilaisiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin, voisiko samassa juhlapaikassa yhdistää useampia eri aktiviteettejä, kuten kokouksen ja illanvieton tai vihkimisen ja hääjuhlan? Lisäksi juhlapaikan valinnassa oleellista on huomioida juhlapaikan saavutettavuus, tarvittava tekniikka, tarjoilut sekä henkilökunnan palvelualttius.

Varaamalla juhlat Savutuvan Apajalta, saat juhlatilojen lisäksi kaiken kattavan paketin avuliaan henkilökunnan, tunnelmallisten tilojen ja kattausten sekä erinomaisen ja maistuvan ruoan kera. Apajan ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua juhlien suunnittelussa, toteutuksessa ja itse juhlapäivän läpiviennissä toiveidenne mukaisella tavalla. Useiden onnistuneiden tapahtumien, tilaisuuksien ja juhlien kokemuksella osaamme auttaa sinua sujuvan, näyttävän ja menestyksekkään juhlan järjestämisessä.  
Ota huoli pois ja varaa juhlat Apajalta.

Tilat ja eri tilaisuudet

Juhlapaikkana Jyväskylässä sijaitseva Savutuvan Apaja taipuu moneen tarpeeseen. Olipa kyseessä koko Suomen läpikulkeva ryhmämatka, johtoportaan illallinen tai rakkaudentäyteinen hääjuhla on Apaja oikea valinta juhlille. Päärakennuksen kolme erillistä ravintolaa tarjoavat upeat puitteet niin suurille kuin pienemmillekin juhlille.

Päijänteen rannalla, luonnonsuojellussa Haapasaaressa sijaitseva ainutlaatuinen tilausravintola suuren ja kauniin pihapiirin saartamana taipuu perinteisiin tarpeisiin illanvietoista perhejuhliin, mutta erikoisuutemme on elävällä tulella vieraidemme silmien alla valmistettavat menukokonaisuudet. Meille tärkeintä on luoda onnistuneita ja arjesta poikkeavia kokemuksia.

Katso täältä lisätietoa juhlista, joita järjestämme pääsääntöisesti.

Lue täältä blogipostaus hääpaikan valinnasta

Lue täältä blogipostaus kokoustilojen valinnasta

Lue täältä blogipostaus saunatiloista

Tekniikka

Savutuvan Apajalla kokous- ja äänitekniikka kuuluvat aina tilaisuuden hintaan. Jokaisesta päärakennuksen tilasta löytyy valkokangas ja mahdollisuus videotykkiin. Kalliosalissa kiertää Genelecin äänentoisto -järjestelmä, jonka kautta voi soittaa taustamusiikkia koko tilaisuuden ajan. Loppuillan tansseihin suosittelemme aina livemusiikkia, jolloin esiintyjän tulee tuoda oma tekniikka mukana. Myös Riihellä ja Metsä-kabinetissa on mahdollisuus taustamusiikin soittamiseen. Kaikkiin tiloihin onnistuu myös langaton mikrofoni. Tekniikka tulee kuitenkin muistaa pyytää aina etukäteen, sillä haluamme varmistua, että henkilökuntamme auttaa tarvittaessa tekniikan kanssa.

Tarjoilut

Savutuvan Apajalla kunnioitamme paikallisuutta myös Apajan keittiössä. Valmistamme keskisuomalaisten tilojen ja toimittajien puhtaista raaka-aineista ensiluokkaisen maistuvaa ruokaa, itse, käsityönä. Haluamme hyödyntää erilaisia valmistustapoja, hiillosta, savustusta ja avotulta. Tilausravintolana voimme huolehtia tapahtumasi yksityisyydestä, jolloin sinä voit keskittyä vain kaikkein tärkeimpään.

Toimintamme perustuu ravintolapalveluihin ja täten tarjoilut tulevat kaikkiin tilaisuuksiin ja juhliin omasta keittiöstämme. Sivustoltamme löytyy paljon valmiita menukokonaisuuksia, mutta suunnittelemme mieluusti myös teidän tilaisuuttanne parhaiten palvelevat menukokonaisuudet ja tarjoilut erikseen.

Tutustu täältä Apajan menukokonaisuuksiin

Lue täältä blogipostaus menusuunnittelusta

Lue täältä blogipostaus juomapuolen suunnittelusta

Henkilökunnan apu

Me Savutuvan Apajalla haluamme, että sinä varaajana voit huoletta tuoda vieraasi meille ja luottaa, että olemme tehneet kaikkemme onnistuneen tilaisuuden ja juhlan eteen. Meille tärkeintä on, että myös sinä voit nauttia juhlista.

Autamme sinua tilaisuuden suunnitteluvaiheesta, toteutukseen sekä itse juhlan läpivientiin. Osaamme auttaa ja suositella myös alueen muita palveluita, kuten kuljetuksia ja majoituspaikkoja tukemaan onnistunutta tapahtumaa.

Tutustu häiden koottuihin apuvälineisiin täältä

Lue täältä blogipostaus yritysjuhlien aikataulutuksesta

Kaikki saman katon alta

Kun valitset juhlapaikaksi monipuolisen Savutuvan Apajan, voi tilaisuuteen yhdistää montaa eri elementtiä. Nyt kun kerran koko henkilöstö tai tiimi on saatu saman katon alle, niin miksei suosiolla yhdistäisi päivään myös rennompaa illanviettoa virkistyspäivän tai pikkujoulujen merkeissä. Koulutuspäivän jälkeen rentoutuminen saunan lauteilla ja yhteisen illallisen parissa ovat varmat aktiviteetit yhteishengen ja tiimidynamiikan nostatukseen.

Päärakennuksen tilat taipuvat moneen, niin kokouksesta workshopeihin kuin juhlavimpiin hetkiin. Oletko tapaamassa tärkeimpiä sidosryhmäläisiä tai viettämässä elämäsi tärkeintä päivää? Savutuvan Apajalla aikaa ei kulu siirtymiin, kun aktiviteetit, saunaosastot sekä kokous- ja illallistilat pihapiirin kera luovat upeat puitteet erilaisille tapahtumille.

Lue täältä blogipostaus Savutuvan Apajasta juhlapaikkana

 

”Halusimme hääpaikaksemme paikan, josta huokuu yhteinen luonnonrakkautemme.

Savutuvan Apaja oli siksi täydellinen paikka meille Vihkiminen oli järven rannalla Halkoproomuilla, kaunein paikka sanoa tahdon elämäni rakkaudelle Kalliosali ei tarvinnut koristeita, tila oli kaunis ja tunnelmallinen omana itsenään. Katossa roikkuvat valot kuitenkin olivat ihana lisä kauniiseen tilaan. Viilentävä kallioseinä oli plussaa lämpimänä kesäpäivänä! Perinnepiha oli upea kaikkine idyllisine rakennuksineen; saimme kauniit hääkuvat tuossa pihapiirissä Menua sai muokattua mieleisekseen, meitä kuunneltiin kaikissa toiveissa, asiakaspalvelu oli ammattitaitoista ja asiallista. Palaverissa tuli levollinen olo, kun huomasi miten hyvin teillä on homma hanskassa! Vieraat kehuivat moneen otteeseen paikkaa ja ruokaa (ruoka oli muuten mielettömän hyvää, kaikki ne maut kävivät niin hyvin yhteen, nam!)

Häämme olivat ihanat ja voimme vain suositella paikkaa; Apajalla pääset nauttimaan juhlistasi ilman huolia

Suuret kiitokset vielä

Anni&Saku”

Lue lisää Savutuvan Apajan referensseistä

Pyydä tarjous juhlista